Банята-13та тема

• 111 676
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Само вижте какви красоти открих в този сайт. Grinning
http://www.uniquewood.eu/BathtubsO.html

Охххх, голямата ни мечта, и банята в дърво, ама нямааааа Wink

# 436
  • София
ох, няма да си редактирам последния пост, че е много назад. Free Soulднес минах през Баня Стил и познай-душа вече е 497лв. при положение, че го купихме за по-малко от 400лв. преди 4 месеца #Cussing outЕгати кризата, вместо да свалят цените, те ги вдигат! Съседката ми се отказа и взе без смесител, а с ръкохватки за 130лв. Пожелавам ти успех, дано намериш подходящите аксесоари!

# 437
  • Русе
ох, няма да си редактирам последния пост, че е много назад. Free Soulднес минах през Баня Стил и познай-душа вече е 497лв. при положение, че го купихме за по-малко от 400лв. преди 4 месеца #Cussing outЕгати кризата, вместо да свалят цените, те ги вдигат! Съседката ми се отказа и взе без смесител, а с ръкохватки за 130лв. Пожелавам ти успех, дано намериш подходящите аксесоари!

Няма криза, братче, всички казват на това намалили цените, за онова, а аз само за по-високи цени чувам. Нали и в строителството имало криза, но аз не видях да сме платили за нещо по-малко за съжаление. Иначе и на мен ми харесва този вариант, но докато стигне до избор на тези неща може и 800-900 лв да стигнат.

# 438

ooooh! УжасТ.    Money

Благодаря ти за помощта и информацията, определено ми спести едно разхождане до там.  Hug
Днес един приятел, който си има малък магазин за баня и оборудване, ни показа само на картинка душ 3в1, пак от китайските, ама от скъпите. Ще го докара в магазина си да го видим, ако е хубав и го харесаме, ще пиша тук и за каква цена го продава, че той засега само на каталог го има, не го държи в наличност. Като пиша "скъпи", под 400 лв става въпрос. За голяма кръгла душ-пита, правоъгълна слушалка и едноръкохватков смесител. Прилича на това: http://www.siko.bg/category/23/10.html, смесителят е друг, и душът не е така под прав ъгъл.

# 439
  • Варна
Криза ли? 30 лв на час изобщо не ми изглежда кризисна цена. Че и по два-три обекта едновременно поемат. Пазар! И умение да си продадеш труда

# 440
  • София
аз пак не виждам от тази снимка има ли чучур, но дано има, това е целта, да има чучур, стоящ душ, слушалка и да е със смесител, а не с 2 кранчета. Дано да е твоя "човек" Peace Скъпа, то евтините са по 400лв., скъпите са по 800-900лв. и все са китайски, но от различни провинции Joy Аз се бях наточила за един на който чучура сменя функциите. Като е напред водата тече от него. Като го врътнеш наляво тече от слушалката, надясно тече от душа. Ама е 900лв. И е китайски #Cussing out Айде пиши, че пак ми се прави баня
Криза ли? 30 лв на час изобщо не ми изглежда кризисна цена. Че и по два-три обекта едновременно поемат. Пазар! И умение да си продадеш труда
тия пък чак на час, не е ли на квадрат?

# 441
  • Варна
На час, не на квадрат... защото включва не само плочки, но и слагане на гипсокартон и смъкване на таван. И е "извънреден труд", защото се работи след работата на другия обект... и така...

Затова първо се прави план, строга договорка за срокове и цени и така се почва, не като нас.

# 442
  • sofia
На час, не на квадрат... защото включва не само плочки, но и слагане на гипсокартон и смъкване на таван

Това е много гадно - те така могат да се бавят със седмици...За пръв път чувам за тарифа на час на майстор..Според мен за тях самите е по-изгодно да вземат на квадрат, да си свършат колкото се може по-бързо работата, да лапнта паричките и после към следващия обект. newsm78

# 443
  • Варна
Ами те правиха някои неща по два пъти Simple Smile Но, надявам се, са се научили и следващите им обекти ще са все по-добре Simple Smile

# 444
  • София
malina_m съчувствам ти, не е редно така. Ама не е необходимо същия майстор да ви слага тавана. Има си други майстори за това. Нашия ни взе 150лв. за тавана.

# 445
аз пак не виждам от тази снимка има ли чучур, но дано има, това е целта, да има чучур, стоящ душ, слушалка и да е със смесител, а не с 2 кранчета. Дано да е твоя "човек" Peace Скъпа, то евтините са по 400лв., скъпите са по 800-900лв. и все са китайски, но от различни провинции Joy .......

Смесителят не е такъв, с чучур си е, просто илюстрирах горе-долу визията.
За мен 800-900 лв са от "много скъпите". Щото гледах и китайски изпълнения по 200-на лева, та затова си викам, 400 лв трябва да е от скъпите.  Laughing Дано намерим, каквото искаме.

Някой горе пита за шкафчета ПВЦ по поръчка - вижте фирма АМИК 94, мисля, че имат добри цени и хубави модели.

Ние си взехме МДФ. На КОЛО.  Rolling Eyes 2 години гаранция, колкото издържи - толкова. Все пак шкафчето под мивката ми излиза 120 лв. И да се смота след 2-3 години, ще го прежаля, тогава ще имам повече възможност да заделя 300-500 лв за ПВЦ шкафче, ама сега накуп толкова пари се дават...

# 446
  • Варна
malina_m съчувствам ти, не е редно така. Ама не е необходимо същия майстор да ви слага тавана. Има си други майстори за това. Нашия ни взе 150лв. за тавана.

Уговорката беше те да го сложат. Но го направиха двоен, защото не го бяха измерили правилно. Сега за нас остана да си го боядисаме и монтираме лампичките Simple Smile И около касите на вратите останаха едни дупки между стената и плочките... трябва да решим какво да ги правим, те нещо се почесват замислено... Явно някои други майстори ще ги оправят.

# 447
  • София
както се казва "да не ти влезе майстор вкъщи" Нищо, поне вече ще имате още ексти в CV-то.
И нашето шкафче под мивката е КОЛО от МДФ, те са влагоустойчиви и при положение, че сме с душ-кабина и няма допир с вода няма проблем. Надуват се ако се мокрят. Споко Peace

# 448
  • Варна
Нищо, поне вече ще имате още екстри в CV-то.

Simple Smile

Ние избрахме смесители на Форма Вита http://www.forma-vita.bg/?page=cms_instance&structure=produc … f2b0a6f1f6a08d8b3
и Тендо (не открих линк)
някой има ли впечатления от тях?

# 449
  • Пловдив

Уговорката беше те да го сложат. Но го направиха двоен, защото не го бяха измерили правилно. Сега за нас остана да си го боядисаме и монтираме лампичките Simple Smile И около касите на вратите останаха едни дупки между стената и плочките... трябва да решим какво да ги правим, те нещо се почесват замислено... Явно някои други майстори ще ги оправят.
И си им платила?! Леле! Много сте кротки бе хора! У нас би избухнала третата световна война за такова нещо. Дупка около касата?!?! Двоен таван?!

Общи условия

Активация на акаунт