Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Мафани, Slavaa, сега къде да търся аватар с пушещ октопод? Младост вече е Хвана, а?! Laughing

# 166
По-скоро улицата пред нас прилича в момента на Ню Орлиънс или Венеция.

# 167
Аз до сега нямах нет. Един гръм падна много близо /някъде около ХИТ/. Уличката до блока е като Амстердам  Mr. Green.

# 168
Привет, момичета! Hug
Отново се нуждая от помощ. Тъй като вече се водя безработна е необходимо да подам декларация, за да мога да си плащам осигуровките. И тъй като не съм от София, но се местим и ще живеем там затова и не съм наясно къде точно трябва да подам тази декларация. В НАП трябва да стане това, но ровейки се из нета откривам два адреса за Младост-бул. Цариградско шосе 111 и ж.к. Младост-1, бл. 47. Чудех се дали съм на прав път изобщо и къде точно трябва да отида. newsm78
Ако някоя от вас може да ми помогне ще бъда много признателна.  bouquet

# 169
  • София
НАП - Младост е горе- долу при колелото на 4-ти км... сега ми е малко трудно да ти го опиша достатъчно добре - но ако си представиш пътя от Младост към колелото, преди завоя о/о военното поделение, има възможност за качване - към хотела, а в сградата точно над хотела се помещава НАП.

# 170
katiABV, много ти благодаря за обяснението!  bouquet

# 171
  • София

Моля.
Някой може ли да ме упъти към нещо, наречено "микромагазин Липински", моля?

# 172
Може би имаш предвид Липненски.  Peace Намира се по диагонал на Фантастико в Младост 4 в една нова тъмночервена кооперация. Имаше и в Младост 2 - на обръщалото на 306, но отдавна не съм ходила в него и не знам дали съществува още.  Rolling Eyes

# 173
  Една информация копирана от Дир.бг:

Район "Младост" пък остава и без студена вода на 25 август, стана ясно от "Софийска вода" АД.
От 10.00 до 22.00 ч. няма да има вода на бул. "Цариградско шосе" - от ул. "Владимир Пашов" до бул. "Александър Малинов". С понижено налягане ще бъдe карето между бул. "Цариградско шосе", бул. "Христофор Колумб", бул. "Асен Йорданов", бул. "Шипченски проход" и ул. "Акад. Георги Бончев".

При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на паркинга на хотел "Метрополитен". Причината за спирането на водата е подмяна на три водопровода.

# 174
  • София
Здравейте, момичета,
казвам се Соня и съм бъдеща мама - на 16.11.2010г. очакваме нашето първо момченце. Бих искала ако може да се запиша във вашата темичка. И като за начало да попитам нещо  Embarassed - тъй като досега живеехме в Младост 1, сега се преместихме в Младост 4, до м-н Европа, та се чудех има ли някакви градинки в околността?
Благодаря предварително!

# 175
Здравейте, момичета,
казвам се Соня и съм бъдеща мама - на 16.11.2010г. очакваме нашето първо момченце. Бих искала ако може да се запиша във вашата темичка. И като за начало да попитам нещо  Embarassed - тъй като досега живеехме в Младост 1, сега се преместихме в Младост 4, до м-н Европа, та се чудех има ли някакви градинки в околността?
Благодаря предварително!

Здравей, добре дошла сред нас и здраво бебече на финала   bouquet . До самия магазин има кафе на което се събират много мами , иначе градинки има около блоковете . Аз миналото лято го изкарах основно в Бизнес парка много е приятно , особенно като си с малко бебече, но на теб ще ти се падне през зимата та няма да е много подходящо .

# 176
  • София
  На кафето до Европата вчера собстваника направил забележка на майките, че само му пречели и му били направили забележка отнякъде, та сега и маси няма и никой не седи там. Лятото се събират майки между двата блока близо до Еврофутбола. Другата опция е парка до канала, в посока към бизнес парка. Други варианти много наблизо освен споменатите от Слава няма.
  П.С Слава онзи ден бяхме към Комо и ти звъняхме с Ади, но телефона ти беше изключен. Как е малката, аз лично не съм я виждала от сто години.

# 177
Добре е не си бях платила телефона  Embarassed .Ние отиваме малко към Видин и като се върнем ще се разберем нещо да е видим  Peace

# 178
  • София
Благодаря ви за отговорите, момичета   bouquet
А собственика на кафето явно не си знае интереса  Naughty

# 179
Относно кафето, малко мога да разясня ситуацията. Спорът е тръгнал от това, че майките местят масите до оградата на детската градина, първо заради сянката и второ, за да са далеч от вонята, която се разнася от задния двор на Европата. Охраната на градината ги е изгонил, че правели боклук, а собственика на кафето използвал момента да направи и той забележка, че масите не могат да се местят, тъй като общината може да го глоби. Нататък ще спестя как е приключило.

Общи условия

Активация на акаунт