Ако съм съпруг/а, нека бъда като...?

• 2 690
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
O, съпруга като от филм или някаква известна двойка не знам,  сякаш никоя не ме е привличала, но на мястото на две филмови героини така обичани винаги съм мечтала да бъда Никита и Тринити.  Crazy  

А идеалната съпруга бих била само на моя собствен мъжки клонинг, защото няма дори да се налага да казвам желанията си. Ако доживея това бъдеще, това ще е вторият ми брак.  Mr. Green  

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 22:52 от pasinet

# 16
  • София
Знам ли...Може би Моли Уизли Simple Smile
Търпелива, мила, умна, обгрижваща деца и мъж, с чувство за хумор.
Липсва ми търпение на мен и усет кога да замълча и да спра да дудна Mr. Green

Напълни ми душата! Hug Hug Hug  В този ред на мисли, аз винаги съм искала да съм като Нарциса Малфой. Mr. Green

# 17
Знам ли...Може би Моли Уизли Simple Smile
Търпелива, мила, умна, обгрижваща деца и мъж, с чувство за хумор.
Липсва ми търпение на мен и усет кога да замълча и да спра да дудна Mr. Green

Напълни ми душата! Hug Hug Hug  В този ред на мисли, аз винаги съм искала да съм като Нарциса Малфой. Mr. Green

В такъв случай искам да ти бъда снаха.  Hug

По темата - Линет Скаво от "Отчаяни съпруги" много ми допада като персонаж.

# 18
Баба Султана съм аз, от "Железния светилник".
Хич на никой да не цепя басма. Само дето мъжът ми не издържа и избЕга, ама нейсе...

# 19
Като Габриел, ама от първия сезон на "Отчаяни съпруги"  Mr. Green

# 20
Добро утро, дами  Grinning

Много интересни отговори, но кажете и защо, де.. Хайде, за Винсент се досещам  Wink

Да кажа и аз- не мога да се спра на конкретен образ...

Като жена- нека е нещо между Scarlett o'Hara и Gabriel Solis.
Майка- определено искам част от Lois- майката на Malcolm.
Като домакиня- моята любима Audrey Hepburn в *Breakfast at Tiffany's*. Тук си отговарям изцяло и няма какво повече да желая  Laughing
За дъщеря и снаха още не съм намерила подходящите..

# 21
Този сериал Малкълм само аз ли не го разбирам  Rolling Eyes Мъжът ми го харесва, гледа чат пат някакви епизоди, и аз покрай него. Изобщо не мога да му схвана замисъла. Майката ми изглежда като елементарна истеричка. Сигурно има нещо по дълбоко, но остава невидимо за мен Blush

# 22
Рокси,отдели малко време,сега го дават събота и неделя от 14 до 17ч.
Уникален е сериала Peace
И аз искам да съм като Майката на Малкълм или Линет Скаво - и двете перфектно се справят и с децата и с мъжете си

# 23
Този сериал Малкълм само аз ли не го разбирам  Rolling Eyes Мъжът ми го харесва, гледа чат пат някакви епизоди, и аз покрай него. Изобщо не мога да му схвана замисъла. Майката ми изглежда като елементарна истеричка. Сигурно има нещо по дълбоко, но остава невидимо за мен Blush

Рокси, аз съм го гледала преди години, но винаги съм се възхищавала на такива жени- като изключим истерията, разбира се.. В моите очи Lois се справя добре с четири деца, мъж и домакинство. Има няколко неща, които ми липсват.. Ако имаме щастието да се запознаем някой ден, ще видиш аз каква съм лигла спрямо моя син и ще разбереш какво имам предвид  Blush

# 24
Истерията има от какво да е породена Laughing
Петима мъже са все пак на главата и.
В сериала естествено,нещата са преувеличени,но просто ми допада идеята за такава майка,с такова отношение към живота

# 25
Добро утро, дами  Grinning

Много интересни отговори, но кажете и защо, де..

Peace

Линет е изключителна жена. Освен, че е красива, тя се справя добре с домакинството, има подход към мъжа и децата си. Справя се отлично и в работата, но все пак за нея семейството е на първо място.
Не е перфектна, но се старае и е упорита. От една страна образът й ми изглежда прекалено добър, за да е реален, но от друга - Линет ни кара да се замисляме, че колкото и да е трудно, това е постижимо.

# 26
  • София
Пу аз съм Тапънс от "Томи и Тапънс".  Grinning

# 27
Хм..не мога да си представя да бъда друга..
Аз съм си от всичко по малко и това ме вади от еднообразието..

Образите от екрана няма как да ме вдъхновят, щото са измислени..
Имам само един реален пример, на кого бих искала да приличам..но донякъде - защото въпреки перфектността си във всяко едно отношение и тя не се смята за напълно щастлива.. Sunglasses

# 28
По отношение перфектна жена - съпруга, майка, баба, държание в обществото имам перфектен пример - но според мен самата тя не е щастлива...Стремежът да си перфектен за останалите те ограбва теб самия. Така че май аз искам да съм си аз. А от филмовите герои и на мен ми допада Кърстин от ОК и   Laughing  Ферхунделата  Joy на гръб не пада тази жена!

# 29
  • Талант на 2012,2013 г.
Карън от "Трий Хил", но във вариант със Кийт до нея. Силна, с воля, любяща майка и жена!!! За мен тя е идеалната, въпреки леките моменти на истерия в които изпада. Но кой пък е безгрешен??? Peace

Общи условия

Активация на акаунт