Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 725
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • в матрицата
За ГМО не са сезирали комисията по Дискриминацията, имаше обществен натиск  Simple Smile
Кой може да направи нещо като анкета на 1ва страница , да видим колко хора ще подаваме иска, аз не мога  Laughing

# 286
За ГМО не са сезирали комисията по Дискриминацията, имаше обществен натиск  Simple Smile
Кой може да направи нещо като анкета на 1ва страница , да видим колко хора ще подаваме иска, аз не мога  Laughing

За това говорех.  Wink
Темата не е от днес и за това само Модератор може да я редактира/добавя инфо или каквото и да било.

# 287
Ако направим в клюкарника тема, дали ще ни изхвърлят?
Или група във фейс-а
mutsunka@cybcom.net е моят имейл.
Ако искате, там да се броим, поне няма да има злоупотреби с лична информация

виждам пазарджиклии на балкона вече. Благодаря, че дойдохте, момичета Peace

# 288
Мисля, че не може да пускаме друга тема.
Но ако искате мога да пиша на Модераторите да сложат анкета.
Само кажете какво да пише в нея и какви да са въпросите и възможните отговори.

# 289
...
newsm75

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 14:34 от Kinks

# 290

За да се сезира комисията за Дискриминация, трябва да има конкретен повод - да не са ви дали надбавки за деца или отказали прием в ДГ, иначе няма повод да се подава жалба.
Сигурна ли си в това, не е ли конкретен повода, че това ще се случи след известно време?
 Мисълта ми беше да пишем група хора, дискриминирани от всички неблагоприятни социални последици от непоставянето на ваксините. Градините, детските надбавки и всичките тъпотии...

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 15:23 от acer

# 291
  • в матрицата
По лесно ще стане със съдебен иск според мен, но нека и някой юрист се изкаже...
Джул, пиши на модераторите да пуснат анкета кой ще участва с колективен иск към държавата за задължителния характер на ваксините, и нека само с никовете си участваме в анкетата

# 292
Тази анонимност е глупава.
Повечето после ще се откажат! Tired

# 293
  • в матрицата

Глупава, но не знаеш кой чете. А гаранция, че като си напишат имена и няма да се откажат няма... Според мен, ние , които пишем тук сме заинтересовани от такъв иск, може да сме 3, 4,5, няма значение, въпроса е да се започне отнякъде... не гоним бройка

# 294
давайте хора с вас съм!
за кученцето Мими във фейсбук събраха 100 000 гласа и министъра ходи до мястото на събитието,че и зоополиция решиха да създават,закона смениха<нови санкции въведоха #2gunfire  #2gunfire #2gunfire,а ние децата да не можем да си опазим от фАРМАЦЕФТИЧНИТЕ БЛАГИНКИ.и това във време на финансова криза<когато държавата закъснява всеки месец с изплащането на детските надбавки,поради липса на средства в хазната.
Да атакуваме на 3  фронта
1.граждански протест пред общината>да се съберем майките с децата в по-големите градове или още по-добре вси$ки на 1 юни /деня на детето/ да се съберем в София да протестираме
2.да оформим една колективна жалба до комисията за защита от дискриминация,срещу министър Тотю Младенов и социалното министертво-които са автори на въпросната поправка.
3.гражданско дело в съда.
Не се смущавам да изляза с името си.

# 295
<когато държавата закъснява всеки месец с изплащането на детските надбавки,поради липса на средства в хазната.

Нищо чудно тази липса в хазната да стои в основата, облечено с привидна загриженост за благото и доброто на децата на Бг....

Имайте предвид, че нищо не е такова, каквото изглежда. Важното е как е направено, за да бъде такова.

# 296

Глупава, но не знаеш кой чете. А гаранция, че като си напишат имена и няма да се откажат няма... Според мен, ние , които пишем тук сме заинтересовани от такъв иск, може да сме 3, 4,5, няма значение, въпроса е да се започне отнякъде... не гоним бройка
Ох, така е. Tired
Добре, да пишем ли анкета?

# 297
  • Пловдив
Да направим група във фейсбука...

# 298
Хайде, аз ще я пусна и ще направя мен и който още иска администратор

Как да я озаглавя? Какво да пиша в описанието? Какво да впиша на графа уеб сайт?

# 299
Обмислете добре групата.
Трябва да е с добре подбрано заглавие, че на хората взе да им писва от групи.
И нека стане ясно, че тук вече говорим за погазване и тотално незачитане на човешките права, а не само за ваксините.
То на фона на цялото безумие и беззаконие, някакси ваксините остават на заден план.

Общи условия

Активация на акаунт