Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
аааааааааа Доника, абе мога да поспоря много за непланираните...то има един начин да станат нещата...
иначе за обувките за вкъщи тези дето катерина носи са най-удобните според мен от гледна точка на постоянно сядане, свиване и това, че твърдите обувки им пречат да си подвиват крачетата и все се чекнат...ето ги...аз съм ги показвала мисля...кожени са, имитират босо ходене, не запарват, дори на босо краче...
http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/drehi/pantofi-gold-flower.html

# 271
Само надникнах, но зърнах едно "Моник-честито" и се развълнувах...
Мониии, желая ти една прекрасна и лека бременност, а на финалоа здраво и красиво бебче (при такава мама и батко не се съмнявам). Много целувки, прегръдки и положителна енергия ти изпращам  Hug Hug Hug
Това е от мен за сега, трудно ми е да се включвам, но ви държа под око във FB  Joy Joy Joy

# 272
  • София
 Момичета, прекрасни сте, благодаря Hug Hug HugСтрашно ме трогнахте с хубавите си и сърдечни пожелания. Да си призная и на мен ми се иска една мацка, за цвят, но каквото е рекъл Господ Hug
Да, ето и малко подробности. Истината е, че отново мъжът ми пръв заподозря. А уж имало майчин инстинкт Rolling Eyes, нити първият път, нито сега, подозирах, че е възможно, все чаках да ми дойде, а той все ми казваше:"Бременна си, да знаеш". Сега каза, че много съм почнала да ям много, и че ме усетил, защото съм го привличала по много странен начин. не можа да ми обясни, какво има предвид, но със сигурност не бърка в преценката си Grinning Grinning
И след като видях, че ми закъснява вече с повече седмица, вчера вечерта в 23 часа усетих много силни кислини и тогава вече ми блесна лампата-не бях имала такова чудо от бременността. И го пратих за един тест до денонощната аптека Rolling EyesНе ми даде да го отварям 5 минути. Много бяхме смешни надвесени над тая пластмаска и притаили дъх. На макс. третата минута, дръпнах предпазителя и  Rolling Eyes Rolling Eyesсамо се спогледахме...........кратко мълчание, последва репликата:"Айде, честито, тогава!" После дълго говорихме, правихме любов, без да се пазим Joy Joy Joyи заспахме. оказа се, че никой от нас не е спал тази нощ, ама то си беше ясно. На мойта майка още не съм казала, така, че това ще го разкажа по-натам. Неговата реагира чудесно Hug Hug
Уж не бива да се казва преди третия месец, ама аз не мога така. То ме мъчи, на езика ми стои, на лицето ми е изписано, е как да си трая Sunglasses Sunglasses
Иначе, живот и здарве да е само, 2009 не можахме, но мисля за 2011 да се преборим за бебе на годината Joy Joyкаква е тая работа, пак около Нова Година отиват нещата. Изчислих си термина на 29.12, с други думи-декемврийско януарче Joy Joyсега съм в 5 г.с. Според вас има ли подобна зависимост да се забременява около първата дата newsm78 #Crazy, или си е чисто съвпадение Rolling EyesПросто ми е интерсно newsm78

Още веднъж-сърдечно благодаря на всички  bouquet  bouquet

# 273
Моник честито и от мен    bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая от все сърце  Hug Hug Hug
Моят мъж пък винаги е твърдял, че ще усети като направи бебе, но аз първа разбрах като стана Делян  Crazy И то още преди теста, а той ми се подиграваше през цялото време, че съм си била измисляла  Sad
Иначе за зависимост около заблеменяването около една и съща дата идея си нямам, но е факт, че чичо ми и баща ми, както и ние със сестра ми сме родени в един месец  Mr. Green
Ако е така спирам със секса до юли поне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде лека ви нощ  Hug

# 274
и ние с брат ми сме в един месец... но с две години разлика...майка ми и двете и сестри също...те даже са през няколко дни...
без да искам да обидя никой ще ви споделя, че вчера си позволих да отида на детскат площадка зад блока с една туника с много голямо деколте, с каквито ходя напоследък, за да ми е по-лесно кърменето и една съседка ми направи забелжка под формата на комплимент(може би) че съм била много секси и ще ми слагат червена точка...аз кво да направя, че има цици...ми докато  ги имам ще ги показвам, за мойто дете циците са храна, за други може и да не са, но пък не си ги развявам, а и няма да се преобличам само защото има деца и майки, които ги мързи да отслабнат...а понеже си имам едно хубаво коремче като в трети месец същата тази съседка ме попита дали не съм бременна пак...това жените сме много ужасни...вместо да си гледаме дефектите и да ги отстраняваме гледаме на другите и им ги показваме...аз никога не бих попитала някоя жена дали е бременна дори ида и личи, щото може пък да е напълняла...и тогава става много тъпо...така миналия месец като ходих на фризьор гледам я мойто фризьорка че и личи, ама понеже е леко закръглена и ми беше неудобно да питам...това само ми показа колко дълго си бях занемарила косата...
аз си написах драмата и мисля да си лягам...

