Оказа се, че на Петя много и харесват. Уж казват, че са трудно смилаема храна, но според мен ги приема добре. Никъде не мога да намеря ясно и адекватно инфо от кога е добре да бъдат включени към детското меню
Същевременно гледам да са навън максимално, караме с Никола колело поне по 2-3 км на ден. Спят на отворен прозорец, поддържам нужната влажност и Т в стаята...

. С капкомер не съм пробвала още, но май ще трябва. Пие сто неща - 2 сиропа по 5 мл + 2 ч.л от 2 вида капки + витамини + антибиотика. И всичко това по 3 пъти на ден. Направо като дойде време за лекарствата и изпадам в тих ужас, а Сами пищи и бяга...абе гадост голяма. И все се опитавам да му говоря, че това е за добро, за да оздравее, да не си мисли че за кеф го мъча...
щом и големия не ходи на градина и пак боледуват, лоша работа...а ти кърмиш, нали?
Вчера като ходихме при педи, каза, че е ок, че не съм дала АБ, щото бил вече много по-добре и без него
. Сега пак от там се връщаме, каза, че е вече здрав (дробчетата де, сополи и кашлица има още), даже да спираме вентолина лека-полека и от понеделник пак на ясла. На мен малко ми е тегаво, исках още малко да постои, за да оздравее както трябва, но явно ще е достатъчно. Ще му включваме някакви прахчета за стимулиране на имунната, дано подействат...
Вкъщи като сме (събота, неделя и сега като е болен) също не му ограничавам достъпа до мен. Въпреки че сега с тия болести определено ми се иска - болят ме вече зърната от това дъвчене... Кърмата ми иначе не се е увеличила, или поне аз нямам никакви усещания в гърдите си. Но пък щом си цока Калоян, значи има достатъчно
.
. Ние вентолина не го даваме като сиропче, а през инхалатор, понеже така било по-малко вредно, според предишната педи. И нали като беше на 10 месеца, се разболя пак, тогава решихме да си купим инхалатор, за да избегнем страничните ефекти на сиропа. Ама да ти кажа - чудна работа върши тоя инхалатор (когато успеем да му направим инхалация де, напоследък е все по-трудно)...
.
То верно да не разбере човек откъде... Мъж ти с много хора ли работи? Да не би той да носи бацили вкъщи? Животни гледахте ли вкъщи, че съм забравила? (то не, че съм против животните и децата, даже обратното, но пък биха могли да бъдат евентуален източник на нещо си...)
. Дразня се и аз на това.

И според мен с айряна е добра идея за лекарството, на мен като малка това беше единствения начин да ми дават лекарства, нали е киселко и по-лесно влиза. Много гуш и бързо да оздравява Сами!!!
- рабирам те как се чувстваш, защото аз се чувствам по същия начин с ЙоЙо с помпичката за нос
, още от миналият път, като се наложи да я ползвма, тя я намрази и сега само като я види и започва да трепери от ужас, но и аз съм настоятелна, защото ме е страх тези секрети да си останат в носа, а аз кърпичка само няма как да ги обирам.

, то аз май това само не съм въвела, както и дроб, прясно зеле- вие тях давате ли ги