ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 218
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Оф, ма, Цветоооо!  ooooh! Hug Hug Hug Клемс ти е казала. Но все пак... Хубаво е да го види рентген!  Wink

Шош снощи за малко да си премаже два пръста на новата ми пътека за тичане, която имам от няколко дни, но все не успявам да започна да употребявам по предназначение, защото нещо се разболявам.  Tired Разминахме се само с кръв и писъци, и дано зелената кратуна на баща му уври, че постоянно трябва да предвижда и непредвидимото!  Tired

Анджи
, помагаме ли?!  Rolling Eyes Heart Eyes Hug

# 661
  • София; Дружбето
 Joy Ше го пазя аз. Спънах се в столчето за хранене. Знам аз, че трее се подрежда от време на време Crazy
Иве, непредвиди ми са дребните
Днес сме на пулмолог. Стиснете палци и за нас Габи само да е смотан, не нещо по-сериозно. И да ни изпишат по каса лекарството

# 662
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Цвет- стис Praynig Hug

# 663
  • София
Цвет, стискам палци! Носи си всички епикризи и разкажи всичко подробно!

Не очаквай обаче чудеса. Децата преди 5 годишна възраст не могат да бъдат тествани за белодробен капацитет на апарат, за да се докаже дали наистина имат астма.

Прегледът ще бъде само разговор и преслушване! И непременно питай как да реагираш при първи признаци на хрема с кашлица, както и при симптоми на влошаване. Ако трябва излъжи, че много пътувате и искай да ти изготви план за действие в случай на нужда!!! Успех и после пиши как е минало!  Peace

# 664
  • София/Варна
Цветке, ще стискаме палци за прегледа на Габи, ама и ти да вземеш да минеш някъде да ти погледнат крака, че може да не е само пръста. Костиците на ходилото са много фини и крехки.

И да поздравя и тук Нина за вече едногодишната и Марина! Да ти е жива и здрава, много чаровна и насмяна!

# 665
  • Варна
Анджи, стискам палци!
Цвета, пиши после как е минал прегледа.
Ивонска, хороскопите са много забавни. За лъв ще дадеш ли?
Вчера като чух за отвлечения кораб на БМФ, все едно някой ме хвана за гърлото - зет ми тези дни трябва да минат от там. Слава богу не е на Панега, но пък ми стана мъчно за екипажа - и те имат семейства и близки.
Аз похвалих ли ви се, че Вики вече започна малко да говори? Повечето думи са непълни - липсват букви и срички, но.. все е нещо. Последната ни нова дума е "чаша".
Вие как учите дечицата да рисуват? Вики освен да пише букви, единствено рисува лице на човече. Иска да му рисуваме самолет и цветя. Друго не. Идея си нямам как да го накарам да рисува друго.

# 666
  • София
Зодия Лъв
ДЕВИЗ: АЗ ЩЕ Не става ясно какво точно ще прави , но моите предположения са , че ще ме заведе на кино , ще ми направи някакъв подарък и после ще ме води у тях да ми покажел нещо много интересно и забавно .... и аз не знам кво ! - Абе имам известни подозрения....

Общи приказки - На теб кой ти позволи да плямпаш ? . . . Лъва е много чаровен и тежкарски знак . Той е създаден да буди респект и уважение.Ако случайно не получи дневната си доза комплименти може да стане много нервен и опасен . Доста е смел и не би се поколебал да ти натрие носа с думи или да ти го обърне с хастара нагоре в директен двубой . Обича да е лидер и да ръководи останалите маймуни . Горд до безобразие дори и в тежки за него моменти . Много щедър и безкрайно романтичен , но абсолютно непрактичен . Обича любовните истории , децата , скъпите вещи , веселбите и купоните на които той винаги е център на внимание . Като казвам винаги - значи винаги - в смисъл или е много интересен и забавен или ще се окаже в основата на грандиозен скандал . Смее се много силно и без задръжки - чак сълзи му текат от смях. Много е доволен , когато му поднасяш подарък придружен с необходимите комплименти и поведение . Тогава му ставаш любимец и за теб би извършил чудеса . Романтична натура ... Пада си по изкуствата и ценните предмети , разкоша и великолепието . За да го зарадваш никога не му подарявай педмети от които има някаква полза в бита от рода на тенджери и тигани - вместо това може да му поднесеш каквото и да било друго - стига да е красиво - като него .... .

Добри чертища - О ваше превъзходителство, о извор на такива ... На първо място бих изтъкнал великодушието на негово величество... Свръх благороден . Силна воля и стремеж към по добър живот . Непримиримост по отношение на неправдата - дори и в крехка възраст . Адски любвеобвилен и верен . Страхотен приятел . Не остава никога безучастен и се стреми да помага с квото може и както намери за добре . Доставя му удоволствие да се грижи за някой и да го покровителствува . Да му прави подаръци и да го води на весели и забавни места . Интересува се от проблемите ти и предлага начин за разрешаването им - често с неговото дейно участие и подкрепа във вид на мангизи . Лъва си има изградено мнение за всичко и никога не демонстрира колебание . Става за шеф и ръководител . Има някакво излъчване , което липсва при другите знаци . Сякаш е обгърнат в блаженствен ореол и дори да не е привлекателен ( което е рядкост ) излъчва много як чар . В повечето случаи се грижи добре за външния си вид и не се оставя на произвола на съдбата . Има страшно големи фарове ( очи ) и хубави бели зъби , коите не пропуска да покаже на околните и при най малкия повод за смях . Склонен е да похарчи всичките си спестявания само и само да си прекара добре , но никога сам . Винаги около него има приятели , които не веднаж са изпитали удоволствието от контакта с този себеотдаен и ненаситен в удоволствията индивид ........ !!

Лошички чертички - с Ваше позволение и страхопочитание.... Лъва е човек , който може да бъде манипулиран благодарение на качеството му да приема секви комплименти и на склонността му към величие и блясък . Ако му направиш евала и му кажеш колко е умен , красив , благороден .......- дай пет лева ...чаровен ... дай тва , дай онова , великодушен , смел и.т.н. и.т.н. то сякаш изпада в унес и като зомбиран изпълнява всичките ти прищевки . Дори може и да го убедиш в неща , които той самия не вярва или има различно мнение по въпроса . Най егоцентричния индивид в целия зодиак . Надут пуяк . Отворенгяс . Грандоман . Тиранин и жесток диктатор . Агресивен и несъобразителен . Примитивен изрод . Дори в желанието си да е по различен от другите е склонен да промени външния си вид до неузнаваемост - най малкото с екстравагантна прическа и неконвенционално облекло и поведение . Деспот . Ако не е на кеф нещо , а в същото време ти си в добро настроение - много внимавай , защото това няма да продължи повече от 2 - 3 минути . Веднага ще те въвлече в ( проблеми големи ще имаш ) . - Ама ти добре ли си ? - Как може Лъва да е ядосан а ти да не си потънал в скръб и дълбока депресия . Друго интересно нещо е внезапната промяна в поведението му . Значи без видима причина , преди броени минути е бил ведър и добронамерен и изведнъж се сеща за нещо и му потъват гемиите . - Веднага ще ти развали настроението . Импулсивен и нетърпелив . Много е ревнив , защото не може да преживее да харесаш някой друг - как е възможно да съществува по достоен от него - как ? Моля Ви простете ми за нахалството и безобразните слова. Аз май поизбухнах малко , но обещавам че няма да се повтори - в близките пет минути....

# 667
Иска да му рисуваме самолет и цветя. Друго не. Идея си нямам как да го накарам да рисува друго.

Не го карай. Рисуването идва отвътре. За сега глава е достатъчна. На тази възраст някои деца още само драскат, други вече рисуват глави с крака (главоноги) и чат пат очи и уста. Така, че при вас е ОК   Simple Smile
По-късно ще се появят тяло, коса и други елементи, а самолет си е сложна рисунка.

Анджи
, помагаме ли?!  Rolling Eyes Heart Eyes Hug

При всички положения помагате. Но още нямам решение на нито един проблем. Битката ще е жестока.
Слава Богу, здрави сме! Останалото вярвам, че ще се нареди ...

Цвет, стискам палци за вас! Hug

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 15:17 от Анджелина

# 668
  • София/Варна
Вики, на Оги му се разбират само колите. Иначе си рисува някакви си негови неща и ми обяснява. Предимно са израз на преживените емоции. Наскоро ми нарисува сингапурския флайър.
Опитвам се да му показвам къщичка, дърво, но той предпочита своят си, доста по артистичен рисунък.

# 669
  Вики,виж тук .
  Анджелина е права,рисуването идва отвътре.  Simple Smile

Алекс рисува доста неща,които се познават .Например,снежен човек с лице и кофа на главата,с метла в едната ръка и с копчета отпред.Рисува къщички с прозорци и врати.Човечета ,които си приличат на човечета.Охлюви,елхички,рейсове с прозорци и колела и т.н..
   Но си  има наследственост :таткото,бабата,прадядото....

Обаче!Не ще да хваща молива ,както трябва ,с пръсти.Държи го с цялата длан.... Rolling Eyes

Честита една годинка на малката Марина!Нинище честито и на теб!Да си най-щастливата майка!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 670
  • Варна
Ивонска, тнх  Hug.
Анджи, Вики коса рисува, обаче я рисува така, че първо я рисува като бретон, а после все едно задрасква цялата рисунка. Иначе самолета той не го рисува - кара ни нас да го рисуваме и ако не е както баща му го нарисуа първия път, се сърди.
Благодаря ви за коментарите - мислех, че и с това изоставаме много.
Анджи, притесненията ти с приема за градината ли са свързани? Тази година е още по-изнервящо с томболата.
Ние между другото често ходим в Пикадили парк докато чакаме да вземем Вики от Карин дом. Детския кът са го оправили (преди време бях писала, че съм много разочарована от къта там).

# 671
Анджи, притесненията ти с приема за градината ли са свързани? Тази година е още по-изнервящо с томболата.

Не. Това сега ми се вижда бели кахъри, но се надявам да е късметлия и да го приемат (все едно в Харвард кандидатстваме  Rolling Eyes)

# 672
Анджи, стискам палци!

Селма, гледах рисунките на Алекс, много добре се справя.  Hug

Ивонска, нещо за козирог...май не видях?  newsm78

# 673
  • София
Годината как мина
Порастна и Марина!
 Hug Hug Hug  

# 674
  • София
Зодия Козирог
ДЕВИЗ: АЗ ДЕЙСТВАМ от доста време и ще продължавам все така , изчислих , че скоро ще постигна големия успех

Общи приказки - Ех . . . Козирога е скромен и стегнат знак. Дисциплиниран. Не обича шумотевиците. Ненавижда хората, които не разсъждават реалистично и логически. Празнодумието не му е по вкуса. Не е мързелив и винаги е готов да свърши някоя полезна работа. Не кльопа науки като астрологията, нумерологията, хиромантията, френологията, кабала и още милион подобни врели некипели глупости. Това разбира се може да бъде обяснено с факта че той е най върлия песимист в зодиака. Трудно можеш да го убедиш в нещо без купища аргументи, факти и безспорни доказателства. По статистически данни от интернет, най слабо са се представили точно те при посещението на езотерични, мистични и шеметологични сайтове. Иначе са първенци в сайтовете касаещи кариерата им и бизнеса. Козирога се бори цял живот, много бавно, внимателно и с невиждано търпение докато най накрая достигне върховете в живота си - най често професионални. Експериментите са му чужди и предпочита сигурността на утъпканата пътека. Здраво стъпил на земята - не позволява да бъде манипулиран и правен на маймуна.

Положителни черти - Ах . . . Най доброто качество на Козирозите е, че са много постоянни и упорити в постигането на своите цели. Превъзходни бизнесмени и ръководители. Трудолюбиви. Рядко намират повод за самосъжаление и хленчене. Обожават точните науки и винаги използуват непоклатими факти и доказателства в един спор. Могат да обяснят нещо без излишно доукрасяване и емоционални изблици. Не са много весели, но пък могат да положат грижи за да се почувстваш добре и да се забавляваш. Не прекаляват с нищо - освен с работата си. От земните знаци именно те са най силни и смели. Рядко изпускат нещата от убийствения си и тотален контрол, който налагат във всяка област. Не забелязват дребните нещица и радости от живота и могат да живеят много скромно без каквито и да било разточителства - от рода на това да си купи кило картофи от близкия плод и зеленчук, при положение че само на десетина километра цената пада главоломно с цели пет стотинки. И докато развейпраховете ги обвиняват в скъперничество - те си трупат мангизки и са си спокойни за старините. Най дълго живеят именно те..

Отрицателни черти - Ох . . . . Козирогта е човек, който с постоянния си контрол може да те докара до побъркване. Непрекъснато те наблюдава и иска обяснение за всяка твоя глуповата или не добре обмислена постъпка. И докогато можеш да подтиснеш злобата от факта, че ти се бърка във финансовите дела, то когато започне да ти се бърка и в емоционалното и душевно състояние - напълно те оправдавам, че си го ударил с кофата по дебелата глава. И Козирога е голям инат като Телеца и Водолея. Ако му искаш пет кинта за някоя глупост - не очаквай, че ще ги извади и с усмивка (като Лъва) ще ти ги връчи. Вместо това ще има да даваш обяснения за какво са ти, защо си останал без мангизи, ама как така, ама защо - къде ти е акъла, как може да нямаш спестени. Не те ли е срам че си тъпо копеле и докога ще се търпиш. Козирога не е по заядлив от Девата, но пък за разлика от нея е с избухлив характер и може да те изгърби много яко. По природа е склонен към насилие и от него става превъзходен диктатор. Черноглед до безобразие. Скъперник. Несъобразителен и гадняр. Внимавай с този див като природно бедствие човек. Склонен да проявява лицемерие, арогантност и консерватизъм. Не му допадат ценностите на демокрацията. Комунисти и социалисти до мозъка на костите си. Тук мога да си позволя да пиша цял роман с кофти работи за Козирозите, защото съм сигурен, че почти нито един няма да прочете горенаписаното и следователно няма да ме издири и да прояви психопатските си наклонности на садист любител върху мен...

Общи условия

Активация на акаунт