Накри направо настръхнах като прочетох какво те е сполетяло - не, че моя не си удря постоянно главата където му падне, но и аз всеки път изпадам в истерия
Хубавото е, че нищо му няма на детенцето.Натали и Делян един път вдигна така температура от нищото през нощта - мерих до 39, махнах термометъра и се хукнах да я свалям . На другия ден съответно нищо му нямаше, ходихме при педката - пак нищо... До ден днешен не знам какво му стана
.А тази сутрин какво ми спретна малкия ... Както нещо си оправям в стаята, а той "си играе" около мен, аз само от време на време му хвърлям по поглед, в един момент чувам бурна радост - нашият хубостник възседнал голямата бутилка омекотител от 4 литра и се друска като на конче отгоре й
И докато се изкрещя "Неееееее" капачката явно не издържа на тази невъздържана атака от 12-13те килограма на Делян и изхвърча точно като тапа. За части от секундата всичко беше в омекотител включително и трибуквието на Делян. До тук добре, ама като се изплаши тоз мой син /типично по мъжки/ и като "наду гайдата", аз се опитвам да го успокоя, да го съблека и да го изкъпя, че ме беше страх /все пак химия си е/, той пищи истерично
Страшна гледка бяхме
В крайна сметка след около 30 минути истеричен рев, се гушна в мен и заспа като бебе за отрицателно време. Наоплаках се за пореден път, и ви оставям доволна от себе си

Приятен ден

П.П.
Няма никакви щъркелчета при мен - нито сини, нито розови /освен ако не броим онези на камбанарията на църквата срещу нас/ .

Че като хукнат да имат ограничител 

ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!!! А къде се загуби
/.
. И това дето си пуснала се вижда.
е сигорно ме разбирате,много хубави снимки на януарчетата

За пчелното млечице, знам че има много богат минерален и витаминен състав, както и е пълно с пълноценен протеин. А за напълняване една приятелка с твоя проблем пиеше бирена мая.
Не съм се загубила, чета ви често, но нямам време да пиша. Добре сме, хем бременея, хем домакинствам, хем Андрей гледам, хем и работя, много дини под една мишница да видим до кога:)) Андрей е добре, кефи се да ходи през деня на гости на бабите си, те го разнообразяват- сяка го води на различно място, среща различни хора, нооо вечер като ме види става като пиявичка- не се отлепя, затажено милото. Мъчи се да говори- повтаря кратки обикновено 4 буквени думи като чуе, много е сладък. А като го питаш как се казва " Ани или Ади:)". Иначе е все с раничка, защото не ходи, а бяга, а е още спънат в краката и все пада, незнам как ще го опазим.