Банята-13та тема

• 109 976
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
onceuponatime, станало е хубаво! Изглежда стегнато и без излишества, вече можете да си отдъхнете от липса на санитарни възли в къщи!

Ние сме на ниво теракот. Преди две седмици стартирахме и нито тоалетната, нито банята е готова. Хората работят, когато си искат, когато могат... наложи се да разбията на две места, които вече бяха направени: бяха поставили кутия на стария кран в/у тръбите, който няма да се ползва. Сега отвън изглежда ОК, но ме е страх, че може и да пропуска вода, защото зад плочките няма гипсокарон, а е кухо. Кутията на новия водомер беше така сложена, че пречеше на една друга работа... и така.

sneji_bs, нашите вентилатори ще са някакви украински май, но не им запомних марката. И при вентилаторите ли трябва да се гледа някоя характеристика? И да, налага се да разбираш и да им седиш на главата на майсторите, защото като им кажеш, тук ще има мивка, те не те питат, а какъв размер и действат както дойде, а аз откъде да знам, че смятат на това място да слагат еди какво си (например) Simple Smile

Но, най-добре е с предварително направен план. Ние нямахме такъв.

# 331
  • Пловдив
Относно вентилаторите, след сравнително проучване избрахме за WC и за банята съответно - http://media.snimka.bg/6133/018521095-big.jpg newsm10

# 332
Записвам се да следя, че и на нас ни предстои  Heart Eyes

# 333
По темата с вентилаторите-има такива,които имат датчик за влага и се самовключват след като влажността в банята е надвишила определения процент.Не съм разучила още марки и цени.

# 334
За тези вентилатори с датчици за първи път чувам

# 335
# 336
  • Пловдив
По темата с вентилаторите-има такива,които имат датчик за влага и се самовключват след като влажността в банята е надвишила определения процент.Не съм разучила още марки и цени.

Цена - около 70лв Simple Smile Ние си купихме. Аз си трайкам, ама ви чета, скоро мога да покажа снимки (скоро, скоро, след около седмица, мажат тавана сега).

# 337
  • sofia
Относно вентилаторите, след сравнително проучване избрахме за WC и за банята съответно - http://media.snimka.bg/6133/018521095-big.jpg newsm10

Lady Guga, и ние купихме такъв с надеждата да не е много шумен, а и горе-долу добре изглежда, пък ще видим! Laughing

onceuponatime
, много хубава е станала банята; без да е претрупана! Честито!  bouquet

# 338
Дами (и малкото господа  Laughing ),
Някоя писала ли е договор с майстора? Май не е практика, когато се работи на частно, а не с фирма, но на мен ми се иска... Нещо за време, пари, обем на работа...

# 339
Здравейте и от мен  Blush присъеденявам се и аз във вашата темичка

И така започнахме ремонт и ние и сега си търся добър ВИК майстор за Пловдив,някой ако е доволен или има познат нека ми пише ,че има един теч който трябва да се оправи преди всичко #Cussing out

Благодаря предварително Peace

# 340
onceuponatime ,честито ти нова баня.При нас нещата се закучиха от към майстори,не знам кога ще имаме баня.Заснемам всеки етап от работата в банята и ще поместя снимки някой ден като стане.Като почнах да чета темите се чудех от къде жени разбират толкова много за ремонтите newsm78.Ако не бях се интересувала аз,още нямаше да сме почнали.Аз си рисувах проекта,четях теми,търсех плочки,мивки и всичко останало,тия мъже хич не ги интересува като е за вкъщи  #2gunfireДайте идея за вентилатори за баня. Ще имам два.Успех момичета.  bouquet
sneji_bs, адски си права! Приятелят ми нищо не разбира от ремонти, бани, плочки, дизайн и няма такова желание Rolling Eyes  А и аз вече не бих се доверила на никой да ми избира плочките, смесителите, проекта  Naughty
В едната ни баня вентилаторът е български "ММ", около 30 лв струва. Не е от най-тихите, но на мен не ми пречи Whistling

# 341
В застой сме. Майсторът ми/съпругът ми  Mr. Green/ избяга на село за два дена. ooooh!

# 342
  • Бургас
Почивните дни оставам сама с майстора,не знам как ще се оправям.Какво да сложим на ъглите на банята?Всъщност на шахтата смятам да сложа някакви метални лайсни/не знам как се казват/,а на вътрешните смятам да няма нищо Thinking,нямам представа как ще изглежда,ще търся снимки в нета да вида.Ако някой има идея да казва.
dessi ,що го пусна тоз майстор да бяга?

# 343
Не съм го обгрижвала  Crazy
Лайсните не са ли пластмасови? Поне ние купихме такива за ъглите. На пода ни посъветваха да не слагаме.

# 344
  • Варна
И ние сме в застой... майсторът се претовари.
За ъглите и аз не успях да разбера какво ще слагат при нас, бяхме купили едни пластмасови лайсни, но човекът каза, че няма да станат - ще пропускат вода.
Остават ни около 5 см между последния ред плочки и тавана. Какво да сложим там? Имало някакви первази, но не успях да намеря снимки. Някой може ли да помогне с инфо?

Общи условия

Активация на акаунт