ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 33 150
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Страхотен е Шош!!!!
Ивонска да ти е жив и здрав!!!!
Направо не мога да повярвам как танцува - и то на сцена ...
Марти е толкова своенравен, че е невъзможно да го накарам да прави каквото не е решил той сам... а е още на 3 ...

# 196
  Както го гледам,той е роден да лети ,не да пълзи!
  Виж как си разперва ръцете! Party

Ивонска,Шошка е страхотен!Браво,браво!   bouquet
Галина Димова,  Hug .Викито е много хубава на снимката с Енчо!  Heart Eyes

Стилияна,къде си била на руската вечер?В някой клуб ли?  Simple Smile
Приятно ми е,че сещаш за моята персона.  Blush

Анджи,браво на Любо!Какво артистично дете гледаш!  Heart Eyes
Колажа е много хубав!  Hug

# 197
  • при принцесите
Ето снимки на нашто бебе Simple Smile http://www.facebook.com/photo.php?pid=315989&id=1840181318#! … 181318&ref=mf
Само не знам можете ли изобщо да ги видите, че нещо не го схващам докрай тоя ФБ Rolling Eyes

Селма, в Шейново бях Peace В крайна сметка съм доволна, даже ми се сториха по-човечни от едно време. За мен дори бяха прекалено любезни, можеха да повикат малко повече по време на самото действие, че да ме стегнат повече Blush

Шош и Габи са големи сладури Heart Eyes

# 198
  • София
...
Стилияна,къде си била на руската вечер?В някой клуб ли?  Simple Smile
Приятно ми е,че сещаш за моята персона.  Blush
...

Не че съм Стилияна, но руската вечер беше в Лебеда на Панчарево. Но не можеше да стъпи и на малкия пръст на Ла Страда!  Naughty

# 199
  • София
Ми мож' да свиркате все пак...и някой други сме хора.  Mr. Green

# 200
  • София
Ми мож' да свиркате все пак...и някой други сме хора.  Mr. Green

Crossing Arms Ти до бул. България нещеЯ да дойдеш, Панчарево е доста по към Пловдив!  Mr. Green

# 201
  • София
 Crazy
Хайде сега...то не пречи за поканата.  Naughty Един път не съм дошла, другия път може да дойда. МислЪ.

# 202
  • София
Заради вас станах в 6 часа да гледам Шош и Габи! Напълниха ми сурцето и двамата! А финалът на танца на Шош ме остави без думи!  Simple Smile 

Диди, снимките не се отварят.

# 203
  • София
...
Диди, снимките не се отварят.

Да, не се.  Crossing Arms

# 204
Във Фейсбук са и трябва да и станем приятели, за да видим албумчето. Тъкмо пратих на Диди рикуест.

# 205
  • София; Дружбето
Дутру
Оказва се, че Миша от юни е вече в детска. Нови лели, нови деца Tired Пак ще е реване и чудеса. Дано свикне бързо и не страда и дано си е с дружките
И аз пратих request на Диди, че да видим туй бебе Grinning

# 206
    В нашата ДГ юни групите ще са вече сборни.....

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 10:00 от Селма

# 207
  • София
Лелееее, само ние ли ще седим до септември в ясла?

На всичкото отгоре сутринта имах скандал с госпожата! Сложили от общината обявление, че градината ни няма да работи през август, но децата ще се приемат в съседната градина и до края на април да се сведе до вниманието на родителите и да се изготвят списъци на желаещите за сборни групи. И аз подадох молба. Като се почна едно убеждаване, едно мръщене – баби нямате ли, отпуска нямате ли, детето без ваканция ли ще остане? Ей, казвам ви – побеснях! Значи от общината са предвидили механизъм, царят дава, но пъдарят не!

На всичкото отгоре вчера Симона ми каза, че нямала пижама и спала „гола по цици”. Естествено че има пижама, в ръцете на госпожата сме я предали. И за това се разправях сутринта! Ако и довечера чуя подобно изказване от нея, утре ще помета и градината, и госпожата, и директорката! Луди ще ги направя, Симона и без това не говори добре, абсурд е да си измисли сама такова нещо. След 1 седмица в болница и още близо 3 у дома да я сложат да спи без пижама – ще ме четете по вестниците, да знаете!

Ох, изспипах се!

# 208
След 1 седмица в болница и още близо 3 у дома да я сложат да спи без пижама – ще ме четете по вестниците, да знаете!

Shocked и да не са намерили нейната пижама, толкова ли не можаха да вземат от някое дете?! Думи нямам. Всъщност имам, ама не са за пред хора ...

# 209
Ним, имаш основание да се разправяш. Можеха да я оставят да спи с анцунг.

Аз съм много доволна, че нашата директорка се съгласи и този септември ни премести в градината. От някой деца е и 1 година по-малка, но почти се доближава до тях. А песничките и стихчетата е от първите който са ги научили. Госпожата в началото на годината беше на мнение, че сме направили грешка, но сега смята обратното.

Общи условия

Активация на акаунт