Чай за отслабване cho yung tea и pro cleanse gold

• 3 091
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на всички.Моля ви кажете ми някой има ли наблюдение за тези неща за отслабване.Пили ли сте ги,от къде си ги поръчвате и въобще има ли смисъл да се поръчват?Или кажете вие ,които сте имали проблеми с теглото след раждане как сте се справяли и как продължавате да се справяте с поддържане на желаната фигура?Благодаря предварително. Praynig

# 1
zdraveite.otnosno chaqt i drugiqt produkt za otslabvane rabotata e mnogo samnitelna.Porachvat se ot edin sait,koito nqma da napisha tuk za da ne pravq reklama.saitat ne e balgarski a produktite sa bezplatni.az sashto sam mnogo zainteresuvana no bih proverila po apteki i bio apteki ,struva mi se malko nerealno da mi go izpratqt ot shtatite i da mi e podarak:)

# 2
И аз видях рекамата. Интересна работа.  Thinking

# 3
Здравейте. И аз току-що видях рекламата на този чай и другото нещо. Много съмнителна работа. Мисля че е по-добре да се изчака и да се събере повече информация за продукта.
а борбата с килограмите е трудна newsm78

# 4
Забележете, че плащането на доставката става само с дебитна карта и искат номера на сметката-т.е. може да ви ограбят както си искат newsm78 и като напишете нещо /запитване например/, то чака одобрението на модератор.

# 5
Izmama golqma hich nepomaga polzvahgo

Общи условия

Активация на акаунт