Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Germany
Честита Баба Марта и от мен!
Видях, че обсъждате детските градини и реших да се включа и аз Simple Smile С малкия сме в чакащите за Карлсон и много се надявам да го приемат  Praynig Баткото е там и сме много доволни.
Споделете моля, ако имате информация за учителки, които ще поемат първокласници в 39то и 128о. Колебая се между 2те училища и естествено учителката ми е водещ критерии. В 128о казаха, че юни месец ще мога да се запозная с учителките и да си избера, но ми се иска да събера мнения предварително. Интересуват ме и школи за чужди езици в района. Искаме да запишем баткото на немски, а не ми се иска да го разкарвам до центъра.

# 631
Честита Баба Марта:)
За градините ме интересува най-вече отношението на учителките -да са внимателни, да занимават много децата, да няма насилие (вербално или друго), пък ако може и да не гледат много филмчета:) Материалната база не ме вълнува кой знае колко - има по-важни неща, а храната, предполагам, е еднакава навсякъде.

# 632
Здравейте!
Можете ли да ми кажете дали някъде в района мога да купя хубава детска седалка за тоалетна( в смисъл да прилепва стабилно към стандартната седалка и да не се пързаля), че щерката тръгна на градина и е задължително да сложим вкъщи седалка и за нея, за да свиква.
За детските градини не мога да кажа нищо, зашото моето дете е 2-ри ден и още нямам особени впечатления,  а и градината не е в Младост, че не я приеха тук.

# 633
  • София
Здравейте!
Можете ли да ми кажете дали някъде в района мога да купя хубава детска седалка за тоалетна( в смисъл да прилепва стабилно към стандартната седалка и да не се пързаля), че щерката тръгна на градина и е задължително да сложим вкъщи седалка и за нея, за да свиква.
За детските градини не мога да кажа нищо, зашото моето дете е 2-ри ден и още нямам особени впечатления,  а и градината не е в Младост, че не я приеха тук.

Почти във всички детски магазини, има такива. Нашата е на Нук, поставя се директно на чинията и се "защипва" от седалката Peace При майка ми има китайска за 2лв, същата работа върши...

# 634
Честита Баба Марта
Здравейте мами от Младост, ние скоро ще сме вече на ваша територия  Peace
Нанасяме се в Младост 4, 428бл.
Имам син на 9 месеца казва се Даниел и е роден на 26.05.2010г.
Гледам сте обсъждали градините.Ние сме кандидатствали за ОДЗ в Дружба, защото в Младост няма почти никакви места Cry
И мен като Мрън ме интересуват отзиви за кухнята в 76ОДЗ
Злати и аз вече съм в Младост, ще се виждаме по-често със сладката Габчица  newsm04
Сега се информирам от темичката ви какво има в Младост  Blush
Като се позатопли времето ще се засичаме предполагам в паркчето до Патиланци Wink

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 14:08 от tufituri

# 635
  • София
Кухнята в 76 ОДЗ е като всички държавни кухни.Не предлагат много, но това е за цената която се плаща.... Супите- воднисти, второто- добро, десерт- в 90 процента нишесте, без захар и мляко Rolling Eyes, а и макарони. Има много квартални магазинчета за детски стоки.Там предлагат частна кухня,която може да взимате според нуждите на детето- първо и десерт, две супи или това което сметнете за нужно Peace
Къде беше 428 бл newsm78

# 636
Близо е до 64 ДКЦ, мисля че се пада последна спирка на 76, ама не съм на 100% сигурна , още не съм разузнала Wink Зад блока има някакъв магазин ама не разбрах Европа ли е Т-маркет ли е ще те излъжа  Wink

# 637
Близо е до 64 ДКЦ, мисля че се пада последна спирка на 76, ама не съм на 100% сигурна , още не съм разузнала Wink Зад блока има някакъв магазин ама не разбрах Европа ли е Т-маркет ли е ще те излъжа  Wink

АААа, и ние с nanu4e живеем там. Peace

# 638
  • София

Ааааааа ,Маша ,разбрах те къде живееш  Laughing !

# 639

Ааааааа ,Маша ,разбрах те къде живееш  Laughing !
Mr. Green

# 640
  • София/Сливен
Само малко да уточня, не е последна спирка на 76, има още доста след нея.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 15:31 от М_е_г_и

# 641
  • София/Сливен
Честит 8 март!
Бъдете винаги щастливи, желани и обичани!

# 642
Честит празник!Бъдете много щастливи и обичани!

# 643
                                                               Честит празник, момичета!                                                
                                                Бъдете много обичани, усмихнати и истински!

# 644
Честит празник мили дами!
Бъдете обичани и обичащи!
Усмихнати и усмихващи!

Общи условия

Активация на акаунт