Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А в Младост 3 няма ли някой? Че се разхождам сама като луда.
Октопода? Sunglasses

Още един глас ЗА доктор Ясен Иванов!
Но по принцип добрите педиатри в 25ДКЦ имат много пациенти и записват трудно.
Така че разпитайте ги по-отрано дали могат да ви приемат.

# 661
А в Младост 3 няма ли някой? Че се разхождам сама като луда.

Аз, аз!  Simple Smile

# 662
Мога да се срещна с всеки, който иска да се запознае и с варицелата.  ooooh!

# 663
  • София
Мога да се срещна с всеки, който иска да се запознае и с варицелата.  ooooh!

Да се оправяте бързо!  Hug
Ние я изкарахме по Нова Година. Само каката де.

# 664
  • София
Ще вземем да направим един поход.....с опознавателна цел Laughing, пък като нищо ще издействаме и 2-3 площадки за малките hahaha Много сме, силни сме Mr. Green

Цитат
Яката секта при това.
Кралицата Майка, сипе прашец.... hug

# 665
nanu4e, аз съм близо до Европата. Вие по кое време се събирате? Аз май съм ви виждала като правя тигелите в квартала  Wink
А за площадките.....има нужда, май ще трябва наистина да се разбунтуваме  #2gunfire

Мрън, ще се радвам да се запознаем, нищо че сте по-големи Simple Smile
А и ние не сме много кротки и спящи Simple Smile По-скоро плачещи и будни Simple Smile)

# 666
  • София
Цвете, сега в по-топлите дни към 11 излизаме Peace
Лятото висим пред нашия блок, там има катерушки за децата, пъсъчник, пък и пространството е голямо....

# 667
В горната част на Младост 4 няма почти никакви места за игра  Rolling Eyes едно време имаше доста сносна и чиста площадка зад гърба на един блок - точно срещу БИЛЛА-та до 76-то ОДЗ, но не знам дали я има още.
Както се затопли да спомена, че вече редовно щъкаме с Влади на Бедрок ( трудно оставаме незабелязани  Crazy #Crazy Rolling Eyes), но все пак може да се договорим и с някой да се видим специално - за тези, с които не се познаваме.
Октоподче - да минава гадната варицела, ама пък е по-добре да я изкарат малки душиците. Hug

# 668
Ох, ние (с педиатъра) още не сме сигурни, че е варицела заради количеството на пъпките. За три дни общо са около 10 и първите вече почти са оздравяли. Иначе изглеждат точно като варицела и в понеделник ще го водя на лекар пак.

# 669
Понякога минават така с по-малко - дано пък е било това и да е извадил късмет Peace Peace Peace

# 670
  • София
Ох, ние (с педиатъра) още не сме сигурни, че е варицела заради количеството на пъпките. За три дни общо са около 10 и първите вече почти са оздравяли. Иначе изглеждат точно като варицела и в понеделник ще го водя на лекар пак.
Октоподче, със сина ми протече по същия начин. 3 пъпки за 3 дни Rolling Eyes Една в ушната мида, първата на кръста и една на ръката....голямо чудене падна. След 4-5 дни му избиха още с мехурчета, та се убедих ,че е Варицела Peace Може да карате лека форма....и дано Praynig С дъщеря ми колко зор брах ooooh!

Lennyh , още я има тази площадка Peace Аз, често водя децата след градина( в 76-та са) Хората от блока , събират средства и плащат за всичко това Wink Даже спечелиха за градинка на 2009 от .....не си спомням от кое радио Peace

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 23:16 от nanu4e

# 671
Пред кой блок е тази площадка?

# 672

зад 441 мисля. Гледа към Била.

# 673

зад 441 мисля. Гледа към Била.

Благодаря Simple Smile

# 674
Преди седмица или две даваха Мангъров по Нова да говори за варицелата и каза, че задължително трябвало да има пъпки по окосмената част на главата, не даде обяснение защо, но го запомних, че ми се стори интересно.

На кое казвате Бедрок?

Общи условия

Активация на акаунт