Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Страната на чудесата
Честит празник,момичета!
Бъдете здрави, красиви, обичани и желани!

# 646
Честит празник, момичета! Да сме живи и здрави и да отгледаме в щастие и мир децата, а и внуците си!  Flutter

# 647
Честит празник и от мен! Да сте много обичани и винаги усмихнати!   bouquet

# 648
Здравйте Мами. Искам да попитам за един сайт, съжелявам , че ви притеснявам. Става въпрос за SportDirerct.com или E-bay. Чух, че трябва да поръчам с дистрибутор или каквото и да е там. Когато поръчам доставката ми е 20 паунда, това е много. Така ако може някой да ми обясни по-подробно как да поръчам, за да излезе по малка съма за доставка. Благодаря предварително!

# 649
d1dko0o пазарува се с посредник или си търсиш някой да ти ги поръча в негова поръчка, а темата за пазаруване от UK  е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563619.0

# 650
Не ти е за тук въпроса, но ще ти отговоря защото може да е интересно и за другите. За Ибей не знам, но за Дайректа можеш да използваш посредник вместо да плащаш доставката от Англия до БГ. Аз поръчвам с ГабКо и днес си получих за детето костюм на Батман и един домашен телефон за нашите. Платих 4.40лв за доставка от Лондон до София.

# 651
Здравейте от още една Младост-ка мама!  bouquet

Имам следната питанка към вас: педиатърката ни е в 28 ДКЦ в Дружба, защото когато се роди каката, живеехме там. Но тъй като напоследък прави недопустими грешки, бих искала да я сменя и търся читав педиатър от 25 ДКЦ. Препоръчаха ми д-р Ясен Иванов. Имате ли впечатления? То до юни има достатъчно време, но да се ориентирам  Simple Smile

Благодаря предварително на включилите се!   bouquet

# 652
Evita, ние сме при него. В общи линии съм доволна - подкрепяше кърменето и късното захранване. Най-важното е, че не бърза с изписването на антибиотици.  Peace

# 653
Здравейте мами!
Аз съм нова във форума - чета го отдавна, но чак сега реших да се регистрирам Simple Smile
Имам дъщеря на 4 месеца и живея в Младост 4.
Търся други мами в района за разходка Simple Smile)

# 654
И ние от 10 дена сме в Младост 4 и ако знаете как ми липсва паркчето в Младост 2... Направо се чудя къде да се разхождаме, не знам къде да я изведа малката, да не говорим, че и никой не познавам тук. До Бизнеспарка сме иначе, открих една площадка зад блок 451, закътано местенце, но изключително мръсно и неподдържано. Нямам избор обаче май. Ако някъде в околността има сносна малка площадка или подобие на такава, където се събират майки с малки дечица, много моля споделете.

cvete21, ние сме малко големички за вас, в смисъл, че дребното само тича насам-натам и нашите разходки ще се различават от вашите с кротко спящо бебенце в количка, но само да намеря къде да я извеждам и ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 655
  • София
Мрън, знам за Младост 2  Rolling Eyes Тук-мъкаааа....
За вас - разходки около реката или ела до магазин "Европа"(бяло кафе), там е "сектата", ще се запознаем Mr. Green

# 656
Мхм, ще дойда, само да го намеря  Mr. Green
Вече се затопли и тия дни трябва да изляза на разузнавателна обиколка и да се ориентирам къде се намирам Crazy

# 657
  • София
Преминаваш реката, мушкаш се между блоковете и Европата е пред теб Peace
Да, времето е чудесно Peace Децата ни са от 3 месечни до 6 годишни....за всекиго по нещо Mr. Green Hug

# 658
Ок, супер, аз и реката не знам къде е hahaha, но ще ви намеря още в понеделник.

Едит: Ааа, видях на картата, до детската градина значи Wink

# 659
За вас - разходки около реката или ела до магазин "Европа"(бяло кафе), там е "сектата", ще се запознаем Mr. Green
Яката секта при това. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт