Аз съм за срещи преди обед, но след четвъртък, че имам изпит
Аз съм за срещи преди обед, но след четвъртък, че имам изпит
И не само - като ми се развърже оня ми ти език, не мога да се спра да плямпам
А за сутрин няма да успея, че нали кухня имам да вземам нейде по моя квартал. Гери, ще се пробваш ли? Ще пиша пак като решим да тръгнем натам.
Пък и като гледаш колко народ се е засилил за среща... Ще се изпоблъскат чак 
, дано противоалергичните сиропи да помогнат на Матей 
, дано противоалергичните сиропи да помогнат на Матей 
, казва си цели изречения , вика си Нени . Разликата с брат му е огромна просто .
Така че ги оставям на воля . Аз лично съм против даването на имуностимуланти . Както и преди съм писала - една докторка тук , хематоложка , казваше - " Като действаш на имунитета , не се знае какво ще се получи . Като я стимулираш клетката , не се знае в каква посока ще тръгне" А защо не ги заведеш на класически хомеопат? Даването на хомеопатични в никакъв случай не е безобидно , а тези боаронските , са малко безмислени от хомеопатична гледна точка . Те са комбинирани , в ниски разреждания и би трябвало да действат симптоматично , но реално никой не може да гарантира какъв ще е ефектът.А при така описаната ситуация при децата , по-скоро имат нужда от теренно лечение и аз поне бих потърсила класически хомеопат . Дано лятото да изкарат без никакви болести 

Последния съвет от педката е да сменяме памперсите. От както се е родил до момента е на "Памперс", но наистина вече се чудя дали да не ги сменя 

Просто не е истина как в милата ни Родина нищо не може да се постигне с честен труд - тук просперират само идиоти, малоумници и простаци без всякакви задръжки и морал
С малки изключения, де
Препоръчани теми