Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Лелелелееле - опасна песееееен  Joy.
Сложих си я в подписа в скайпа  Wink.

# 646
  • Варна
Елена, кога подаде документи за ясла? И може ли да подам само заявлението, а после другите? И знаеш ли да ли ползва после предимство за ДГ?   bouquet

# 647
  • Варна
Мим , яслата не е предимство после за градина , както е в София .

# 648
момичета като се заговрихте за къщи и взе, че ни излезна късмета...затова стискайте здраво пръсти да успеем да си намерин много бързо купувач за апартамента и да си купим къща...в квартала, на наши роднини...къщата е едноетажна, но за сметка на това с хубав двор и възможност за дострояване...

# 649
  • Варна
момичета като се заговрихте за къщи и взе, че ни излезна късмета...затова стискайте здраво пръсти да успеем да си намерин много бързо купувач за апартамента и да си купим къща...в квартала, на наши роднини...къщата е едноетажна, но за сметка на това с хубав двор и възможност за дострояване...

стискам....и завиждам  Laughing

# 650

стискам....и завиждам  Laughing
И аз, и аз (и за стискането и за завиждането  Embarassed) Дано се похвалиш скоро:)

# 651
Лорини кажи повече за апартамента. Колко квадратни метра е? Панелка ли е?Какви пари му искате? Зона?

# 652
Лорини, и аз стискам, но без да ти завиждам, честно!  Hug Аз пък никога не бих могла да живея в къща. Много ми е самотно някак си.  Rolling Eyes
Бърборанче, Петя е прекрасна! Ние живяхме в провинцията и да ти кажа никак не съм очарована, нито от къщите там, нито от възпитанието на децата. Просто си случила на хора, които са по-спокойни и уравновесени.  Peace
Усмихнатото, дано Кало оздравява бързо! Аз лично обаче не бих пропуснала антибиотик така с лека ръка. Пиши как сте!  Hug

# 653
ягодка как самотно с три деца дето ги искам...и котки мисля да имам...коко ще иска и куче...  и едно барбекю за сбирки с приятели...точно сега сме в период на размножаване...ние с коко поведохме крак и дори хора, от които не очаквахме ще си имат скоро бебе...така че хич няма да ми е самотно, само да стане...
айде ние нямаме ли нова бремелинка...
айде още малко и да влизаме в лятната тема...а  тая болната да свършва...

# 654
Лорини, и от мен имаш стиснати палци! Ми то с три деца, котки и куче на вас задължително ви трябва къща Peace

Ние сега се връщаме от барбекю в парка с едни приятели. Ние имаме мъничка градинка, но в парка има повече място да тичат децата, та затова там. Направих едни вегетариансли шишчета и си облизахме пръстите Laughing

