Банята-13та тема

• 109 868
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Незнам дали точно тук е мястото да питам, но вие къде си държите халатите - преди и след като ги ползвате.  Simple SmileТъй като в банята нямаме душкабина, след къпане цялата се мокри и съответно избягвам да държа там халатите...

Аз лично ги държа в банята на вратата или в дрешника. Но имаме душ кабина и отвън не ми е мокро.

# 661
  • София
Тези плочки какъв модел са и какво производство ? http://lo80.snimka.bg/properties/banya.388418.17900778.big

Снимката е от предишната тема за бани, дано притежателката на банята се обади.  Wink

Тук Simple Smile
Плочките са испански, на Fanal, серия Natura. Ето ги в Керанова, ние ги взехме от магазин Естетико на околовръстното, цената им там беше доста по-ниска.

# 662
  • Варна
Тези плочки какъв модел са и какво производство ? http://lo80.snimka.bg/properties/banya.388418.17900778.big

Снимката е от предишната тема за бани, дано притежателката на банята се обади.  Wink

Тук Simple Smile
Плочките са испански, на Fanal, серия Natura. Ето ги в Керанова, ние ги взехме от магазин Естетико на околовръстното, цената им там беше доста по-ниска.

Мн. пари  Money

# 663
Привет  Hug
Ние вчера изпратихме майстора и банята е готва, поне откъм лепене на плочките  Blush Трябва да купим умивалник, за да може майстор да вземе точните размери и да ни направи вградения шкаф за под мивката. Искаме такава мивка http://www.como.bg/smallfurniture/bathroom-furniture/programa-za-banja-cacao.html , но точно тази мивка ние мааалко голяма за нашата баня. Ако зуумнете на снимката долу-горе се вижда умивалника - от ляво и от дясно плавно слиза към дъното , а отпред и отзад е скосено рязко надолу. Надявам се, че сте ме разбрали Blush
Ако някой е виждал такива мивки за вграждане много моля за спешна помощ  Praynig
   bouquet

# 664
Супер свежарски са тези плочки  Mr. Green Много ми харесват  Peace Особено зелената декорна.

# 665
  • София
Привет  Hug
Ние вчера изпратихме майстора и банята е готва, поне откъм лепене на плочките  Blush Трябва да купим умивалник, за да може майстор да вземе точните размери и да ни направи вградения шкаф за под мивката. Искаме такава мивка http://www.como.bg/smallfurniture/bathroom-furniture/programa-za-banja-cacao.html , но точно тази мивка ние мааалко голяма за нашата баня. Ако зуумнете на снимката долу-горе се вижда умивалника - от ляво и от дясно плавно слиза към дъното , а отпред и отзад е скосено рязко надолу. Надявам се, че сте ме разбрали Blush
Ако някой е виждал такива мивки за вграждане много моля за спешна помощ  Praynig
   bouquet

За монтажа на тази мивка викнете майстора,който ви е правил Вик или поне да имате снимка на Вик иначе има вероятност при дупченето на дюбелите на шкафа да пробиете някоя тръба.

# 666
Какво мислите за моят проект?
(Паравана на душа ще е цял с плъзгащи врати, шкафчето ще е зелено отпред а душът с голяма, квадратна душ-пита)
Има разни дреболии, които трябва да се добавят, но не искам да занимавам хората с това.

# 667
Харесва ми. Peace
Това с FANAL ли е?Приличат много  newsm78

# 668
Харесва ми. Peace
Това с ли е?Приличат много  newsm78

Това "FANAL" плочки ли са? Simple Smile Помислих, че е име на софтуер първоначално.
Ако да -не Simple Smile
UNICER, серия Fasion

# 669

За монтажа на тази мивка викнете майстора,който ви е правил Вик или поне да имате снимка на Вик иначе има вероятност при дупченето на дюбелите на шкафа да пробиете някоя тръба.
Благодаря за съвета  Wink

# 670
Момичета искам да попитам за душ кабините: Искам да сложа душ кабина в банята, обаче без корито ами на первазче направено си специално за душ кабина. Въпроса ми е като си я купя някой идва да ми я монтира или аз сама трябва да я сложа/ залепя (защото някъде четох, че и със силикон се лепяло). Иначе си харесах от Керанова една квадратна. Посъветвайте ме кои параметри да гледам? Кое е важно за една душ кабина да бъде максимално ефективна и да не пропуска вода?

# 671
  • София
Момичета искам да попитам за душ кабините: Искам да сложа душ кабина в банята, обаче без корито ами на первазче направено си специално за душ кабина. Въпроса ми е като си я купя някой идва да ми я монтира или аз сама трябва да я сложа/ залепя (защото някъде четох, че и със силикон се лепяло). Иначе си харесах от Керанова една квадратна. Посъветвайте ме кои параметри да гледам? Кое е важно за една душ кабина да бъде максимално ефективна и да не пропуска вода?
По принцип трябва да има упътване за монтажа в кашона.Ако не сте слагали трябва поне двама човека да сте ,за да може да я сглобите без да е счупите.При дупчене на дюбелите внимавайте за тръбите от Вик.Иначе не е чак толкова сложно.Ако сами си е сложите ще спестите 100 лева.Успех.

# 672
  • София
zorrytta   проекта е идеален.Само ще трябва да сложите два сифона в банята щом ще имате параван.Успех с ремонта.

# 673
zorrytta   проекта е идеален.Само ще трябва да сложите два сифона в банята щом ще имате параван.Успех с ремонта.
Благодаря! Simple Smile

# 674
А ако не се справим може да повикаме някой от фирмата да я монтира нали Mr. Green иначе с бормашина се действа до колкото разбирам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт