Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
бррр Тръпки ме побиват - тия хора си вярват!!!
За образованието вече си казах мнението - целта е всички да минат през месомелачката и да излязат по калъп - затова се смъкна и възраставота граница - на 5 г.!! Целят да обхванат ромчетата и да ги допутата поне до начална грамотност (4-ти клас примерно), защото сега влизайки в първи клас те дори не могат да говорят на български, какво остава да пишат, смятат и пр.
Неваксинирането вече е набрало подкреа сред високо-образованите родители обаче, а тези хора винаги намират начин да постигнат желанията си. Дали ще се фалшифицират картони, или ще се водят семейни дела, със сигурност ще видим не малко ответни действия на погазването на гражданските и човешките права в тази страна!

Ще започнат да битуват сега едни градси легенди в стил "дъвка ли дъвчеш?- който дъвче дъвка, сигурно и пуши, а дъвката е да прикрие миризмата! А момичета дето пушат със сигурност и пият! И всички заем какво правят момичета, дето пият - секс! Аборт!" ... от дъвката до секса и аборта... от отказа от ваксина до масовите убийци  ooooh! Tired

# 706
Без паника,момичета.
Четат ни тук и се радват на някои постинги.
Нищо  няма да прокарат или ако,то ще е за много кратко време.
Назрява времето цялата истина да стане достьпна за всички.

# 707

Цитат
Д-р Киров предложи да се вземат мерки, като например дете, което не е преминало задължителните за възрастта му имунизации, да не може да постъпи в първи клас. Сред задачите на сдружението по ваксинопрофилактика е да разработва подходящи информационни материали за пациентите и лекарите и да организира обучения. „Разчитаме на подкрепата на фармацевтичната индустрията и ако някои си мислят, че може нещо да се случва без участието на фармацевтичните фирми – не е така” , каза още д-р Киров..

А стига, бе, вЕрно ли?!
Тоя палячо пък откри топлата вода.  Tired
Предлагам да го номинираме за награждаване.  Whistling
С тиквен медал, примерно.
  Tired

# 708
"Д-р Киров предложи да се вземат мерки, като например дете, което не е преминало задължителните за възрастта му имунизации, да не може да постъпи в първи клас."
Господин Киров,следващият път предложете направо да се убиват с камъни публи4но такива деца.За назидание на родители,които се интересуват от здравето на децата си.Нали така?Не са й нужни на тази държава образовани хора,а още по-малко й нужно здраво и изу4ено поколение.

Нищо  няма да прокарат или ако,то ще е за много кратко време.
Назрява времето цялата истина да стане достьпна за всички.

Крис,то4но защото истината взе да лъсва пред о4ите и на абсолютно убедени в ползата от имунизации хора,затова е тази истерия.Няма да успеят да направят каквото исkат,но да се напъват,щом така са решили.

# 709
"Д-р Киров предложи да се вземат мерки, като например дете, което не е преминало задължителните за възрастта му имунизации, да не може да постъпи в първи клас."

И според мен това не е достатъчно!
Трябва вратите и прозорците на подобни индивиди да се заковават с дебели талпи, по улуците да се провесва чесън, а на комина да се полюлява Светото Разпятие!
Веднъж седмично да идва поп, и докато ги потапя в ледена вода на минусови температури, да отслужи литургия за пречистване от Нечестивия.  bishop
И ако все пак успеят да се измъкнат от домовете си, тогава вече пребиване с камъни на площада, а телата им изгорени на кладата и пепелта разпръсната в морето!
Само това ще да е решението, братя и сестри, сектантки, вЕрвайте ми!

# 710
Видях, че се подготвя книга, която може да и да поотвори очите на тези, които предпочитат да вярват на сляпо, вместо да поработят със собствения си мозък: http://homeohelp.eu/component/content/article/1-latest-news/307- … imame-nuzhda.html

Ако се появи такава книга, може пък наистина поне малко да поспрат с измислиците, че всичко около ваксините е розово.

Но не знам дали ще е лесно на родители на увредени деца да си разкрият болката пред всички... Ако се престрашат обаче, ще помогнат на други деца да избегнат тяхната участ, не мислите ли?

# 711
Видях, че се подготвя книга, която може да и да поотвори очите на тези, които предпочитат да вярват на сляпо, вместо да поработят със собствения си мозък: http://homeohelp.eu/component/content/article/1-latest-news/307- … imame-nuzhda.html

Ако се появи такава книга, може пък наистина поне малко да поспрат с измислиците, че всичко около ваксините е розово.

Но не знам дали ще е лесно на родители на увредени деца да си разкрият болката пред всички... Ако се престрашат обаче, ще помогнат на други деца да избегнат тяхната участ, не мислите ли?

Този пост е много важен. Момичета, пишете им!!!

# 712
К'ва паника? Напротив при тях е паниката, щом се е стигнало чак до там...  Wink
Аз пък с всички действия дето предприемат, тъкмо ще се вдигне повече шум и по-лесно истината ще лъсне!
А за училището първо ще трябва да променят Конституцията, за сега още си го има:
Чл. 53.
(1) Всеки има право на образование.
(2) Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително.

# 713
То в Конституцията и други неща пише, ама гледам, че на тях не им дреме много.   Crossing Arms

# 714
Друго си е като си има конкретно членче.  Laughing
Ако се стигне до съд...

# 715
Друго си е като си има конкретно членче.  Laughing
Ако се стигне до съд...

Че сега няма ли конкретно членче?
Има.
И какво от това?
Някой да не би да се е притеснил от това?
Аман от дебили в тая държава, къде отиваме, направо не знам.
  Confused ooooh!

# 716
  • в моя свят

Този пост е много важен. Момичета, пишете им!!!
Аз дълго се двуумях,но вече им писах. Peace

# 717
К'ва паника? Напротив при тях е паниката, щом се е стигнало чак до там...  Wink
Аз пък с всички действия дето предприемат, тъкмо ще се вдигне повече шум и по-лесно истината ще лъсне!
А за училището първо ще трябва да променят Конституцията, за сега още си го има:
Чл. 53.
(1) Всеки има право на образование.
(2) Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително.

O,ако дотам се стигне,да попроменят Конституцията,какъв автогол ще си вкарат. Laughing

Джули4ка,разсмя ме много. Hug Само като си го представя... Joy

# 718
Чухте ли новината? По случай Световната Имунизационна седмица ни чака епидемия от детски паралич. И "многоуважаемия" Мангъров, и "многоуважаемата" Кожухарова в калъп по БТВ.

# 719
Чухте ли новината? По случай Световната Имунизационна седмица ни чака епидемия от детски паралич. И "многоуважаемия" Мангъров, и "многоуважаемата" Кожухарова в калъп по БТВ.

Тъкмо това пишех...еееей, не им омръзна.
На фона на целия...кафяв пейзаж  Гена Трайкова си позволи да каже "...заради нехайството на някои родители....". Като водещ новините тя пък най-малко има право да изразява отношение!!! Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт