Декоративни плоскости за таван

• 17 406
  • 10
  •   1
Отговори
  • Точно където трябва
Привет!
Някой ще даде ли малко инфо /и още по-добре снимки/ . До колкото знам са стиропорени. Трябват ми за да се спася от напукан таван. Разбрах, че шпакловка няма да помогне, окачените не ми харесват, висящите...не са ли мн. скъпи?

# 1
  • София
Да, стиропорени са, лепят се, може отгоре да се маже с латекс. Продават ги в Бриколаж, можеш да ги видиш там как изглеждат. Има различни релефи.

# 2
В Практикер също продават такива плоскости и са доста по-евтини от Бриколаж. Има много видове, вкл. и такива имитиращи дърво. Ние използвахме тези плоскости за същия проблем и стана много добре. Не сме ги мазали с нищо отгоре.

# 3
  • Точно където трябва
Благодаря! А дали могат да се пръскат отгоре?

# 4
На мен грешката ми беше,че ги намазах с латекс и след време пожълтяха като всичко останало ,разбира се.Ако не се боядисат белеите си запазват белотата по-дълго време.Даже корегират кривината по таваните.Аз ги имах 6 г. и не бяха мръднали.Е сега ги махнах,че така се наложи,но се свалят маного лесно след това,ако решиш да си сложиш друго нещо.

# 5
  • Хасково
Моля, покажете снимки как изглеждат налепени на тавана!
Как се заличават снадките в\у тях?

# 6
  • Под Сините камъни
Снадките може да ги запълниш със силикон,но той не трябва да е на ацетатна основа.
Ето тук има малко снимки 
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=23199&sid=6d2 … 81f639cdcac34b71d

# 7
  • Точно където трябва
Тези плочи трябва ли да се грундират преди да се боядисат с латекс? И като се залепят первази на тавана в какъв цвят да ги боядисам - бели като тавана или цветни като стената?  Confused

# 8
  • Sofia
Имаме такива плочи от 3 години. Не сме ги боядисвали все още си стоят бели. Первазите са ни бели.

# 9
А могат ли да се ползват за стени тези плочи?

# 10
  • Точно където трябва
По мое скромно мнение може. Аз ги налепих на тавана, стана по-лесно от колкото очаквах. Обаче лепенето на завършващите первази се оказа мисия невъзможна Cry Не се залепват и това е! Нямам обяснение защо - същият силикон, същият материал, но не ни не! Някой имал ли е такъв проблем, не знам каквода правя. Точно на финала и всичко се провали! Cry

Общи условия

Активация на акаунт