Ей на това му казвам спазване на заръките ми и мислене за доброто на детето 
В другите случаи човека много често докопва нещо, което не е за него и винаги му се услажда. Ето едно примерно видео как се яде сладолед - http://www.facebook.com/mila.petkova?v=app_2392950137&ref=pr … 668674&ref=mf
В момента просто се опитвам да го накарам да яде нещо, защото от болницата се разглези само на кърма и само ми виси по гърдите
В чудо съм се видяла, не ме оставя на мира за секунда. Разтегнал ми е колко блузи от дърпане да докопа ц.ц. 
Моник, мерси за яслата. Остава да ходи с кеф и да не яде тупаник там и всичко ще екато по вода
пък ти направо ще си имаш мини ясла у вас
Как е коремчето? Слуша ли те и расте ли? Ягодке, пак заповядай. Какви хапове се каниш да гълташ, че ще ги проверяваш?
Накри, е щом не е постоянно на път мъжо значи има шанс и за второ бебе, а и ще има кой да помага. Не се знае второто дали ще е кротко като Криско
Успех в начинанието! А за аспирина и аз го знам, но нека Бубс ти разясни

/ и затова сега основно вкъщи има млечни, месо, зеленчуци, кисело мляко, пълнозърнест хляб- с мъжа ми се опитваме да не ядем сандвичи, дюнери, пържено, сладко, да не се пие алкохол- и за това може би ми е по-лесно и за ЙоЙо да не се изкушавам да давам от тези неща- например вкъщи като няма кроасан, няма да изляза само за ЙоЙо да купя, а и ние с мъжа ми така се чувстваме по-добре- и понеже не искам да се въртя в омагьсания кръг на йо-йо ефекта /сега няма да ям пет дни, но после ще се наям с какво ли не като не видяла/ се опитваме да си променим целия начин на хранене...мисля, че това ще е полезно и за ЙоЙо, по-нататък, като разбира повече, да не иска да яде само от боклучавите храни /а че няма да мога напълно да я лиша от тях, е ясно, те са навсякъде около нас/.

. Та за сега изчаквам. МОже пък и да не го кръстя
. Направо ме предизвикват с тея цени за снимане, за простотии
. На мен моята религия не ми пречи, но се оказва, че ако нямаш пари не може да станеш християнин

Много ми е жално като е болничка. Изкарахме кошмарна нощ. Спинка 15мин. и се проужда и плаче. Накрая преместихме кошарата при нас в спалнята да ни е под ръка. Пръскам Стеримар и й давам вит. С по препоръки на педи и сигурно следобед ще идем да й удари една слушалка, че се страхувам да не се задълбочи.