Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ха, добрютро и от мен !
Накри направо настръхнах като прочетох какво те е сполетяло - не, че моя не си удря постоянно главата където му падне, но и аз всеки път изпадам в истерия Blush Хубавото е, че нищо му няма на детенцето.
Натали и Делян един път вдигна така температура от нищото през нощта - мерих до 39, махнах термометъра и се хукнах да я свалям . На другия ден съответно нищо му нямаше, ходихме при педката - пак нищо... До ден днешен не знам какво му стана  newsm78 .
А тази сутрин какво ми спретна малкия ... Както нещо си оправям в стаята, а той "си играе" около мен, аз само от време на време му хвърлям по поглед, в един момент чувам бурна радост - нашият хубостник възседнал голямата бутилка омекотител от 4 литра и се друска като на конче отгоре й  Crazy И докато се изкрещя "Неееееее" капачката явно не издържа на тази невъздържана атака от 12-13те килограма на Делян и изхвърча точно като тапа. За части от секундата всичко беше в омекотител включително и трибуквието на Делян. До тук добре, ама като се изплаши тоз мой син /типично по мъжки/ и като "наду гайдата", аз се опитвам да го успокоя, да го съблека и да го изкъпя, че ме беше страх /все пак химия си е/, той пищи истерично  ooooh! Страшна гледка бяхме  Whistling В крайна сметка след около 30 минути истеричен рев, се гушна в мен и заспа като бебе за отрицателно време.
Наоплаках се за пореден път, и ви оставям доволна от себе си  Blush
Приятен ден  Hug
П.П.
БубССС  , ха честити синьо щъркелче. Не се разочаровай, много си е хубаво две момчета, пък за татковците каква гогдост е! 
Аааааааааааааааааааааааааааааааааа, моля, моля ... "Номерът, който сте избрали не съществува" дет се вика  Stop Няма никакви щъркелчета при мен - нито сини, нито розови /освен ако не броим онези на камбанарията на църквата срещу нас/ .

# 76
  • София
Аааааааааааааааааааааааааааааааааа, моля, моля ... "Номерът, който сте избрали не съществува" дет се вика  Stop Няма никакви щъркелчета при мен - нито сини, нито розови /освен ако не броим онези на камбанарията на църквата срещу нас/ .

Ей, сори Бубсс, май дръпнах дявола за опашката, а  Mr. Green  ...Грешката е поправена Peace

# 77
  • Варна

Ей, сори Бубсс, май дръпнах дявола за опашката, а  Mr. Green  ...Грешката е поправена Peace

Хахаха, представям си я, с хуна като Делян и бебе......право към лудницата.

Моята щерка се научи, че това вървежа голяма свобода и сега  Crazy няма количка все едно, не сяда и това е! Как ще я караме незнам...

# 78
  • София
Мим-туристическата. Купи си само от тия каишки за кучета, дето са с ограничител, че иначе дупе да ти е яко  Joy
Малко снимки в синхрон със заглавието. Я кажете виждате ли ги всички, че правих един експеримент http://www.facebook.com/album.php?aid=204869&id=786317315&l=4741c30655

# 79
  • Варна
виждам ги нормално.
имам каишки, ама и така не им станах фен...

# 80
  • София
виждам ги нормално.
имам каишки, ама и така не им станах фен...
а, не тия каишки за прохождане
Аз имам в редвид от тия дето са около 5-10 метра hahaha Че като хукнат да имат ограничител  Rolling Eyes

# 81
  • София
Имах малко време, затова , ето и обещаните снимки на моите юнаци

# 82
Здравейте, момичета.

Страхотни снимки на дечица сте показали. Всички са толкова пораснали и красиви, пу-пу...  Heart Eyes

Усмихнатото, искаренно ме развесели с това, че съм женствена, а пък ми отива да съм мъжка майка  Joy Да ти кажа аз съм и малко бойна по природа, но при три броя мъже у дома е малко необходимо, за да оцелея  Joy

Благодаря на всички за милите пожелания за бременността ми. Еспа, Накри , обещавам да сложа снимка на коремчето ама изчаквам да мине още малко време, за да се оформи по- добре, че все още прилича на "филийкино коремче", както казва майка ми.  Joy

Пола на бебето ми го съобщи моя доктор, който ми води бременността. Толкова сигурен беше, че аз самата вече си чакам момченце. Иначе утре /вторник/ сме при др. Марков. Чакам вече с нетърпение тази ФМ, за да разбера дали всичко е наред, че покрай бате...  Crazy и все пак той ще потвърди за пола на 100%.  Wink

Бърборанче, междудругото и аз също ви гледахс  Петенцето по телевизията. Много ти отива да седиш зад екрана  Wink Бяхме седнали на вечеря и се развиках на всички: "Млъкнете, млъкнете, това момиче го познавам..."  Joy и започнах да обяснявам от къде и защо и се чувствах толкова горда...  Joy

Това е за сега от нас...аааа И ЧЕСТИТО НА НОВАТА БРЕМЕНЛИНКА АНИТА Simple Smile ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!!! А къде се загуби Бейбиблу???  newsm78
Забравих още нещо.... Дони, честит рожден ден на патерици, пожелавам да остарееш и побелееш Simple Smile Бъди щастлива край твоите три момчета и нека те даряват само с щастливи мигови Wink

# 83
Здравейте и от мен.
Зъболекарят е решил да ме остави без стотинка  Crazy. Този зъб ще ми излезе доста солено - още 2 пъти сигурно ще ходя при него  ooooh!.
Накри - надявам се да няма проблем - направо се разтреперах. Марти така падаше няколко пъти сериозно, че губех ума и дума от ужас. Колкото до спешната помощ - имала съм такава ситуация в UK като бях. 4 часа и си чакаш - а имаше хора, които се нуждаят наистина да бъдат приети веднага - щом не си отишъл с линейка - чакаш  ooooh!. Не че нашите са по-в час, ама поне те приемат веднага /дано не се налага да търсиш бърза помощ де  Praynig/.
Патилина - Дани си е австралийче отвсякъде  Heart Eyes.
Бръм - много са готини твойте синове.

Аз пък откакто купих нова количка, мойто дете много се вози в нея. Предната я бях намразила, че все я бутах празна с дете на ръце  ooooh!. Беше ми писнало  Crazy. Иначе все повече разбира, че парка и децата са интересни и обожава да се рови в пясъка.

Дони - чудесна сиииии  Flutter. И това дето си пуснала се вижда.

До скоро.

# 84
редовно ви четя но все като реша да пиша нещо става и излизам от форума newsm30 1crib е сигорно ме разбирате,много хубави снимки на януарчетата http://www.facebook.com/photo.php?pid=30530117&id=1460271203 ето и една наша снимка на любимото ни място  newsm44 newsm68

# 85
Леле Накри, какво си преживяла Hug Hug Hug Напълно те разбирам колко си се притеснила! Дано бързо спадне на Криско цицината и да не се случва повече!!!

Патилина, ама мнооого е хубав вашия малък мъж! А и който прави снимките е майстор. Каква ви е камерата? Снимките са като професионални.

Бръм, юнаците ти са супер! Братската обич просто лъха от снимката Hug

Аз одеве като приспивах Анджелика и съм заспала с нея. Събудихме в 8.30 ShockedСега ще има парти цяла нощ newsm44

# 86
Дони, честита прическа. newsm10
Бръм много внимателен изглежда баткото с мъника. Да са ти живи и здрави. Hug
elena_d каква е била старата количка? Интересно ми е, защото като си познавам Криско и в каруца да го сложиш седи. Mr. Green Взех му лятна количка, която е супер неудобна, но той си седи без проблем.
Бубс аз тамън да ти честитя и те ме разочарова. Mr. Green
Радостчо приятно изкарване на вечерта. Joy

Крис е добре само дето тая цицина си остана. Сега в събота си идва баща му, та май ще ядем бой. Много се стряскам аз в такива ситуации и винаги съм си мислила ми не дай си боже да се случи нещо по сериозно аз ще припадна преди да съм викнала линейка. ooooh! Надявам се с времето да се стегна малко, защото така съм за никъде. Rolling Eyes
А сега да ви питам какво знаете за пчелното мляко? В аптеката ми го дадоха за напълняване, но го пия от една седмица и не виждам никакъв ефект. Апетит определено дава, но е дотам. Кг все са си 43 и не мърдам. Доки каза, че най вероятно е силен метаболизъм, защото аз наистина си хапвам бая. Даде ми мултицентрум, но аз не виждам смисъл, след като от витамини не се напълнява, пък и аз винаги съм си ги пила. newsm78 

# 87
Радостчо и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Много спитееее! smile3533

Накри, мерсиии Grinning За пчелното млечице, знам че има много богат минерален и витаминен състав, както и е пълно с пълноценен протеин. А за напълняване една приятелка с твоя проблем пиеше бирена мая.
Ох, аз пък искам да отслабна малко, но от кърменето само един ден да не ям и почва да ми се вие свят ooooh!

Били-били, на мен би ми било много терсене да оставя Анджелика с друг освен с баща й за повече от няколко часа. Но това е защото аз не съм се отделяла от нея и само ние си я гледаме. Във вашия случай е различно, щом майка ти я гледа и те са си свикнали двете, не мисля че ще има проблем да я пуснеш до БГ. Но на теб със сигурност ще ти е много кофти и има да я мислиш!

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 03:03 от Радостчо

# 88
Ехоо  bowuu Не съм се загубила, чета ви често, но нямам време да пиша. Добре сме, хем бременея, хем домакинствам, хем Андрей гледам, хем и работя, много дини под една мишница да видим до кога:)) Андрей е добре, кефи се да ходи през деня на гости на бабите си, те го разнообразяват- сяка го води на различно място, среща различни хора, нооо вечер като ме види става като пиявичка- не се отлепя, затажено милото. Мъчи се да говори- повтаря кратки обикновено 4 буквени думи като чуе, много е сладък. А като го питаш как се казва "  Ани или Ади:)". Иначе е все с раничка, защото не ходи, а бяга, а е още спънат в краката и все пада, незнам как ще го опазим.
Бременността за сега ми е много лека, не усещам нищо, самолекинко се изморявам след гонене на Андрей из парка:) Оня ден го водих на един рожден ден на едно 2 год и само аз бях с дете дошла. Всички седнаха на масата, на агне с биричка и се веселяха, пак аз нагоре-надолу търчах да гоня дребното и направо ме съжаляваха като ме гледаха:) Накрая нямах търпение за тортата и да си ходим:) Ама на Андрей му хареса де...
Говорих си там с една майка на деца с 1.10 год разлика, която ме успокои, че трудното е докато малкото стане на 1.5 год, после децата много се оби4али и си играели и не занимавали родителите:) Разпитвах я за практични съвети, че още се опитвам да си го представя как ще ги гледам едновременно:)

СиСиТу, много хубаво за пола:) За децата е по-добре да са еднополови май, ама аз още се надявам за момиченце:) Обясняваш ли на Боги, че ще става бати или още са много малки да разберат...На мен термина ми е 27.11, беше ме питала..
Накри, много гадно това с падането, аз направо изтръпнах като четох, защото както казах вече Андрей постоянно пада и много ме е страх..
Дони, честит рожден ден на патерица! Много ти е хубава новата визия на снимката:)
Бръм, страхотни сладурковци:)
Бубс, много ме развеселяват историите за Делян:) И моят сиковец е от палавите, а представяш ли си какво ще е като порастнат:))
Еспа, снимката на Сами заспал докато играе е уникална:) явно много се изморяват от емоции и игри.

# 89
Привет!
Минавам набъро и заминавам да спя, че ми е много гаден графика тези дни и направо едва гледам.
Качих преди малко едни Анини снимки, ще занимая и вас с тях, че от много време не съм ви я показвала.
Хайде лека от мен

Тук бръкна с малката палава ръка в една шоколадова торта и хукна да бяга облизвайки се. А Иники документира тази важна стъпка в захранването и  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт