ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 296
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
.......... моите са оперирани от чувство за самосъхранение.  Sad
    Аз съм майка на едно такова,както твоите.....
    Не знам как се справяш с две!  #Crazy

# 76
  • Русе

Моят гинеколог е починал вчера сутринта  Tired Бог да го прости човека.  Flowers Rose

Норче, аз разговарях с него в петък. Имахме уговорка да се видим след два дни за интервю за следващото предаване. Просто ...не знам какво да кажа....така внезапно...Разбрах, че било инфаркт...

# 77
  Рали,Ели,моите съболезнования......

# 78
Иве честит рожден ден на патерици  bouquet
При нас от днес се започна всичко детска градина,работа, направо ми е много странно след така дълга почивка която изкарах в нас Rolling Eyes
Вече и аз качих снимка на Вани за колажа,надявам се да съм се справила добре,че нямам много опит с качването
Наздраве на всички ви,аз вече съм отворила една бира и релаксирам след тежък работен ден cheers

# 79
Рали, белодробна емболия  Tired
А за детенцето...нямам думи...Милата душица  Praynig
И мен много ме е страх, въпреки, че сме на 1 етаж и терасите са много високи, но страх лозе пази.
Господ да е с децата ни, когато ние не можем  Praynig Praynig Praynig

Отивам да избирам снимка на Ева за колажа и да качвам, докато е време  Simple Smile

# 80
# 81
# 82
# 83

Много е красив! Свилен му се радва и накрая каза "Бебенцето иска да слезе" Simple Smile

# 84
  • София; Дружбето

Много е красив! Свилен му се радва и накрая каза "Бебенцето иска да слезе" Simple Smile
Joy Иска, ама не си дава зор

# 85
Цвет, Габчо е страхотен сладур  Heart Eyes
Гледах досега снимките на децата за колажа... Боже, колко са порастнали...
Всички са прекрасни, красиви и усмихнати малчугани! Да са живи и здрави! Praynig

# 86
хехехе , аз не съм от редовните , ама като става дума за снимки веднага се вмъкнах в албума  Twisted Evil Андж,не е с много добро качество,но Тото ми е преместил някъде папката със снимките и тази е от фейсбука.Ако искаш виж ги и там и ако видиш по-подходяща слагай нея.

Цвет сладур голям е станал Габи. пу-пу

Аз материала за детенцето не съм го гледала-да почива в мир душичката. И на мен ми се изправя косата като излезне на терасата да играе с пясъка.Да ги пази Господ децата,че лошите работи стават за секунди. Praynig

# 87
Добро утро!  Party

# 88
Абе принципно пия капучино, но днес ще взема едно кафе  Crazy Crazy Crazy Crazy
Здравейте  Hug

# 89
хехехе , аз не съм от редовните , ама като става дума за снимки веднага се вмъкнах в албума  Twisted Evil Андж,не е с много добро качество,но Тото ми е преместил някъде папката със снимките и тази е от фейсбука.Ако искаш виж ги и там и ако видиш по-подходяща слагай нея.

Оки-доки Simple Smile

я да пусна и аз клипчето с Габи Simple Smile Цвет, много е пораснал, и азбуката е започнал да учи (А, Бъ) Grinning Любо вече трети път ме кара да го пускам Simple Smile

Селма  Joy

Общи условия

Активация на акаунт