Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 707
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
БТВ, лекарката спомена, че по-белите руси деца са по-застрашени от странични ефекти/

Абсолютно невярно, в нашето семейство/род.

# 541
Пуснах една малка анкета, ако имате желание може да гласувате тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491368.0
Гласувах! Peace

# 542
Предстоини МПР-ВАКСИНА....и  #Crazy съм ошашавена отвсякъде-изядох всичко що намерих из нета!!!С баткото нямах проблеми,но сега .....много  ooooh! ooooh! съм объркана!!!!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 09:28 от мария 123

# 543
БТВ, лекарката спомена, че по-белите руси деца са по-застрашени от странични ефекти/

Е,тя не е казала, че останалите са защитени, просто по-често...

# 544

Ясно, разбрах, само споделям опит, така да се каже.
  Mr. Green

# 545
Цитат

Рени носеше в подписа си подобен виц като цитат от мнение
Форумска мъдрост:
"Така че моят извод е - за брунети Пентаксим, блондини, избирайте Инфанрикс!"

# 546

Ясно, разбрах, само споделям опит, така да се каже.
  Mr. Green
Сигурна бях, че си блондинка Mr. Green Hug Hug Hug

# 547
Aзпък няма да гласувам в анкетата, защото големият е ваксиниран и не е боледувал, но и не е бил в контакт с морбили. Бил е в контакт с варицела и скарлатина няколко пъти, но не ги е хващал, въпреки че за тях няма ваксина. Особено за варицелата ми е чудно как не се разболя, при положение, че е силно заразна.
А за мургави и руси, помня още един бисер от форума, само че за АМ: за черните - милумил, за русите - аптамил. А инфанрикс като го съчетаеш с инжекционното полио, става същата гнусотия като пентаксим.

# 548
Чета форума от мобилния си телефон и затова не мога винаги да пиша. Просто кирилицата ми е осакатена до "македонска" азбука. Затова - моля за извинение, че не се включих в "дебата" за възможността ЛС да не са достъпни само за двамата кореспондиращи. Съжалявам за "бомбата", която пуснах, че чак модератори се почувстваха обидени. Моля за извинение! Но ми се струва наивно да се вярва, че админите например нямат достъп до ЛС  Confused Надявам се това да не върне спора  Peace От уважение към пишещите във форума и хората, които го обслужват технически, държах да се включа с мнение.
И аз моля за имейл и скайп.
Благодаря!

Въпросът не е за дискусия в тази тема, но съм длъжна да го напиша за пореден път.
Администраторите на форума и модераторите НЕ могат да четат лични съобщения. НЯМА подобна опция, функция, интерфейс.
Всеки, който е запознат със системата на форума и/или е имал модераторски/администраторски права във форум, работещ на същата платформа, може да го потвърди.
Естествено, текстовете на личните съобщения се съхраняват в база данни, достъп до която обаче има само техническият администратор (човекът, който се занимава с чисто техническата поддръжка на сървъра). Доколкото ми е известно обаче текстовете на самите съобщения и информацията от кого и до кого са изпратени, се съхраняват в различни таблици на базата данни и свързването им едно с друго е изключително трудоемка и времеемка операция, която може да се извърши само от човек, който има познания по бази данни и не си заслужава усилията, освен ако не става въпрос за разследване на сериозно, реално престъпление например и има изискване за подобна информация от официален разследващ орган. Досега обаче (слава Богу) не е имало подобен случай и мога да гарантирам, че никой, с изключение на подателя и получателя на лични съобщения, не е чел и няма възможност да чете съдържанието им, нито пък да проследява кой на кого и колко праща.
В случаи на разпращане на масови съобщения има автоматичен спам филтър и логове, които отчитат грешки от вида "to many pm per hour", "to many recipients", както и "прихващане" на линкове (адреси на сайтове), които се публикуват прекалено често или се разпращат твърде много от един потребител.

# 549
Момичета, гласувах с да. Крайно време е да се промени тази практика и ние тук да станем хора и да имаме право на избор. Стига са ни третирали като добитък.

# 550
Дали да не помолим Искрица-Надежда да сложи и линк към ФБ групата на първа страница. Там е доста активно и достъпно за широк кръг хора.... (стига да не е против форумските правила, де)?!

# 551
  • Пловдив
От запитването на Джуличка, разбрах, че не е против правилата да се сложи линк в подписа...

# 552
например япония е отказала категорично тази ваксина 3 която е за шерките след като са разбрали какви усложнения дава пък да ги видим сега японците като не слагат тази ваксина направо умират от шарки

# 553
момичета имам един въпрос като не си сложа на детето ваксините как ще ме приемат в детската градина

# 554
  • в матрицата
например япония е отказала категорично тази ваксина 3 която е за шерките след като са разбрали какви усложнения дава пък да ги видим сега японците като не слагат тази ваксина направо умират от шарки
Порови се назад в темата, вече го дискутирахме.

Общи условия

Активация на акаунт