ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 261
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Плюнчи молива и записвай да гледаш тогава и "Източни пиеси".  Laughing

Ти по-добре го свали от торентите, докато ги има - недей да даваш само акъл на баба си, ми вземи и направи един подарък!  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 616
ivonska , аз отпреди 2 години пищях, че "Светът е голям" трябва да се гледа, ама кой да чуе.

Наистина симпатично филмче, и друго си е на екран  Peace Ние сега си купуваме българските филми в четвъртък и така гледах Хиндемит - също ме изненада приятно, но и Слабаков ми е слабост, де!

# 617
# 618
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Деси, аз в Истамбул съм правила разкошен шопинг-по Таксим като се спусна, там са им едни от най-хубавите магазини/то това е по-принцип най-хубавата и скъпа част, но има страхотни магазини с невероятни попадения/, а иначе имат едни ооогггрррооомни молове/помня само единият се казваше Белият кон-на турски,разбира се Grinning/ та там става страшно Crazy Crazy Но по Таксим има една огромна книжарница, с невероятни дискове и книги , слабост ми е Peace

За шопинг съм признала за фаворит  Англия по Коледа - е те такова животно нема Mr. Green Mr. GreenВсички марки които сте чували, още толкова,които не сте/щото няма и да дойдат в Бг/ с едни намаления, едно чудо - първата година,като отидох, и като гледам едни дебели англичанки как се бутат и бият за дрехи, разнасят едни закачалки - а аз културно и възпитано го давам, Flutter само че те ме избутват Twisted Evil ПОзнайте ме сега на какво приличам по Коледа, в английските магазини/Тазманийският дявол пасти да яде Mr. Green Добре че последните години съм или бременна, или родила,  та пазарувам скромно/щото не ми става,това което искам Mr. Green/.

А тук в Загреб, набарах два магазина - единият детски, със страхотни неща на супер цени/разбирай много прилични,чак неприлични - всичко,що е с топки в къщи е с нов летен гардероб/, а другият за големи - обзаведох се със страхотни блузи и блузони, с принтове, то не е Мерелинката, не е Одрито,Флаш данс, -и пак на супер цени/и двата са местно производство,подпомагам икономиката им Whistling

И аз съм твърдо ЗА гледането на българските филми/от новите наистина има страхотни Peace - гади ми се вече от американски еднодневки Sick

Клемс, Алекс в момента пише буквите, и идва да го проверявам,пита така ли е - казвам да,браво, а той ,тръгва обратно към масата и ми съобщава - "Връщаме се веднага след рекламите" Mr. Green

Стуууу, ти внимавай...има там едни 99%/да не попаднеш в 1% Whistling Whistling Mr. Green

# 619
  • София/Варна
Ив, благодаря за предложението, но ми се струва, че ще и дойдем много на твоята приятелка две шопинг маниачки Simple Smile.

А защо свързвате пазаруването в Турция с Капълъ-то? Всичко, което се продава по нашите Мол-ове в момента е произведено там, но в техните Factory outlets цените са с поне 50% по ниски.
А в Истанбул съм била няколко пъти и вече не ми е интересно да разглеждам Simple Smile. Следващото ни ходене до там ще бъде вероятно гостуване на един тамошен приятел с две диви близначки Simple Smile. Тогава ще се възползваме и да понапазарувме.

Тук също има Factory outlets на доста фирми, мисля да обуя с Геокс децата (а и нас, ако намеря размери). Има и други заводи на големи марки тук, но кърмаческата деменция не прощава и в момента не мога да ги изброя  Embarassed

Аз в момента наваксвам с гледането на хубави филми, че освен Дисни канала и Картун-а, друго на английски по телевизията не върви.

# 620
Здравейте и от нас - все още две в едно - ще изчака май датата за операция...

Честито на всички именници и рожденици, които съм пропуснала - здраве и късмет желая  bouquet

При нас беше тежко - и 6 и 9 май са на особена почит в нашето семейство и празнуването беше доста...

Нинище, разплака ме това клипче - невероятно беше   bouquet
Пожелавам хубав ден на всички, аз отивам по лекари ...

# 621
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гали, стискай ,да излезе Близнак - гле'й какви убави хора сме Flutter Party Mr. Green
Ти секцио ли ще го раждаш newsm78

# 622
  • София
Гали, стискай ,да излезе Близнак - гле'й какви убави хора сме Flutter Party Mr. Green
...

Зодия Близнаци
ДЕВИЗ: АЗ МИСЛЯ - ЗНАЧИ СЪЩЕСТВУВАМ а също мисля , че незаслужено ми викат плямпалото и великия мислител , но хич не ми пука . дай некой лев на заем този път ще бъда сериозен - май ?

Общи приказки - Охо - за приказване ли стана дума ? Близнаци е много приказлив и общителен знак. Привлича другите с непринуденото, приветливо и лъчезарно излъчване, което притежава в изобилие.Той има за цел да изобрети нещо уникално, да създаде весела обстановка и да завърже безброй приятелства и връзки. Много му харесва да има публика, която да се наслаждава на безспирните му словоизлияния, които винаги са доукрасени и преувеличени до неузнаваемост. Нервен и жив. Непрекъснато прави нещо, а в повечето случаи минимум две неща едновременно. Има доста голям мисловен резервоар и дори страда от безсъние поради тази причина. Бърз и нервен с резки движения и хитроват поглед. Плямпа толкова много, че когато е сам, или си запява някой хит или общува със самия себе си по един странен начин. Скрийте телефоните си. В чатовете и Нюзгрупите на мрежата е бъкано от тези. Водят убедително пред Стрелеца и Девата, които се боричкат за второто място в тази класация. За съжаление са на първо място и в клиниките за борба с алкохолизма. Пушат като строшени комини. Приятелски настроени, но непостоянни. Противоречив и сложен знак. Умее да изкарва кинти, но по му се отдава харченето им. Трудно запазва някакво положение за дълго време, отегчава се от всеки и всичко с изключително бързи темпове. Един от най мразените и трудни за съжителство знаци.......

Добри черти - Ех . Мии... С Близнак в компанията никога не е скучно. Непринудени. Без излишно придаване на важност и позьорство. И най тъпия виц бива превърнат в шедьовър с такова майсторство от което и Стрелеца би се вцепенил. Много добри певци и музиканти. Имат многостранни интереси и широк кръгозор. Бива ги за почти всичко. Повечето знаят минимум един чужд език. Бързо прощават почти всякакви издънки с изключение на откровената простотия и прекаленото демонстриране на любовни чувства. В спорта също са много напред с материала. Любознателни, красноречиви, убедителни и учтиви. Обичат шумните, весели компании и са добри събеседници. Радват се на живота и имат силно развито чувство за хумор. Адски добро телосложение пригодено по съвършен начин за дейността която изпълняват и начина им на живот. Буден новаторски ум. Мнозина учени са родени под този знак, като оспорват прозвището Гений, която принадлежи на Водолея. Оптимисти. Не пестят енергия за да ти помогнат и са ненадминати когато става въпрос за морална подкрепа. Много талантливи. Авангардни. Бързо се ориентират във всяка обстановка и новостите не са проблем за тях. Весели. Умеят да те развеселят и да ти осигурят огромни порции разнообразие. Любопитни до нива прескачащи определените норми, но пък да не забравяме че именно любопитството е присъщо на интелигентните хора ........

Лоши черти - Охоо Близнаците имат доста над средното ниво опитвайки се да задминат дори световния лидер - Овена и най лошото е че хич не им пука за това и не го приемат сериозно. Те знаят, че са най одумвания знак, но самите те нямат равни по клюкарщина. В дъното на повечето сплетни стои някой от тези. Не си мерят приказките и въпреки огромния си интелект, при това безспирно плямпане просто няма как да не изтърсят някоя и друга глупост. Около тях е бъкано с интриги. Най големите мошеници. Може да ти продаде на баба си хвърчилото за Боинг. Не давайте пари назаем никога на Близнак. Те са не само рекордьори по вземането на такива, но техен е и рекорда по неиздължаване на взетите суми. Не че са виновни, не, как можа да си го помислиш въобще, - просто все нещо им се случва - иначе тъкмо бил приготвил мангизите и тръгвайки да ти ги върне го отвлекли мутрите и му ги взели, предишния път виновни бяха извънземните и .т . н.. Когато си говориш с Близнак не си мисли, че те слуша внимателно - всъщност много е трудно между пролуките в които той си поема въздух докато говори да изтърсиш 2 - 3 думи, но все пак ако имаш това щастие то ще бъде краткотрайно. Много са повърхностни и никога не се обвързват емоционално дори с любимия човек. Липсата на чувствителност често им пречи в отношенията. Къркат яко. Цигарите ги палят една от друга много често по две без да се усетят. Разхвърляни. Вятърничави. Прахосват време, средства и енергия с лека ръка. Започват нещо и рядко го завършват - а то да беше само едно... Недоверчиви поради факта, че те са върли лъжци, а който много лъже не вярва на никого. Измамници и мошеници от класа. Използуват завидното количество акъл за да те прецакат или за да постигнат тяхната си цел. Обещават такива работи каквито и най големия мечтател не си е и помислял. По брой вързани тенекии са на първо място. Водолея е единствения им сериозен конкурент. Имат развинтена фантазия и несериозно отношение към важни и злободневни теми от живота. Обръщат всичко на майтап и ако усетят, че си прекалено сериозен и решителен бързо те заебват и си намират друг балък. Ако им направиш емоционални предложения за близост и си разкриеш чувствата може да постигнеш истински подвиг в отношенията с един Близнак - Да го накараш да млъкне завинаги и да се разкара от живота ти в който самият той се е натрапил преди това......

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 623
  • София
Манге, не ми благодари за горния анализ!  Joy Mr. Green tooth

Кой друг иска да го изтипосам?  newsm53

# 624
  • София
 Party
Давай!

# 625
  • София

Колко често поглеждате към Луната? Забелязвали ли сте как всеки път тя е някак различна - понякога ви се струва, че ви се смее, друг път е обвита в тайнственост или меланхолия. Дори Земята и е подвластна, оставяйки отговорността за приливите и отливите на Луната. Не може да не сте чувствали и върху себе си влиянието на това загадъчно небесно тяло. При това съвсем не е нужно да сте зодия Рак. И се опитайте да се поставите на мястото на тези хора, които са се родили точно под нейното влияние, което ще ги закриля до края на дните им.

Рак е най-необичайният знак от зодиака. За жалост не е изобретен компас, който да ви ориентира в лабиринта на душевността на тези толкова интересни хора. Добре, че можем да поглеждаме към Луната и да се опитваме да разберем какво им се случва. И мъжете и жените от зодия Рак сякаш се пробуждат с раждането на всяка нова луна и всеки ден стават все по-дейни и бодри, докато тя пораства. Около пълнолуние може да се превърнат в абсолютни откачалки, а когато Луната започне да намалява, сякаш униват и търсят утеха, уют и закрила. Тези лунни човечета са сякаш от друга планета, притежават много дълбока и ранима чувствителност и често ви се струват затворени в себе си, сякаш като Малкият принц са попаднали на странно и необичайно място, което не познават.

Всъщност това е колкото вярно, толкова и заблуждаващо. Ако трябва с точно една дума да се опише Рак, то това е думата интуиция. И навярно именно тя им помага да знаят прекрасно къде се намират и какъв е този свят около тях. Рак имат съвършено чувство за преценка и макар подходът им да минава през някакво неясно кълбо от интуиция и чувствителност то изводите, до които успяват да стигнат са много по-точни от тези на много прагматични реалисти.

Това са изключително богати вътрешно хора. Рак е интроверт - той носи дълбоко скрито в себе си своята същност, емоции и душевност. Трудно се разкрива пред другите и доста често е сдържан, плах и стеснителен като характер. Дори тези Раци, които много приказват, хихикат се глупаво, подскачат от тема на тема и ви се струват повърхностни, всъщност… най-вероятно така прикриват себе си. Това е маската, с която се опитват да държат другите далече от вътрешния си свят.

Защо ли? Ами просто го приемете - това е съкровено за Рак. Много малко са щастливците, които могат да се похвалят, че някой Рак е отворил изцяло вратите към дълбочината на своя душевен всемир. А там обикновено има много и много смисъл, чувствителност, топлина. Не бъркайте този му свят с любовта или доверието. Понякога Рак е склонен да ви подари сърцето си, но да не ви е пуснал до тази съкровищница на вътрешния си Аз. И няма да го направи докато не го заслужите.

Рак не градят стени (поне не и нарочно) между вас и себе си, но с нищо няма да ви помогнат да разрушите съществуващите. Те сякаш не търсят приятелството. Имат нужда от него, но могат да изглеждат толкова безразлични, че да ви обезкуражат напълно. Дали защото понякога са неуверени в себе си и си мислят, че не заслужават вниманието ви или пък защото просто им е нужно да осъзнаят (с необходимите доказателства, като това да прокопаете някоя стена към тях), че наистина държите на тях - така и никога няма да ви стане ясно.

Всъщност това е много хитър hack! Тъй като те по правило никога не ходят на лов за приятели, то техните приятели са само такива, които сами са прокопали тунелче до тях и съответно са истински и проверени. От своя страна Рак е тотално предан на хората, на които държи и които нарича приятели. Рак е най-честният и верен знак в зодиака. Всъщност има още една дума, която е в състояние да го опише напълно и тя е именно преданост.

# 626
  • София

4470 - водолей

# 627
  • София

4470 - водолей

Много ми трудно да пиша за Водолей.Адски трудно проумявам тези хора. Почти винаги, когато някой извади от равновесие моите нерви и подреденост или ме доведе до отчаяние заради неговата вятърничавост или непостоянство, то той се оказва Водолей (към 75% от случаите). При това го прави разумно, интелигентно и с добронамереност, която никак не би оправдала желанието ми да му извия врата. Но това е нищо.

Личният ми проблем е, че когато съм се раждал на хоризонта е изгрявало не кое да е, а именно съзвездие Водолей, което е татуирало този знак като мой асцендент. И когато Водолеят в мен надигне глава, елате да видите какво се получава. И докато Марс, Венера или Луната добавят някакви щрихи към нечий характер, то асцендентът като едното нищо може да обърне слънчевият ви знак нагоре с краката. Но понеже така и така съм се захванал да пиша, а и Рибите вече потропват нервно с перки по стените на аквариума, няма как да прескоча зодия Водолей. Пък да видим какво ще излезе този път…

Абе хипитата са нещо като Водолея. Интересно дали е имало изследване какво е било съотношението на тази зодия в онази общност. Водолеят като един типичен въздушен знак е завеян и летящ в облаците мечтател със силно изразена вятърничавост. Нещо като Близнаци. Даже подобно на Близнаци, който винаги е няколко души в една опаковка, и Водолей си има дилема. За характер така чувствителен и възвишен е много лесно да се предположи, че емоцията е водещата сила на Водолея, истината е наопаки - въпреки лакътушенето (спомнете си колебливата Везна) Водолей слуша приоритетно гласа на разума си. Ако някой открие как го прави да ми прати поща, ще го спомена в мемоарите си, но аз до днес не съм проумял.

Водолеят се разпознавал по особения и малко отнесен поглед, в който уж нещо трябва да прочетете, но някак си не успявате. Не се комплексирайте, нормално е един Водолей да е по-умен от вас - една от отличителните му черти е абсурдната интелигентност. Въпреки, че се сещам за едно изключение от женски пол, при това с недостатъчно руса коса.

Урановите хора са и чувствително свободолюбиви - те са бунтари по природа - тези хора непрекъснато живеят с усещането, че старото е изживяло времето си и светът трябва да бъде побутнат към резки революционни промени. Но понеже е умен като го изказва на глас ще подмени революцията с еволюция. Е, дипломацията не е първата им сила, но не е и като да не я владеят.

Водолей са забавни, оригинални и независми характери. Около тях е интересно и шарено, но могат да бъдат и надменни и вироглави. Принципно предпочита шумните и многолюдни компании, но често има нужда и от своята си глътка самота и спокойствие.

Водолей непрекъснато анализира ситуациите и хората около себе си. Умее да задава и доста недвусмислени въпроси, когато му е нужно да изясни нещата. Интересни са му загадките и тайнствените хора. Ако не намери у вас причина да проведе невидимото си микроскопско изследване бързо се отегчава и ви изоставя. И въпреки, че приятелите са нещо важно за него той често не може да надмогне природата си да търси нови и нови интересни запознанства и да позабравя старите приятелства, когато те се изхабят и не искрят с предишния блясък.

# 628
Скорпиънс  newsm53

# 629
  • София

Хапал ли ви е скорпион? Разправят, че боли! Други пък, че било смъртоносно. Със сигурност гаджетата скорпиони не се забравят лесно, нито пък магнетичния им поглед, нито жилото…

Ако имате Скорпион наоколо вгледайте се в очите му - не винаги ще го хванете, но има голям шанс да уловите онзи хипнотичен поглед, с който ако понечи ще ви превърне в жертва.

Спомням си, че като малък в паузите на спортните предавания течаха едни анимационни кратки скечове за всеки зодиакален знак. Най-голямо впечатление ми направи това за Скорпион. Представляваше една полянка с дръвче, тревичка, слънчице - идилия… и един скорпион, който се донесе отнякъде на ливадката. Разходи се няколко пъти насам-натам, след което я захапа от единия край и я изяде, след това изяде дървото, после и Слънцето и накрая около него не остана нищо. След кратко колебание захапа опашката си и се самоизяде сам, като останаха да му щракат само челюстите. След още кратко колебание, очевидно размисли и взе че се изплю обратно… но само себе си…

Едва ли може да бъде създадено по-добро анимационно хайку за зодия Скорпион. Те са точно такива, решителни, целеустремени, своеволни и често безмилостни. За разлика от Риби, които са дълбоко емоционални и Рак, които са раними, третия воден знак Скорпион е стихиен. Той символизира точно онази вода, която бясно се вълнува, залива брегове, размята скали. Стига да се ентусиазира… А той се ентусиазира лесно. Няма по-лесно нещо от това да запалите един Скорпион (и за секса е вярно, но затова по-късно - като заспят децата) - само му подхвърлете интересна идея и вижте какво става…

Скорпион е толкова самоуверен, че напълно вярва, че за него няма невъзможни неща. Няма мацка, която да не мечтае за него (дори, когато обратното е повече от очевидно), няма бизнес, който да не може да увладее, няма внимание, което да не заслужава да получи.

Скорпион винаги е повече деец, отколкото зрител, но и в същото време повече консуматор, отколкото съзидател. Трудно понасят безличното, безцветното и ограниченията. Дразни ги скуката, липсата на движение, и тяхната сила е в динамиката.

Скорпионът добре прикрива себе си, нещо което е наследил от Рака в кармичното колело. Но докато (почти) всички виждат как Рак дълбоко прикрива нещо в себе си и единствено не е ясно какво, то Скорпион е непрозрачен в истинския смисъл на думата, докато не дойде момента да извади скритата карта и да надцака. Те не са зли и лоши - просто са си такива - атакуващи в добрия смисъл, дейни. Ако не сте готови да понесете нещо неприятно за вас не питайте Скорпион - той ще ви зашлеви с жестоката гола истина. Ласкателствата му са леко чужди - всъщност са направо под достойнството му. Имайте наум, все пак, че това е неговата си истина anyway.

Скорпион са верни дружки - в компанията ми от университета бяхме неразделни една четворка приятели (е, и гравитиращото около всеки от нас и непостоянно като присъствие някое момиче) - трима Телци и един Скорпион. Скорпионът твърдеше, че тримата нямаме нищо общо (една вярна в неговите очи гола истина) и беше много верен и предан приятел, поне до момента, в който лекичко не го настъпиш - може и нищо да не ти се случи веднага, но преди да е забравил, това твое навнимание ще ти бъде върнато с лихвите под форма на скорпионско ухапване. После пак може да сте приятели… Няма проблеми.

Разправят, че Скорпион са най-сексуалната зодия. Или поне така разправят самите те за себе си. Или, че който не е имал гадже Скорпион едва ли не нищо няма да разбере от живота… Може и така да е, но да не забравяме за болните понякога амбиции на Скорпионите. Добре, де - аз съм имал гадже Скорпион… Помилвайте ме…

Скорпион са страстни и проницателни - това все пак е воден знак - няма как да бъде другояче. Казват, че трябва да познаваш добре тази зодия - точно по две причини - едната за да се защитаваш, а другата за да откриеш по-съвършеното същество. Вярно е… и за двете… Ама наистина!

Общи условия

Активация на акаунт