Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 649
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
пратете ми и на мен на ЛС емейла, скайпа и другите контакти, за да съдействам с каквото мога.

# 646
  • София
 Ох мернах и съветите за кърменето на тази д-р Костова. Повече няма какво да кажа...

# 647
Чета ви с интерес  bouquet

# 648
Ох мернах и съветите за кърменето на тази д-р Костова. Повече няма какво да кажа...

Всеки от неговата си камбанария Mr. Green

# 649
  • София
Здравейте, искам да питам как подхождате към записването в общински детски градини? Ще се радвам да ми пишете,  и лични.

# 650
Енита, официално отказалите се на могат за записват децата си в детска, освен ако не се съгласят директорите, което е или с подкуп или с връзки.

# 651
здравейте всички!
някой ще помогне ли за жалба до Комисията за защита от дискриминация?

# 652
  • София
Нали при здравословни проблеми могат да се отлагат, но трябва ли да се търси сле бележка от някаква институция

# 653
Енита, могат да се отлагат. Малката ми дъщеря е с АБКМ и има документ, в който пише, че се освобождава от ваксини до навършване на 1 година. На мен ми беше нужен за ЛЛ, която се страхуваше от глоби и настояваше за документ, различен от информирания ми отказ.  Mr. Green
Ако взимаш детски, при всички случаи ще ти поискат документ, удостоверяващ, че детето е с отложени ваксини /по мед. причини/, може и в детската градина да го приемат с такъв, трябва да попиташ на място, или най-добре в РИОКОЗ /дано не бъркам институцията/.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 00:49 от Дивиана

# 654

Вьзрастните карат коклуш без никой да ги изследва и без самите те да знаят.

90% съм сигурна,4е този,който живее над нас в момента е с коклюш.Кашли,4ува се след това как драпа за въздух,навън го виждам с кърпи4ки,да си попива секретите и накрая ходи да  Sick

този пост ме накара да се разтършувам  Confused
и ние трите/аз и двете ми дъщери/сега сме в такова състояние  Sick
аз най-зле,те са доста по-добре Praynig Praynig
натуропата ни чак на 01,05 е тук,дано не влезем във втората фаза дотогава
въпреки че аз май натам съм вече...

# 655

Вьзрастните карат коклуш без никой да ги изследва и без самите те да знаят.

90% съм сигурна,4е този,който живее над нас в момента е с коклюш.Кашли,4ува се след това как драпа за въздух,навън го виждам с кърпи4ки,да си попива секретите и накрая ходи да  Sick

този пост ме накара да се разтършувам  Confused
и ние трите/аз и двете ми дъщери/сега сме в такова състояние  Sick
аз най-зле,те са доста по-добре Praynig Praynig
натуропата ни чак на 01,05 е тук,дано не влезем във втората фаза дотогава
въпреки че аз май натам съм вече...
аз го изкарах коклюша Tired ...за два месеца...

# 656
здравейте всички!
някой ще помогне ли за жалба до Комисията за защита от дискриминация?
Здравейте,
отдавна си мисля, че ние сме си точно за Комисията за защита от дискриминация. Скоро чух тяхна реклама и доколкото си спомням, мотото им беше нещо от рода "Всички са равни", а то май ние не сме.
Също така си мисля, че е по-добре всеки да пише по отделно, от колкото едно писмо с много подписи. Освен това едно писмо, написано от родител, преживял проблем с детенцето си, би било много по-красноречиво от такова, редактирано от адвокат. В крайна сметка, целите са едни и същи. А пък може би, родителите, които Слава Богу, не са имали този "късмет" да напишат едно общо, което ще бъде един вид подкрепа на исканията на първите. Така в Комисията могат и да се замислят, че явно такъв проблем май наистина съществува и да вземат да решат нещо. Пък ако те нищо не направят, нали има такава комисия и в международен мащаб - винаги може да се обърнем по-нататък към нея, като приложим всички подадени сигнали и жалби до родната ни комисия и обясним как тя нищо не е направила.
Какво ще кажете?

# 657
Аз отдавна си мислех, да пиша да там, но ми казаха, че трябва например да ми е отказан достъпа до детска градина - на мен не ми е отказан, защото не съм опитвала. И до там... Все пак не съм се отказала и ще пиша, но ще ми е по-спкойно да пишат и други майки. Дайте да се разберем кой ще пуска писмо до тях и да пращаме.

# 658
аз ще го пусна писмото ,бе хора!
помогнете да го напишем с пове4е аргументи и закони.давайте идеи.
писането не ми е най-силната страна ,а и 50 глави мислят по-добре.
разбира се,4акам отговора на министъра тази седмица,но това не пре4и...

# 659
утре ще говорят за ваксините по бтв в "денят е прекрасен"

Общи условия

Активация на акаунт