Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
mortish@, мисля, че няма проблем Папукчиев да те запише. Сега излизал в отпуск, след 2 август ще е на работа, преди отпуска няма часове. Аз говорих в кабинета му, казаха ми, че няма проблем да ме приемат и си записах час. Иначе системата с часовете в това 25 ДКЦ ме разби  ooooh! Винаги ли има толкова хора на тази регистратура? Всеки се бута да те предреди, ужасно е. Но пък да се надяваме, че няма да посещавам толкова често.

# 151
Анабела аз точно заради тъпата им система отидох при Илиева.Нейния кабинет се води частен и е на 3ет., но работи със Здравната каса, дава ти час когато на теб ти е удобно .  Папукчиев е добър специалист , но това да вися с часове за да го чакам няма да стане . Като бях бреманна една приятелка и съфорумка беше при него и каза , че не дава часове на бреманните , а примерно от толко до толко приема само бреманни и ти седиш там и чакаш да ти дойде реда  Naughty

# 152
И докато сте на докторска тема искам да похваля УНГ-специалист, който удачно се справи с бета-стрептококите, които Мите има от няколко месеца - д-р Райнов от ДКЦ-то към ИСУЛ.  Peace

# 153
Къде се загубихте всички?  tongue

Ние направихме 2 опита за море. Един в краят на юни и после от 8 юли. Трагично беше времето и двата пъти, нямам чувството че сме отпочинали. Сега ми се иска да избягаме за 2-3 дни без дете и дано времето е нормално.

Мите от понеделник не е на ясла и се чудех къде в Младост да го запиша на някакви полу-дневни занимания, за да се разнообразява.

# 154
Дами, мисля след известно време да запиша малката на кухня, можете ли да ми кажете в района на РУМ-а в Младост 2 от къде се взима всеки ден храната?

# 155
  • София
Мрън, взима се от 19 ОДЗ- намира се точно зад РУМ-а, през няколко блока.  Peace

Октоподче, "Слон-балон" имат лятна занималня, също и читалище "Младост".  Иначе хвалят детския клуб "Gymboree" в Мола на Цариградско- там има разнообразни занимания за деца, но повечето са в присъствието на родителите.

Ние сме на бабин дом във Влас от две седмици.  С Галинка минахме през всички етапи на свикване с морето и плажа. Laughing Първите дни ревеше от всичко- от пясъка, от водата....Сега вече свикна, къпе се с удоволствие в морето. И все пак с нея стоенето на плажа по-скоро е работа, отколкото отдих и почивка, така че напълно ви разбирам защо не сте си отпочинали. Laughing Иначе тук на децата много им харесва- свекърва ми живее в къща с хубав двор и прекрасна тераса. В съседната къща има много симпатично и добро куче, с което децата си играят. Доволни сме. Само децата да са здрави.  Peace

# 156
Занималнята в читалище Младост е за ученици.
Почасова и целодневна грижа има във всеки един детски парти-център.
Барбарони мисля са около 80 лв. на седмица.

Мрън, преди да започнеш да вземаш държавна детска кухня, трябва да се запишеш с входящ номер и да чакаш благоволението на инспекторката да те запише.
Кухнята-майка се намира в Младост1 на гърба на  Социалната служба. Днес е последният им работен ден. Почиват до 15 септември.
Последният месец отказаха на майки с входящи номера от февруари месец.

# 157
Благодаря ви.

Днес е последният им работен ден. Почиват до 15 септември.
Последният месец отказаха на майки с входящи номера от февруари месец.
Т.е. нямам шанс скоро да ни запишат? Абе аз знаех, че се чака, ама не чак пък толкова... А какво се иска при записване за входящ номер, какви документи? И днес до колко часа работят?

# 158
Брех, много важни станали в детската кухня.  #Crazy Дали да взема да го запиша моя юнак отсега, макар че нито е захранен, нито скоро ще бъде, нито знам дали ще може да яде храната.   Crazy
Доколкто помня от каката искат копие от акта за раждане и бележка от педиатъра за липса на алергии.  Peace

# 159
При записване искат копие от акта за раждане.
Тини и да го запишеш юнака сега, пак може да не се доредите за заветно място.

Понеже пиша книга "Патилата на Гос`жа Мафани с инспектор Ангелова от ДК-Младост", ще ви вмъкна кратък пасаж:
малката е записана с входящ номер още на тримесечна възраст. Казаха да се обадя в месеца, когато навършва 10 м. Обадих се, казаха ми да отида с 30буркани и 30 капачки + бележка от джи пито, че детето не е алергично. Отивам. Посрещат ме с думите "Тебе кой ти каза, да дойдеш, бе????"  Shocked Скандал, драми, викове, въпроси що е тоз входящ номер....И накрая хък-мък...ми записани сте.  Mr. Green
Успе!

# 160
Момичета знаете ли бебешки стоматолог в района на Младост 4 , то даже не е и за зъболекар ама по- добре специалист да го направи . На малката и се е завряло нещо между зъба и венеца от вътрешната страна и не мога да го извадя и не знам какво да правя  Sad

# 161
То такова чудо като бебешки стоматолог няма. Заведи детето при когото и да е.

# 162
Не всеки се занимава с деца за съжаление а и не знам в района къде да отида

# 163
Това не е сериозен проблем, а по-скоро като да идеш на лекар да ти изчистят ушите.

# 164
  • Germany
Аз също смятам, че при който и зъболекар да идеш ще свърши работа и то за секунди  Peace

Общи условия

Активация на акаунт