Банята-13та тема

• 110 110
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ако знаете какво ми дойде до главата.... докато слагал смесителите майстора, надрал плочката тоооооочно до камбанката. Представете си - заставаш пред мивката, поглеждаш и о, ужас! - 3мм дебела черна линия. И то не нещо малко, ами 5см дълга. Половин час споря с него да смени плочката. Много трудно било, дъра-бъра. Докато не се разврещях като коза, както си мога не стана на моята. Сега чакам да видя ще я смени ли или ще се прави на глух, да вкарам тежката артилерия.

При мен се случи абсолютно същото и майсторът се опита да ме убеди, че била така "фабрично".  Crazy Та я смени де, ама омрънка света...  Whistling

# 496
  • Пловдив
Ама и фабрично да е, като е била надрана защо я е сложил?!

# 497
Не я бил видял.  Laughing
Абе като видят жена, и сигурно си викат "Ако мине - мине".  #Cussing out

# 498
  • Бургас
Тия майстори са ужасни/повечето/,но си нямат и идея кво става като му стои жена на главата  Mr. Green.Аз само казвам какво искам,а той да му мисли как ще го направи,и въобще не ми се слуша нещо от рода на -не може,много трудно и т.н  Naughty.Преди да почнем бях изровила всичко в нета за плочки,санитария,и квото се сетите,какво,къде и как да се направи.Сигурно ме мрази човека,но баня не се прави всеки ден.Още имам изрески с брошури,и папка в компа за банята и кухнята,като бръкна в чантата и се разхвърчават листи,размери и др. Joy

# 499
  • София
Дали мога да пробия средата на плочката за да си сложа там закачалката за кърпи?
да, при мен са така.http://lh3.ggpht.com/_zwZ019s8BxU/S09Rm19041I/AAAAAAAALNg/aE7zAV … s576/SS855262.JPG
с малка бургия и дюбел. Ама внимателно!

# 500
  • София
Дали мога да пробия средата на плочката за да си сложа там закачалката за кърпи?

Можете да пробиете плочката по следния начин.С бургия 6 внимателно без удар разпробивате плочката.Като пробивате плочката включвате на удар и разпробивате по-нататък.За да не ви бяга бургията можете да чукнете с едно пиронче само да премахнете леко гланца на плочката-Внимавайте къде дупчите за да не ударите тръба или кабел.Успех. Grinning

# 501
  • Варна
Разкъртете плочките и преместете сифона.
rumen_yankov,
Извинявай, че не разбирам, но как да преместим сифона? Тръбата на канала как да се върже към новото му място?

# 502
Имам си тоалетна - зелена с бяла фуга  Laughing
днес се почва   bath - дано да стане скоро

# 503
Ако знаете какво ми дойде до главата.... докато слагал смесителите майстора, надрал плочката тоооооочно до камбанката. Представете си - заставаш пред мивката, поглеждаш и о, ужас! - 3мм дебела черна линия. И то не нещо малко, ами 5см дълга. Половин час споря с него да смени плочката. Много трудно било, дъра-бъра. Докато не се разврещях като коза, както си мога не стана на моята. Сега чакам да видя ще я смени ли или ще се прави на глух, да вкарам тежката артилерия.

Нашият път изпуснал работещия флекс върху гранитогреса в кухнята  #Cussing out

# 504
# 505
  • София
rumen_yankov,
Извинявай, че не разбирам, но как да преместим сифона? Тръбата на канала как да се върже към новото му място?

Разкъртвате 4 плочки около сифона.После внимателно разкъртвате около сифона и тръбата.Ако имате снимки на мръсния канал можете да ги качите и да кажа по-точно.Като разкъртите около сифона и тръбата режете с лист ножовка и посредством дъга или коляно местите сифона така,че да дойде на 4 плочки.Ще ви трябва и пистолет за топъл въздух и Пвц лепило.С пистолета нагрявате отрязана тръба и слагате лепилото и после дъгата и т.н.

# 506
  • София
http://rumen1972.snimka.bg/daily/banya-na-mitko.466488

Ако влезете тука ще видите снимки на мръсни канали,за да се оринтирате как да го направите.

# 507
Охх, вече на финалната права за поръчки, избор, преговори с майстори  ooooh! #Silly
Утре заминавам и оставям ремонтът да се случва Thinking, после се надявам да няма неприятни изненади  Praynig

Затова уж за всичко съм помислила newsm78. Исках дори фугина да си избера и се спрях на Mapei, но дистрибуторите му са с раб. време до 17:30ч и се намират все на отдалечени места Sad Та не можах да отида да го видя какво представлява. Някой ползвал ли е такъв фугин? И ако да, кой е най-подходящ за малки плочки, много фуги и антимухъл? Търся цвят сребрист  Peace

# 508
  • София
Момичета, може вече да сте разглеждали  темата, но много ми трябват идей за баня без разни там плочки или да са сведени до минимум. Тлетната  вече съм я започнала със скъпи копринени тапети, ретро санитария и аксесоари, на пода добър паркет и  рафтове съск същия цвят  за книги. GrinningТам ще е читалнята на мъж стои там когато ме ядосва Grinning. Ще ми се банята  да има  по летен и по-лек вид. Моля ви за идейки

# 509
  • Варна
rumen_yankov,

Разкъртвате 4 плочки около сифона.После внимателно разкъртвате около сифона и тръбата.Ако имате снимки на мръсния канал можете да ги качите и да кажа по-точно.Като разкъртите около сифона и тръбата режете с лист ножовка и посредством дъга или коляно местите сифона така,че да дойде на 4 плочки.Ще ви трябва и пистолет за топъл въздух и Пвц лепило.С пистолета нагрявате отрязана тръба и слагате лепилото и после дъгата и т.н.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт