ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 33 154
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • София
В детската градина бяха низали така мартенички от бяла и червена сламка.  Laughing

# 226
   Алекс много обича да изрязва различни (по-елементарни засега) фигурки от хартия.Страшно се кефи на това занимание!  Simple Smile
   Само че устата му се отваря и се затваря синхронно с ножицата. Laughing

# 227
  • София
Абсурд да му дам ножица. Или ще се нареже, или дрехите, или кой знае какво...Обмислям да им прибера фулмастери, моливи и химикали, вече целият апартамент е изрисуван като Сикстинската капела.  #Crazy Докато ги гледаше баба им за 2 дни бяха изрисували един чаршаф, два гардероба, една врата и ламинирания паркет+няколко стени с перманентен маркер.

# 228
 Laughing ох, не ти е било смешно.
Изчисти ли го?

Много весело това с ориза. Първо рисувахме малко с Любо, той кръгчета и спирали успя да направи и да си отпечатва ръката, после му омръзна и му дадох две чаши, малка и голяма. Да пълни ориз в малката и да изсипва в голямата. И той напълни веднъж, изсипа го в голямата и ми каза: "Преброй ги"  Joy

# 229
  • София
Някой повърхности да, други не...все пак е перманентен, уви.  Rolling Eyes Лошото е, че е черен и ще трябва или да сваляме цялата боя, или да се грундират, за да се боядисат на ново.  ooooh!

# 230
  • при принцесите
Леле, момичета, благодаря ви за всички четки, дето изсипахте за Габи Blush Heart Eyes

# 231
Леле, момичета, благодаря ви за всички четки, дето изсипахте за Габи Blush Heart Eyes

Joy
вържи и червен конец  Grinning

Боже, като ви чета Embarassed С нищо от изброените не се занимаваме ние. Само детски се гледат и това е

Цвет, 10-15 минути на ден стигат. И без това за по-дълго време не могат да се съсредоточат 3 годишните Simple Smile

Аз много се задържах тук днес Wink

# 232
В нашата градина много ги занимават - Ая всеки ден по 3-4 рисунки ми носи Crazy , а и на приложно изкуство съм я записала. А отделно вкъщи кака и много я занимва Embarassed Embarassed Embarassed

Ним, направо ми завря главата като те четох. Пълни олигофрени са някои хора ooooh! ooooh! ooooh! Плюс това, дори и да си забравила да оставиш пижама, те винаги имат резервни (на самата градина или ясла са) Naughty

Абе Андж, ти да не си налагаш забрана за интернет?

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 14:07 от Стилияна

# 233
Абе Андж, то да не си налагаш забрана за интернет?

Ами, не! Я виж каква ферма имам във ФБ  Laughing не ми остава време за друго  Laughing

# 234
  • София; Дружбето

вържи и червен конец  Grinning

Боже, като ви чета Embarassed С нищо от изброените не се занимаваме ние. Само детски се гледат и това е

Цвет, 10-15 минути на ден стигат. И без това за по-дълго време не могат да се съсредоточат 3 годишните Simple Smile

След детската не и се прави нищо, а събота и неделя се навива най=много да рисува или да играе с пластелина. Иначе и давам ножица и реже хартийки, но не и форми Crazy Умира да реди пъзели, но понеже има вече над 20 няма нерви да отдели частите, та не е редила отдавна

# 235
Браво на вас, ние сме по детските филмчета и рисуването по стени и дивани  Tired
Освен това се занимава с конструктори - строи гаражи за автопарка и "готви" с буквите и цифрите и малките части от конструкторите.
Но нито пластелин, нито изрязване на форми - аз ножица не бих му дала в ръцете, нито пъзели го влекат - само строежи и готвене  Grinning

Диди, страхотна е малката   smile3521

# 236
Момичета, чудесни занимания сте предложили. След градина Ева също не иска много да се занимаваме. Винаги е готова да ритаме топка и да ремонтираме нещо. Евентуално в събота и неделя  е на вълна занимания. Тя предпочита да рисува, за сега на хартия. Само веднъж беше на гости при майка ми и тъй като тя има килим с бели цветя, Ева беше оцветила 2-3 цветя с флумастери, че решила, че не може да са бели. Също така понякога прави фигурки от пластелин, изрязва фигурки от хартия (гланцово блокче) и ги лепи.

Анджелина, колажа е страхотен. А дечицата са големи сладури.

Klemy, милата. Като поотраснат децата ще боядисате и всичко ще е наред.

tsveta, със сълзи се смях на клипчето.

ivonska, Шош е невероятен.

didi_im, красавици са и двете ти принцеси.

# 237
  • София
Симона не се впечатлява много от рисуване, кукли и пъзели, но за сметка на това обожава да строи с легото, а най-много обича да ремонтира! Постоянно тъпче разни винтчета в разни дупки и ги навива с отвертки, а ако не й дадем истински, си ги измисля. Сменя батерии, реже с ножица (включително на един пластмасов динозавър изряза ноктите) и като порасне голяма иска да стане багер.

Любимо занимание й е да гледаме строежа на метрото до нас и да обсъждаме коя машина какво прави – копае дупки, вдига тежести, пресипва пясък и т.н. Чудно занимание за дете с астма – да диша прахоляка по строежите – но е категорична в избора си на професия. Минавайки покрай един квартален магазин за играчки, си поръча да й купим багера от витрината. Много беше впечатлена от състезанието Формула 1.

Абе баща й явно за момче я е правил, в това съм сигурна!

# 238
Ако съдиме по това какво обичат.........Мите май ватман ще стане или портиер:) Все още мечта му е някой да му донесе тролей. Рисуването при нас е относително понятие.........листа също...........свърши ли листа се рисува по каквото му падне. Ножица е изключено да дам, че после ще трябват нови мебели.
Айде и аз да се оплача от кукувиците в детската градина. В петък посрещнали Борислав с думите:" Вашият син лиши всички  деца от следобеден сън"............И оня мълчал.............Та се наложи да ходя да ги питам те къде са били докато Митко е лишавал децата от сън...........и се почна едно мрънкане.................те  оставяли децата сами докато спели #2gunfireНаправо сега ходя с изправени и побелели коси................ми ако някое падне от някъде или някое набие някое,............това са 3 годишни деца

# 239
и като порасне голяма иска да стане багер.

Да пълни ориз в малката и да изсипва в голямата. И той напълни веднъж, изсипа го в голямата и ми каза: "Преброй ги"  Joy

hahaha hahaha hahaha   Joy Joy Joy
    ОХ!Ще ме уморите,Анджи,Ним!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт