Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Аз на час по лъжичка, та за телевизията - гледа и още как ooooh! Една нощ станал в 12 нашия и ми говори нещо. Гледам сочи телевизора. Пуснах Мики Маус на двдто и се успокои.Добре, че го издирих на български, понеже на английски не е чак толкова полезно за невръстни главици. Благодарение на Него Хриси доста неща е научил.
За частна ясла или градина - то няма смисъл, понеже ще работа, за да може детето да ходи някъде - заплатата ми е колкото таксата кажи речи. Мим, дано на 2-ро класиране влезете  Praynig
Днес май няма да празнуваме в този дъжд. Следобед аз съм на английски, мъж ми на работа до 8...А дали е на 1 или на 5-ти за децата си е все празник Simple Smile
Гери, то в "крайните: квартали са най-скъпи къщите  Joy Колкото за среща имам една идея - да се съберем в нашЬе село. Има едно кафе, в което има мини футбулно игрище, има и зоокът, ако може така да се нарече. Има кокошки, пауни, пъдпъдъци, гълъби и малки пиленца  Joy Ще спретнем един турнир по футбул

# 616
  • София
Честит първо юни и от мен на всички дечица и на всички вас, защото съм убедена, че във всеки от нас живее по едно малко дете Grinning
Радостчо- и аз съм за първата количка Peace
Гери- аз вашите ги гледах във фейса, ама и и тук да кажа, че са разкошни Heart Eyes
Дони- супер са твоите момнчета Hug
Мим- съжалявам Hug
Елена- така е, всеки гледа от неговата си камбанария- ти си направила, това, което е било във вашата ситуация най-удачно Hug
Кокосче- наистина изглеждаш като сестричка на Вики Hug
И ето и една снимка на моята сърдитка от вчера, защото заваля и трябваше да се прибираме, а тя не искаше и на снимката е сърдита Mr. Green Но пък днес за 1 юни си има бебе с вана за къпане и е щастлива Heart Eyes

# 617
Честит първи юни! Да са живи и здрави всички деца!

Дони страхотни са Хриси и Гого.  Hug Hug Hug
Ралче много сърдита Йойо. Laughing

# 618
  • Русе
Честит 1-ви юни! И ние май няма да празнуваме в тоя дъжд..В момента, обаче се ровя из онлайн магазините да поръчам нещо на детето  smile3508
Мим, съжалявам! Много е тъпо положението с яслите и ДГ.
Радостчо, на мен и 2-те колички ми харесват и не намирам голяма разлика, честно казано.
Ралче, и Кари се сърди като я прибираме от разходка.
Днес имаме първото пишане в гърнето. Чиста случайност, но все пак..Я да питам: някой ползва ли тези?
http://www.zabebo.bg/products/peleni-pampers-4-active-girl-9-14-kg-23-br-pampers
Мисля да купя от тях следващия път.
Гери, Петето си е бонбон, видях обаче само тези снимки, които си публикувала тук.
Къщи и аз харесвам, но не мога да си представя да живея на село или извън града.

# 619
Честит празник на нашите слънчица:) Безгрижно детство им желая:) Heart Eyes

Ние сме на детски рожден ден днес и така ще го отпразнуваме.Пак ще има деца да играе.
Другото бебе също е добре, на 11.06 ще съм на консултация и ще разберем пола надявам се, че ми е адски любопитно. Свеки каза, че щяло да е момиче, защото " с Андрей съм била една хубавааа, а сега..."  Mr. Green и също, защото съм имала "петно на носа", което аз и обясних, че е лунички, които всяко лято ми излизат  Mr. Green Голям е майтап, явно много иска да е момиче...
За ТВ- Андрей гледа Мики Маус, Майстор Мани, Джангъл Джанкшън, Мечо Пух сутрин по Дисни ченъл. Направо ги обожава, като разбира се най-любимо е Мики Маус:) Има си и специален танц на песничката  Mr. Green
Мим, подай задължително за самостоятелните ясли, приемът е целогодишен и още имаш шанс, макар и много малък:) За жалост във Варна няма частни ясли- май само една на Траката след 2 год ги приемат.
Барборанче, Петя е голям бонбон, личи си, че и е харесало на двора.
Ралче, Йоанка е много сладка, не е сардита, а гледа сериозно:)
За къщите с двор и на мен ми е мечта, но знам, че искат много труд, за да се поддържат в добро състояние. Но пък няма по-голямо щастие за децата от двор с място за тичане и различни животни. Като водим Андрей при баба и дядо (моите), не иска да се прибира, все при пилетата и козичките иска, научи се да ги храни, много им се радва:)

# 620
Честит празника на малките ни съкровища, да са ни живи и здрави да имат страхотно детство  bouquet
Аз момичета пак да питам че може да не сте ми видели стария пост, кажете нормално ли е и редно ли е да се бият толкова скоро 2 ваксини, какво да правя незнам? newsm78

# 621
Хм, къща с двор ми беше мечта, ама мислех, че от тия дето знаеш, че няма да ти се случат. То пък взе, че се получи. Строихме я с наличните средства за апартамент, когато цените скачаха стремглаво и ми се видя жал да дам всичко, което имаме за някаква си кутийка, за която после да взимам заем за основен ремонт. Място имахме обаче и решихме да строим. Стана бързо, ама като приключиха парите се започна изчакването със заемите. Та така и до днес. Вече 2,5 години сме тук, малко по малко стават нещата във вида, в който ги желаем, но пък ние решихме, че ако не е със заем/ипотека, просто до никъде няма да я докараме. Както Дони казва, всичко ще отива в къщата. Вярно е, че след този заем планираме нов такъв, но то защото сме си "селски тип". Въпрос на приоритети. Няма начин да се хареса на някой, който се чувства добре в глъчката на града. Дори една от несбъднатите и нереализирани мечти ще си остане да бъда в страна от третия свят или в някоя пустиня (Серенгети примерно) по програма на червения кръст, уницеф, или есоес.  Ама твърде закъснях, вече имам две пирани, над които да бдя.

Гери за среща в Борисовата съм ЗА, а зашо пък да не дойдете и към наше село?  Heart Eyes
Били пас съм!

# 622
  • София
Лангче, пирани, ама ама най-приятно изяждащи те  Wink
Били, ми да ти кажа - преди Пентаксима в БГ се биеха ДТК и Полиомиелит в един ден. За щатите съм чувала, че са няколко ваксини в един ден...Щом доктор го казва newsm78 Не съм компетентна...

# 623
  • София

Честит празник и от мен на всички дечица Hug HugДа растат много здрави и щастливи Hug Hug:Мим SadСъжалявам Cry
Бърборанче, Петя е страхотна, снимките са супер. Личи си, че сте изкарали много добре Grinning
Кокос, като нищо да направим една среща, колко му е Laughing
Лорини, радвам се, че накрая осъществихме връзка JoyБлагодаря ти  bouquet
Бейбиблу, весел рожден ден Simple Smile
Дони страхотни са Хриси и Гого.  Hug Hug Hug
Много весел празник  bouquet Hug

# 624
Мдааа, честит първи юни и от нас!

Не съм в настроение, Калоян пак е болен, тоя път е ангина, и то май гнойна (док каза, че е гнойна, щото бил с налепи, ама аз пък уж съм чувала, че налепите тр да са гнойни, за да е такава. Както и да е).
Хайде, бъдете здрави вие поне.

# 625
Ей, Сис , милият Кало ....Да оздравява бързо!!!
Ланг, Дони с удоволствие бихме дошли към вас, ама нали съм един "кадърен" шофьор...с Петя в колата не рискувам да се кача!
Ланг, поздравление за взетото решение да си вложите парите в къща, а не в кутийка. За съжаление когато купувахме ние (края на 2005 година) цените на парцелите вече бяха много високи, а тези на апартаментите поносими...Дай боже и при нас някой ден да се случи като при теб и Доника, пък после нека ми е зле да си пием виното в градината, гледайки залеза  Joy
Днес изкарахме страхотен ден. Сутринта имахме няколко съседчета на гости, добре се налудуваха (в къщи всичко е позволено мазане на храна по килима, хвърляне на играчки...стига да се спазват основни условия за безопасност и децата да се забавляват). След обяд пък отидохме с друга приятелка и нейното детенце в един детски клуб и откарахме 2 часа (ние смеейки се и пиейки кафе, а децата побъркаха какичките  Joy)

# 626
  • Варна
Честит празника на малките ни съкровища, да са ни живи и здрави да имат страхотно детство  bouquet
Аз момичета пак да питам че може да не сте ми видели стария пост, кажете нормално ли е и редно ли е да се бият толкова скоро 2 ваксини, какво да правя незнам? newsm78

Без да ти звуча поучително /че на няколко от постовете ми се обидиха/, щом лекар ти го е казал, имай му доверие, ако не - допитай се до второ лекарско мнение. Ние във форума едва ли можем компетентно да се изкажем.  Аз лично на идея си нямам...

Днес ходихме в Морската на тържество - на Елия мн и хареса сред децата, после обядва и спа почти 3 часа Shocked

# 627
Мдааа, честит първи юни и от нас!

Не съм в настроение, Калоян пак е болен, тоя път е ангина, и то май гнойна (док каза, че е гнойна, щото бил с налепи, ама аз пък уж съм чувала, че налепите тр да са гнойни, за да е такава. Както и да е).
Хайде, бъдете здрави вие поне.

Сиси  Hug Hug Hug Ей значи... #Cussing out Много му се насъбра на това мъниче тия месеци. Бързо да се оправя. Heart Eyes Ако мога да те успокоя аз като дете многоооо боледувах ( менингит, пневмонии...), а от 10 год. и темп. не съм дигала. Та как викат хората като малки ако са лоши, като големи са добри хора, а дано малки като боледуват много, като големи са суперррр здрави. Wink

# 628

Честит празника на малките ни съкровища, да са ни живи и здрави да имат страхотно детство  bouquet

Без да ти звуча поучително /че на няколко от постовете ми се обидиха/, щом лекар ти го е казал, имай му доверие, ако не - допитай се до второ лекарско мнение. Ние във форума едва ли можем компетентно да се изкажем.  Аз лично на идея си нямам...

Днес ходихме в Морската на тържество - на Елия мн и хареса сред децата, после обядва и спа почти 3 часа Shocked
Разбрах, благодаря за отоговора! Мислех че сме тук в този форум да си помагаме ала не би за някои! Както и да е..!

# 629
Мим, при вас не дават ли допълнителна точка при прехвърляне от ясла в градина? При нас дават. Това ми беше резервния план ако не я приемат в градината на Калоян, нали бяхме на косъм и ние...

Били, без да се обиждаш, но и аз съм на мнение, че педиатрите са най-компетентните и трябва да се слушат. По форумите можеш да прочетеш всякакви набивалици. Ако пък имаш съмнение в думите на педиатъра си по-добре да го смениш.
Всяко правило си има изключение разбира се. Днес една приятелка с бебе на 5 месеца ми се обади да ме попита за захранването. Оказа се, че некйната педка я посъветвала да замести 3 хранения от раз  Shocked
И мацката понеже е изпълнителна въвела първия ден 1 бурканче ябълка, втория 1 бурканче картоф и третия  морков... Аз само изхълцах...
Нахоках я и я посъветвах да си смени педката. казах и каквото аз знам по въпроса и пак я нахоках. Истината е някъде по средата, но при всички положения повече залагам на лекарите отколкото на нета.

Гери, писах ти и във фейса. Петя е разкошна!

Смайлинг,
много гадно, бързичко да се оправя Кало.

Общи условия

Активация на акаунт