ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 33 169
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  Точно пред нашия блок до скоро се строеше нов жилищен комплекс ,който беше стриктно наблюдаван от Алекс.И той,както Симонка,проявява страхотен интерес към строителство.Но не се и учудвам!3-ма от бабо-дядовците му са строителни инженери.
   Конструкторите също са му голяма страст!
   Но за Симонка ......  Thinking Интересно!
   Преди си спомням ,че и колички колекционираше.  Simple Smile

За ножицата.Не я давам на Алекс за игра. Stop Сядаме на масата,поставяме си задача и я изпълняваме.
   Ето днес започнахме със същото,но той нещо нямаше желание да реже и ме помоли да прибера ножицата.  Simple Smile

# 241
Много интересни желания имат мъниците  Hug Сладури, колко ли ще се смеят като порастнат на детските си мераци  Simple Smile Едно време братовчед ми искаше да стане боклуджия, за да има големи гумени ботуши и да гази в локвите  Simple Smile

Да споделя - в шок съм. Току-що разбрах, че тримесечното бебе на моя позната е с киста на мозъка  Confused Защо? Не разбирам? Бебе, невинно бебе...

# 242
еlеonоrа,сигурно ли е ,че кистата е опасна?
Чувала съм,че при малки бебенца някой път се появяват и минават от само себе си.

Дано се оправи мъничето!  Praynig

# 243
  • София; Дружбето
Ели ooooh! Praynig Дано е доброкачествено, не е задължително да е с лош край. Приятели имаха подобна ситуация и с операция и химиотерапия сега малкия вече е на 9

# 244
Трябва да се направи спешна операция, за която са необходими средства. Незнам подробности, защото току-що научих.
Стиснете палци и кажете по една молитва, знам, че помага  Praynig

# 245
  • София
 Praynig

Дръж ни в течение как ще набират средства!

# 246
дано да мине без усложнения!  Praynig

# 247
  • София; Дружбето
Днеска ще се ходи на ДЪ мол. Мерак ми е да видя тоя Карфур, че много го хвалят, пък и ми е на един хвърлей, току виж ми хареса и стана Мол мама Laughing

# 248
  Карфур отворен ли е вече?  Rolling Eyes

# 249
   Ели,дано успеят да направят най-доброто за бебето!  Praynig

# 250
  • София; Дружбето
  Карфур отворен ли е вече?  Rolling Eyes
Днес е откриването

# 251
И тук чакаме да отворят Карфур + още 3 мола. Какво ще има в тях не знам, огромни са.

# 252
  • София
baloni bdbaloni baloniЧестит Рожден Ден, Викс!
Здраве, здраве и много щастливи поводи за наздраве, мила Вики!  bouquet  bouquet  bouquet

Ели,  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 253
  • София
Цвет, остави го за утре или другата седмица. С тая масирана рекламна кампания днес там ще е лудница. Спомням си вечерта, в която при нас отвориха Кауфланд. Вътре нямаше въздух, нямаше място, нищо не видях и се изнервих. След 1 седмица истерията беше приключила.  Peace

# 254
  • София; Дружбето
Цвет, остави го за утре или другата седмица. С тая масирана рекламна кампания днес там ще е лудница. Спомням си вечерта, в която при нас отвориха Кауфланд. Вътре нямаше въздух, нямаше място, нищо не видях и се изнервих. След 1 седмица истерията беше приключила.  Peace
Ем, уговорихме се вече с едно момиче. Пък аз отивам да събирам безплатни матряли, ко мъ разбираш Joy

Честит рожден ден, Викс Hug

Общи условия

Активация на акаунт