# 655
Здравейте!
Бърборанче, Петето е най-големия бонбон на света. Снимките са вълшебни и много романтични Heart Eyes
Радостчо, умрях от смях както си представих как сте бърсали пода с кърпички Laughing. И аз съм от вашата партия, а мъж ми двойно. Просто си представих нас двамата във вашата ситуация – щяхме да направим същото.
Лорини, стискам силно палци. Да живеем в къща е и моя мечта, за сега неосъществена. По нататък плануваме да си вземем малка къща в някое село в Родопите и като поотрасне детето да се изнесем на там. До тогава си оставам с плановете и мечтите само
Мим, дано се уреди въпроса с яслата
Ланг, как са децата? Оздравяха ли?
Усмихнато, как е Кало? Почнахте ли антибиотика? И Сами е болен от два дни – кашля и има много малко температура. Докторката ни вика днес на контрола и ако хриповете още се чуват – почваме антибиотик. До сега е само на сироп Вентолин и Мукосолван, витамини и едни хомеопатични капки. Обаче този Вентолин е ужасен на вкус, покрай него вече не иска и другите лекарства да пие. Като види лъжица и почва едно гърчене и писъци, едва давам лекарствата. И да се храни отказва и е основно на кърма и затоплени филийки с масло в микровълновата, за да са мекички от всичко останало му се гади. Уффф, оплаках се, съжалявам за депресантския пост
Елена, не се тревожи за яслата, децата свикват бързо, интересно им е и копират от другите деца. Сами сега ходи с огромно удоволствие. Баща му едва го прибира вечер, защото му е интересно с децата на двора да играе. В началото го водихме за час-два, после за повечко. След около месец го оставихме да спи на обяд там. Лелката каза, че бил готов за това, защото като станело време за сън и той отивал с другите деца и си лягал в леглото. Сега заспива пръв. Не е имало никаква драма – просто гледа от останалите. Преди това също се кърмехме за приспиване на обяд. Сега и в къщи заспива само в леглото, ако не ме вижда наоколо. Баща му го оставя в леглото, и ляга на земята и се прави на заспал и Сами за 5 минути е заспал също. Относно кърменето – кърмя го сутрин преди яслата и после като се прибера от работа и преди заспиване вечер. Като се прибера имаме един много дълъг гуш и много игри. В общи линии от както се прибера, докато заспи той сме нон стоп заедно – наваксваме за невиждането през деня. Цялата къщна работа я върша след като Сами заспи, добре че мъж ми поема доста голяма част от нея. Събота и неделя не ограничавам кърменията – когато и по колкото поиска. Сега като е болен – също. Кърмата доста ми се е увеличила сега като е болен, но то е нормално – търсенето определя предлагането. Дано бързо свикнете и двамата с промяната. Ако мога да ти помогна с още инфо -  кажи
Стана доста дълъг пост, за това спирам.
Всички болнички да оздарвяват бързо!
Хубав и усмихнат ден от нас  bouquet

# 656
  • София
Lorini- стискам палци да се уреди всичко Praynig
Усмихнатко- дано Кало да е по-добре, понякога АБ може да се яви по-малкото зло Hug Praynig
Еспа- радвам се, че се разписа, скоро не беше писала и ми беше домъчняло за вас, съжалявам, че Сами е болничък, дано скоро да се оправи, с или без АБ Praynig Hug
Аз последните дни не бях добре, явно някаква настинка, имах хрема и схванат врат, но явно и дребното е пипнало от мен, защото от вчера взе да точи едни бистри сополи Crossing Arms- иначе няма температура, не кашля- засега пръскам Римомер и чистя с помпата, давма по една ампулка витамин Ц и фрешове от портокал и чай от шипки- нали и те имаха много витамин Ц, искрено само се надявам да се размине само с това. З асметка на това пък си има голям апетит- сутринта една филийка с масло и кашкавла си изяде Laughing.
Хубав ден от мен и дано вече само хубави новини да има за дечицата и за нас  bouquet

# 657
сетих се какво исках да ви питам вчера...
катерина от два-трни дни не млъква...върти си езика във взички посоки и се плези и през цялото време издава някакви звуци...много е смешна, умирам от смях просто...то ляля, бръ-бръ,кккккк, гггг и всевъзможни комбианции...и като я питам нещо ако не ми отговори с думи, се почва едно бръщолевене голямо...
има ли го и при някой друг ТОва...
ч
мЕРси ЗА Стюиснатите палци и ситга толкова, че и тя взе да пише...

# 658
  • Варна
сетих се какво исках да ви питам вчера...
катерина от два-трни дни не млъква...върти си езика във взички посоки и се плези и през цялото време издава някакви звуци...много е смешна, умирам от смях просто...то ляля, бръ-бръ,кккккк, гггг и всевъзможни комбианции...и като я питам нещо ако не ми отговори с думи, се почва едно бръщолевене голямо...
има ли го и при някой друг ТОва...
ч
мЕРси ЗА Стюиснатите палци и ситга толкова, че и тя взе да пише...

личи си че и тя пише...Simple Smile
Елия е същата многооо бърбори. Понякога много сериозно стои срещу мен и приказва и ме гледа в очакване  Joy, ама на! не говоря китайски...

# 659
И Крис като Елия ме гледа и очаква отговор. Laughing И даже като шепотим и той почва да шепоти, ама на негов си език. Joy Но най смешното е че е убеден, че всичко го разбират. Гледа те право в очите в очакване на отговор и пак почва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт