Моля за мнения за ПЧМГ

• 257 105
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 720
Да, редовните занимания са до 14 часа. Имат почивка от около 30 - 40 минути и тогава започват допълнителните занимания, за тези които желаят, останалите са свободни и си тръгват още след часовете.
За големите допълнителните занимания включваха английски език / допълнителен модул по желание/, математическа лингвистика, информатика, спорт / баскетбол/ има и вокална група, но всичко това ще получите в мейл в началото на септември и ще имате време да обмислите дали детето иска да ходи на нещо и на какво  Peace

# 721
Аз нещо май съм пропуснала, тези допълнителни занимания допълнително ли се заплащат или са включени в общата такса?

# 722
Момичета и момчета, четете и тук и в сайта все пак!
Допълнителните занятия влизат в таксата на Питагор /1-ви до 4-ти клас/.
В ПЧМГ / от 5-ти клас нагоре/ допълнителните занятия са по избор и се заплащат допълнително.

# 723
  • София
В сайта пише:

"Посещенията в школата по математика са безплатни за ученици на ПЧМГ. На четвъртото посещение се прави контролно и се определят 15 деца от всяка възрастова група."

"Посещенията в школата по математическа лингвистика са безплатни за ученици на ПЧМГ. На четвъртото посещение се прави контролно и се определят 15 деца от всяка възрастова група."

Предполагам, че баскетбол, футбол, информатика, астрономия и английски език се заплащат допълнително.
Някой знае ли ориентиривъчна месечна такса за тези занимания?

# 724
  • София
Кога горе долу обявяват приема за следващата учебна година (за първи клас) и има ли нещо като отворени врати, на които да се разгледа училището, да зададат някои въпроси.

# 725
В сайта пише:

"Посещенията в школата по математика са безплатни за ученици на ПЧМГ. На четвъртото посещение се прави контролно и се определят 15 деца от всяка възрастова група."

"Посещенията в школата по математическа лингвистика са безплатни за ученици на ПЧМГ. На четвъртото посещение се прави контролно и се определят 15 деца от всяка възрастова група."

Предполагам, че баскетбол, футбол, информатика, астрономия и английски език се заплащат допълнително.
Някой знае ли ориентиривъчна месечна такса за тези занимания?

Да точно така Призма!
Таксите са на срок, нямам идея какви ще са за тази година.

# 726
Таксите за допълнителните занимания ги пращат в началото на уч. година. Понякога заниманията са и до 14.40.
Преди да се запишем, се обадих по телефона и си уговорихме среща. Разгледахме училището и поговорихме с директора и помощник директора, отговарящ за малките.

# 727
да следя темата

# 728
  • София
Имате ли някаква информация за униформите, които поръчахме ?
Телефоните на "Жорал" не отговарят, пратих днес мейл - засега съм без отговор.
Дали вече не са готови за получаване ?

# 729
  • София
Вчера говорих с Георги Дончев от Жорал. Униформите ще са готови и ще се взимат от магазина на фирмата в периода 9 - 15 септември.

# 730
Типично по български. Отложи днешната работа за утре и недай си боже да свършиш нещичко малко по-рано Simple Smile
Ха сега някой да ми обясни. От 8-ми до 15.09 има състезание по математика в Созопол. Ако някои родители, чието дете отива на това състезание решат да вземат и те да си починат в този период кога по дяволите да си вземат униформата!@№!
И да не решат да почиват, е ли е редно да я взимат без детето да е налично и да може да пробва какво са поръчали и ушили тези люде за 2 месеца! Защо се налага елементарна сиуация, в която си предплатил от 2 месеца някакви парцалки да се превръща в проблемна.

# 731
Типично по български. Отложи днешната работа за утре и недай си боже да свършиш нещичко малко по-рано Simple Smile
Ха сега някой да ми обясни. От 8-ми до 15.09 има състезание по математика в Созопол. Ако някои родители, чието дете отива на това състезание решат да вземат и те да си починат в този период кога по дяволите да си вземат униформата!@№!
И да не решат да почиват, е ли е редно да я взимат без детето да е налично и да може да пробва какво са поръчали и ушили тези люде за 2 месеца!

Плюс риска въпросното отроче да е пораснало за едно лято с два размера, което никак не е рядко срещано явление. Истински изнервящи са ми тези от фирмата за облекла, предишните бяха малко по-комуникативни, но и там изпълнението ставаше по същият начин .... все едно са наели една стая с три бабички, които шият униформите една по една  Crossing Arms
Към това като прибавя и цените им и  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 732
  • София
Обадете се на Георги Дончев, отворени са за изключения. При нас положението е същото - няма да сме в София седмицата преди 16.09

# 733
И да не решат да почиват, е ли е редно да я взимат без детето да е налично и да може да пробва какво са поръчали и ушили тези люде за 2 месеца!

Плюс риска въпросното отроче да е пораснало за едно лято с два размера, което никак не е рядко срещано явление. Истински изнервящи са ми тези от фирмата за облекла, предишните бяха малко по-комуникативни, но и там изпълнението ставаше по същият начин .... все едно са наели една стая с три бабички, които шият униформите една по една  Crossing Arms
Към това като прибавя и цените им и  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Поне старите бяха по-качествени. Ако пак станат клошарски блузите, ще вдигна страхотен скандал. Миналата година имаше останали блузи от нашия размер  в склада на предишната фирма и някак решихме проблема, но тази година откъде ще търсим. Суитчерите бяха избелели ужасно въпреки щадащата програма и температура.

# 734

Поне старите бяха по-качествени. Ако пак станат клошарски блузите, ще вдигна страхотен скандал. Миналата година имаше останали блузи от нашия размер  в склада на предишната фирма и някак решихме проблема, но тази година откъде ще търсим. Суитчерите бяха избелели ужасно въпреки щадащата програма и температура.

Именно VAVA, старите тениски, които имам останали от баткото са по-добре изглеждащи от "новите", които купих за малкия  ooooh! Twisted Evil
Моите няма да са в София до 23.09 - колкото им станат .... толкова .... чудя се как може да се заобиколят ...

Някой дали случайно няма подръка фирма, която прави картинки по тениските и /или бродира текст?

Общи условия

Активация на акаунт