Чета, чета, но нямам време да пиша.

.
Ние имахме лозе преди и няколко череши там... Та и аз съм прекарала голяма част от детството си по дърветата

Засега само бъркалки е близал. Но упорито иска да ми пие от чашата, но аз още по-упорито отказвам. Кока-кола лайт негазирана (разбирайте останала половин глътка в шишето от предната вечер и случайно намерена от Вики) също обича, но газираната не му хареса за мое щастие
Но надали някой е давал такива.
Ужасно тегаво е това с болните деца. Аз не бих издържала психически...
Ако не му дам сок, никаква течност няма да близне до вечерното АМ
И аз давам Теди, но не разреждам с вода- изсумква ги за секунди
И забележете, че сок за пръв път му дадох да близне на годинка и нещо - от тогава, насам няма спиране 
. Та отговора ми е - ДА, предлагам от всичко, той си "казва" кое му се яде и кое не
. То ако му давам само това, което аз обичам, означава да порастне само на лютеница и сирене като мен. И много се радвам, че яде месо, защото аз много бели си навлякох на глата /на здравето по-скоро/ с това неядене на месо ..
Не съм му давала от мъхестите плодове нищо, малини, ядки, гъби и не знам какво още
Не си мисли, че съм толкова благородна натура, просто вече се чудя къде да го водя да играе 

За това мисля да не го пускам още
Оляхте се. А че имам да уча мислите ли ?!?
А и таз череша....хм, не трябваше да я споменаваш - сега по черешово време не можеш да се оттървеш от гости 
Иначе яде, не отказва, но пусти стомах
Зеле яде, понеже в кухнята готвят. Аз агнешко не ям, той да, слава Богу. И бонбони яде Милкнис, след като брат му беше така добър да го почерпи. Сега види ли и настава вой...За пръст и пясък споменах тия дни, днес е прибавил и масло...както каза Радостчо- тая шия не е от трушия. Луканка смуче и като я осмуче я плюе. Плод да не види, макар че черешите ги одобри.

А я да питам да не пият заедно кафенце с Белян?

Както и да е - адски неспокоен е
. Много ми е гадно така 
То това остава с неговите 10 часа сън на денонощие
. В сравнение с Варна, тук си е ранна пролет
.
и сега легна да си доспи.
. Не давам безалкохолни, защото ние не консумираме. Сокове пие - не съм го захранила със сок, започнах да давам сега. След като сложа масата, на него му нарязвам краставици и домати от нашата салата, и той яде само краставиците. С плодовете голям проблем - не ще. Вода пие, защото започна да губи много течности от топлината и играта по площадките. Обожава пици и филии с лютеница, но аз също. Не готвя дреболии и той не знам дали яде. Лук обича суров, но в манджа не е фен. Бобовите много не ги долюбва. Но още обича каша за закуска
. И забелязвам, че май много не му се дъвче..... Обаче, има ли публика, просто е хипер примерен - изяжда си, изпива си и винаги после си прекарва с цоци накрая
.
. 
И аз като теб, като чуя някой около мен да кашля, обръщам количката в обратна посока, не давам непознати хора да пипат Ивайла(и в Англия, и тук имат този гаден навик) - няма нужда да се навираме в устата на лъва.

За първи /а може би и единствен път/ в дългогодишния ми живот, вечерите са изцяло мои - мога да чета книги /които на мен са ми интересни, а не да го правя по задължение/, мога да гледам безброй глупави филми и т.н., и т.н. До преди две години нямах никакво време за себе си - работа, после учене, работа и пак учене... Сега се чуствам щастлива с няколкото часове вечер, които мога да отделям само за себе си

Препоръчани теми