Велико Търново и региона

• 64 111
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Мисля, че бъдещто мами се нуждае от положителни мнения за нашата болница, за това аз няма да изкавам мнение.
До колкото разбрах се чудиш между Търново и Горна. Аз поне съм чувала, че в Горна май е по-добре, но не мога да кажа от личен опит. На брат ми жена му ражда в Горна и я беше гнус да влезе в банята, така че..... колко ли да е по-добре.....
Успех!

# 46
  • Велико Търново
Аз раждах тук и постоянно исках да ходя до банята, че е чиста, светла, топличка  Simple Smile Като отношение на персонала имам забележки само към една от акушерките, която ми се случи нощна смяна първата нощ с Пипи и направо ме  Close После като споделих с колежките и разбрах, че си я знаят каква е темерутка. Но от другите съм доволна  Peace

# 47
  • велико търново
Тази акушерка Наде я познавам тя ми е комшийка и е наистина малко по груба ,но е добър професионалист.За банята и тоалетната точно като родих Теодора ги отвориха след основен ремонт и бяха много чисти и хубави сега 2год. след това не знам как се подържат.Само за сравнение с първото ми раждане сега бяха ,,прекрасни,, и да отбележа имаше постоя но топла вода.Което преди не беше така.
За тази упойка по добре питай доктор който работи в отделението да ти разясни всичко дори и за цени.Пускат с уговорка дори един предружител след раждането с родилката/например майка и/.

# 48
Здравейте, търся продавачка за магазин дрехи втора употреба Балон до парка Марно поле в Търново. Ако някой се интересува да ми пише на лични или да отиде да пита на място следобед тази седмица.

# 49
Здравейте, търся продавачка за магазин дрехи втора употреба Балон до парка Марно поле в Търново. Ако някой се интересува да ми пише на лични или да отиде да пита на място следобед тази седмица.
Къде се намира този магазин?Питам за една приятелка.

# 50
ЗДравейте мили!!!! Благодаря на всички ви, че сте се сетили за моя милост и рожденния ми ден!  Hug Heart Eyes
Не съм се вясвала тук скоро, че едва ви изчетох от старата темичка....Юле, благодаря за новата!!!!   bouquet
Сиска, не знамех, че нещата са толкова зле с Божа.... ДАно бързо и по-безболезнено се оправят нещата! На мен са ми махнали 3-тата сливица на 2 години и интересно имам спомен от тъмна стаичка и нещо като клещи.... не съм плакала....  Mr. Green
Иначе мога да се попхваля, че Никол за 1 път беше на лагер-тя е мноооооого доволна и щастлива, аз бях със свито сърце и почти не съм спала, ама....мамини тревоги!!!  Mr. Green
Кокича има 1 нощ прекарана при баба си и дядо си в Дебелец и не е имало никакъв проблем! Mr. Green А ние вкъщи правихме голямо пролетно почистване, че идваха да ни слагат и климатик....най-накрая. Не знам как ще се справим лятото, притеснявам се да не изсудя децата, но не се диша иначе....с френски прозорци сме и западно изложение....
Относно родилното в Търново.... С Никол имам доста лоши спомени. Сега отношернието не беше по-различно, но аз си взех вип стаята, исках да съм сама с бебо и да се опознаем и така ми беше много добре и много спокойно! Simple Smile Не попаднах на свестен доктор с Кокича, но пък акушерката беше пушка.... Но не ми се споменава как ме оставиха сама в родилна зала, права и ми казаха да напъвам, а те излязоха....  #Cussing out

# 51
Здравейте, момичета! И аз да се запиша в новата темичка.
Вкъщи всички сме болни, без Марти. Той си мина по реда първи. Днес двама от болните ходиха на лекар, но така и не се прегледаха. След 40 мин. чакане се отказаха. Лошото е, че кашляме и подсмърчаме вече девети ден.
Аз за раждане няма да говоря, че ще откажа родилките.
Усмихнат ден  Hug !

# 52
  • Stuck in a moment
Привет и от мен в новата (вече не съвсем нова) тема Simple Smile
Ние изкарахме от празниците една седмица в Плевен и съм много доволна. Не се занимавах с готвене, излизахме по центъра, глезихме се ...въобще Simple Smile лайф и на детенце му беше хубаво също.
Честит рожден ден на Деничето със закъснение - всичко най-хубаво ти желая!

Къде ще ходите на море тази година, мислили ли сте вече?
Аз от една седмица се чудя за Албена, спряла съм се на 3 хотела , изчетох подфорума за почивки и сега се чудя дали да резервираме за края на юни или чак след средата на август.
Детенце не е проходило още, явно късно ще става това при нас и не знам дали не е по-добре да изчакам някой месец още преди да заминем.

# 53
  • Велико Търново
На море ще ходим на Резово, там няма блъсканица и освен местните хора и някоя българска "звезда" няма опасност да срещнеш никой друг. Е, няма 5 звездни хотели и обслужващия персонал не е на най-високо ниво, но предпочитам спокойствието пред шумотевицата в "изисканите" ни курорти. Ще идем и на Бургас за няколко дни, даже май тая седмица още, но не съм сигурна дали ще съм свободна напълно. Иначе ми се ходи и в чужбина, ама май ще е на зима.
тефчерче, хубаво сте прекарали, аз мисля да ида при мама на Павликени със Сияна за 2 дена, да ни види за по-дълго и дано не ни мине котка път.
Относно ражданията - май аз съм от малкото, които са доволни и не са отишли със страх да раждат. Стискам палци на Иман, Тедка, мимоза и всчики останали бременни да имат леко раждане.
Дани, какво направи днес с Аз мога, записа ли се?
За среща нищо не казахте конкретно?.. Светле, Веси, бих се присъединила към вас във събота, ама пак имах камара гости Mr. Green
Ето снимка на юбиляра с пра-внучката:

# 54
  • Stuck in a moment
На море ще ходим на Резово, там няма блъсканица и освен местните хора и някоя българска "звезда" няма опасност да срещнеш никой друг. Е, няма 5 звездни хотели и обслужващия персонал не е на най-високо ниво, но предпочитам спокойствието пред шумотевицата в "изисканите" ни курорти. Ще идем и на Бургас за няколко дни, даже май тая седмица още, но не съм сигурна дали ще съм свободна напълно. Иначе ми се ходи и в чужбина, ама май ще е на зима.
тефчерче, хубаво сте прекарали, аз мисля да ида при мама на Павликени със Сияна за 2 дена, да ни види за по-дълго и дано не ни мине котка път.

Резово ми е мечтана дестинация от 2 години. За съжаление едното лято бях бременна, а миналото детенце беше много малко.
И въпреки всичко и сега не бих отишла там с детето. Умишлено търся по-цивилизовани места, заради нея, да има инфраструктура, аптека, доктор, всичко... Така ще се чувствам по-сигурна.
А вие със Сияна ли ще ходите?

Снимката е супер сладка Flutter

# 55
Тефтерче-ние миналта година бяхме на албена,тази година бих избрала друго място,защото малко ме подразни тази храна на ол инклузив.Но курорта определено е супер за деца,навсякъде паркове,аниматори,цирк...Кажи ми кои хотели си си избрала?Аз миналата година изчетох всичко писано по форумите.Също така плажа и морето са супер чисти.Беше пълно с руснаци и румънци.Малко е паднало качеството на обслужване.Ние ходихме в средата на август,но защото само тогава можем,иначе и юли да отидеш е ок.Там заради парковете е по-прохладно не се усещат жегите.
Тази година мисля да се спра на по-спокойно място,т.е. по-малко де.Но още не съм го измислила,за начало на лятото както миналта година ще направя една екскурзия до Гърция пак,че много ми хареса,пък морето ще го мисля по-нататък.Да ви кажа от практиката ми напоследък се оказва,че за 5 звездните хотели ми е по-трудно да намирма места,отколкото за по-нисък клас хотели...

# 56
 Някой знае ли пицария в града,която прави доставка до дома?

# 57
  • Велико Търново

Ами почти всички мисля имат доставка до дома - Щастливеца, Мама миа, Равена и даже има една квартална на Триъгълника - Уно.

# 58

Ами почти всички мисля имат доставка до дома - Щастливеца, Мама миа, Равена и даже има една квартална на Триъгълника - Уно.
Благодаря!А,къде се намира Равена?

# 59
  • Велико Търново

Благодаря!А,къде се намира Равена?

Равена е пицарията на Качица - над магазин Арон.

Общи условия

Активация на акаунт