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 00:30 от lorini

# 275
Моникаааааааааа , едно голяяяяяяяяяяямо гуш от мен .
Лека и безпроблемна бременост и желаното бебче на финала Hug

Я си признайте и другите кой още бебеправи , стискам палци на всички , които го желаят .
 Мен хем ме сърби , хем ме боли , както се казва....    newsm78:D

# 276
  • Варна
Абе, и на мен ми е странно с непланираните деца, ама явно стават. С моя мъж 4 години се "пазехме" с прекъсване, нито презервативи, нито хапчета, и като решихме стана от раз.

За шапката е голяяяма мъка - не ще и това е!

А за възглавница - тя Елия постоянно се върти, не спи завита,  какво остава за възглавница. Нали и в ДГ не им слагат? Аз винаги съм си мислила, че са противопоказни и че изкривяват гръбнака!

# 277
  • Русе

Днес пък ние правим 4 години от сватбата.

Моник, честито! Лека и безпроблемна!
За непланираните деца: мен така ми изскочи акълът тази седмица. 4 дни закъснение! / идва ми 2 месеца поред на 1 и съща дата, иначе +-1ден най-много/ Тъкмо на 4-тия ден да ходя за тест и ми дойде. Голямо облекчение! Честно казано не се чуствам готова за второ. За пазенето се пазим - откакто съм родила не сме правили кекс без предпазни мерки. Но като ми закъснее и се чувствам все едно съм играла руска рулетка. И аз си изчислявах термина - ами 30.12 щеше да е.  Mr. Green Ох, да се случва само на тези, които го желаят!
Възглавничка й слагам на Кари, но тя така се върти, че повечето време е в краката й.
Хайде да ходя да се къпя докато спи. Приятен уикенд!

# 278
Моник, много романтичен разказ - просълзи ме! Това бебе може да не планирано, но определено е много желано! Да е живо и здраво! И да устискаш до Нова година - в теб е надеждата ни за бебе на годината!  Laughing Hug
Любито, честита годишнина! Много да се обичате, уважавате и разбирате!
Усмихнатото, много се радвам за Кало! Дано това да е краят с коликите!  Hug

На Ивайла все още не слагам възглавница, но тя така се върти из цялото легло, че имам чувството, че само ще й пречи.  Laughing
Ние се пазихме 11 години. На втория месец стана работата. И двамата са родени през януари.
Ивайла шапки("пака") носи всякакви, даже като я обуя на вратата и й кажа:"сложи си шапката" - сама си я слага.
Най-новото е, че се учи да ходи хваната за ръка и да се качва по стълби(знам, знам, Кокосче, че Вики го умее добре това  Grinning). Все по-често ходим до магазина пеша без количка. Като папагал е - всичко повтаря. Като й кажа, че се прибираме вкъщи и започва да пита: "бако, тако?".  Laughing

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 13:22 от yagodka

# 279
  • София
Айде сега, прозвуча малко, че ние с непланираните деца сме като циганите - юрушшш. Както казах - никой не е застрахован. Имам позната, която въпреки спирала забременя. Слагана е в Германия - да не кажете, че българските лекари не са си свършили работата. Плюйте си в пазвите и не се заричайте, щото аз колкото пъти съм казвала никога - все наопъки е ставало. Свеки има една приказка - Господ си знае работата. А когато сме зрели хора - не виждам нищо нередно...А иначе най-ефикасен начин за незабременяване е с аспирина...Ама хайде няма нужда  Wink
Люби, честита годишнина Hug

# 280
Здравейте!
Току що се връщам от четвъртия изпит за последния месец, направо вече нямам силици, но вече му се вижда края, още един през май месец и приключваме успешно тази година  Wink.
Александрина е по-добре, благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване. Вчера не е имала температура, да не чуе дявола, но явно още я боли гърленцето, защото продължава да не се храни добре. Основно пие мляко, малко бананче и има едни солетки рибки, само тях хрупа  Wink. Ще пием АБ до неделя и в понеделник пак на преглед.
Мацки, решила съм след антибиотика да почна с даването на клеевата тинктура като имуностимулатор. Попрочетох из нета информация мисля, че е добър вариант. но ви моля да споделите и вашето мнение, особено мамите с по-големи деца, ходещи на ясла/градина и имащи по-чести контакти с болни дечица.

Сватеее, да знаеш как се радвам за Кало, миличкото ми момченце, най-после дано се оправи коремчето. Радвам се, че нещата се оправят. Много и силни гушки от нас  Hug Hug Hug.

Възглавница слагам от 7-8 месец, много тънка, от годинката е с по-дебела, но също сутрин я намираме някъде из леглото. Сега се е научила да си я гушка, но се опитвам да я заместя с по-малка плюшена играчка, че все пак е по-обемна възглавницата.

Мони, много готин разказ, наистина голямо вълнение е да видиш отново двете чертички  Heart Eyes. А това дали бебето е планирано или не - важното е когато видиш положителния резултат да се усмихнеш, прегърнеш половинката и да си най-щастливия човек от предстоящата среща с новия живот. Понякога нещата се случват, и това е най-прекрасното, защото наистина децата са Божи дар.

Ох, милслех и аз да изчакам, но бременната еуфория на Моник ме заля и мен и се превърна в неистово желание да ви споделя - и аз съм бременна, момичета  Heart Eyes. Изненадващо, прекрасно, леко притеснено ми е, но знам, че скоро всичко ще се нареди. Знаете предполагам повечето от вас, че Александрина е зачената ин-витро след 3-годишни опити да забременея. С мъжа ми винаги сме искали две дечица, но изобщо не сме предполагали, че този път нещата ще се случат по естествен начин. Та затова казвам, че е изненада, иначе не се пазехме, но и в най-смелите ни мечти, не сме очаквали да се случи. Даже си говорехме, че бебка като стане на 2, пак отиваме в клиниката да си направим още едно бебче  Wink. Единственото ми притеснение е, че Александрина ще е мъничка, да не би да почувства липса на внимание, което разбира се всячески ще се старя да не допускам. Но пък като гледам куклите на Мини, сладурите на Киша и бандитчетата на Дони - наистина знам, че ни очаква нещо прекрасно, живот и здраве.
Днес бях и на преглед, имаме си сакче с ембрионче, след седмица се надявам да чуем и сърчицето, дай Боже. По-малко е сакчето от гест.седмици, но доктора го определя на нередовния цикъл и кърменето.

# 281
Е, не, днес много сълзи ми се събраха!  Laughing

Ели, много, ама много хубава новина! Лека и щастлива бременност ти желая!  Hug

Някой друг ще си признава ли?  Laughing

# 282
Еееееее, страхотна новина, Ели! Честито и лека бременност!  Hug

lubito, честита годишнина!

# 283
  • София
Е, не, днес много сълзи ми се събраха!  Laughing

И аз така. Ели, адски много се радвам за теб. За пореден път доказваш моята теория, че като се успокоят нещата и забременяването става по-лесно. Аз имам приятелка, която онзи ден беше на процедури в клиниката и стискам всички палци този път да има бебе Praynig
А бандитчетата - онзи ден, след поредната разправия с Хриси за обличане, а той искал да си играе гол, се ядосах и го шляпнах по дупето. Той театрално легна на леглото и взе да плаче. На мен хем ми беше смешно, хем тъжно, понеже вече разбира, кога е виновен...Та дребното застанало до него и го гали и му вика - оооо бако. А после ми се кара на мен  Joy Голяма мафия са тия моите двамата...

П.С Аз от свеки знам, че за бебе не се крие, за да не проговорело късно Joy

# 284
  • София
Eееели, честито и на теб, миличка, много, много се радвам за вас Heart Eyes и да ти кажа специално за теб имах предчуствие, че може и да се случи, като написа веднъж, че не се пазите, просто някак си отвътре почувствах, че може и да се похвалиш скоро и ето, че вътрешният ми глас е бил прав Wink Heart Eyes Hug
Любито- честита годишнина, много семейно щастие и обич ви желая  bouquet
Ние обаче се пазим- пия си хапчетата и засега плановете са ми да се върна поне година, година и половина да поработя и едва тогава ще му мислим пак- най-вече при нас проблема е от пространствена гледна точка, зимата, две зими със свекърите, ние и ЙоЙо и ни беше тясно, а пък не мога да си представя и с бебе- лудницата ще е пълна Crazy, а и просто аз самата сега не се чувствам готова за нова бременност, трябва ми още време. Иначе финасовата гледна точка не ме плаши, както и това, че няма да ходя на работа, за мен винаги семейстово е било на 1 място.

Общи условия

Активация на акаунт