Ако съм съпруг/а, нека бъда като...?

• 2 685
  • 36
  •   1
Отговори
Виждам, че темата за трофеите събира страници и реших да пусна една малко по-свободна нейна версия, защото не стана ясно кой към какво се стреми...

Моля, дайте пример за съпругата или съпругът, които бихте искали да бъдете и защо?  
Може да подкрепите сравненията с филмови герои, снимки, литературни описания- всичко, което конкретизира образа на този идеал!

И тъй като съм съвременна- под съпрузи разбирайте всички, които са се събрали да живеят на семейни начела с половинките, с деца, без деца, с работа, без работа, с каквито и да е умения в кухнята, в спалнята, пред обществото..итн  Laughing  

# 1
Ами хората са казали:

Жена в обществото, домакиня в кухнята, к**** в леглото ......

Ама не ми се получава на 100 %  Grinning

# 2
Джоана от степфордските съпруги, в началото, разбира се.

# 3
Ами хората са казали:

Ама не ми се получава на 100 %  Grinning
Може да бъде и така:Дама в кухнята, к.....А в обществото и слугиня в леглото?

# 4
  • София

Ами хората са казали:

Кои хора?

# 5
ами като...себе си. Не че не обичам маскарадите, но в крайна сметка винаги се връщам към собственият си гол, рошав, недоспал и поизнервен образ. Когато човек твърде много потиска собственото си аз, то в един момент доста пощурява и търси сцена за изява. тъй си мисля, както си седя.

# 6
  • Варна
Не знам като съпруга, като човек искам да съм по-ведра, добра и търпелива. Не ми изплува образа на "идеална съпруга", а  уж помислих.

# 7
  • София
 В момента , в който прочетох заглавието, се сетих за една тема тук от преди година, на която съм се смяла със сълзи, казваше се "Съвети за щастливо семейство". Ако не бях малко Винету, щях да метна и линка към нея Wink

# 8
Що ли ми се върти в главата Мисис Смит, от Мистър и мисис Смит  Mr. Green
Дупе да му е яко на моя мъж...  Laughing

# 9
Естествено, за да е перфектна една жена в услуга на своя мъж, тя трябва грижливо да се поддържа.

Пие малко парфюмна водичка, преди да се прибере и като я целува мъжа, да мирише на Шанел.

Редовно ходи на йога – майсторски клас, за да се разгъва в каквато поза я пожелае мъжа. Всичко от Кама Сутрата умее.копнала съм го Joy

# 10
Светослава, добре, че не пуснах друго заглавие. Първо си мислих за нещо от рода на *The perfect family*..  Laughing

# 11
Не съм се замисляла по този въпрос. Ако е ей така, за пробата, бих искала да поживея в брака на Моника Белучи- с отделните апартаменти.
Филмов образ ми е трудно да си спомня ( толкова и гледам филми напоследък), но може би на Кърстин от The OC.

# 12
  • София
Като бившата на Тайгър Уудс или на Роман Абрамович още по-добре Money Mr. Green

# 13
  • София
Знам ли...Може би Моли Уизли Simple Smile
Търпелива, мила, умна, обгрижваща деца и мъж, с чувство за хумор.
Липсва ми търпение на мен и усет кога да замълча и да спра да дудна Mr. Green

# 14
мортиша от семейство адамс. или по-скоро като главната героиня от weeds... само дето тя не е съпруга де.

Общи условия

Активация на акаунт