"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 29 169
  • 728
  •   2
Отговори
# 240
Благодарности на Мис Арк, Марси и Супергеорги!   bouquet

Предварително признавам, че ще отстъпя на другите да се изявяват за 6++. На така зададения от Дрийм въпрос аз оставам в групата на незнаещите. Защото, ако отговоря - ще се разкрия, как аз съм ги писала тези цитати при предното си прераждане. Ще отбележа само, че цитираните текстове ми допадат и звучат вярно.

smile3521 Няма как да не ти допадат цитатите, нали ти си ги писала  Mr. Green Това кое подред прераждане ти е?  Thinking Да знам за следващата задачка  Mr. Green
ДоСЕГА на лични са ми писали само Сузи и Щастлива, за което си получиха отличните оценки. Нали не се надявате да ви дам отговора наготово. Очаквам следващи включвания, може и в темата, а ако трябва и един word-овски файл ще пусна, достъпен за всеки, който иска да се впише  Mr. Green
Ридж днес прекали с конското. Все пак Стефани отново /за кой ли път/ беше права,че е преживял какво ли не, ще преодолее и това  Peace

# 241
Еееех, изтървала съм май купона  Crazy
Гледам нЕкви задачки, нЕкви оценки ...
Коя е учителката и къде пише условията на задачките да се включа и аз в играта  Crazy

# 242
Еееех, изтървала съм май купона  Crazy
Коя е учителката и къде пише условията на задачките да се включа и аз в играта  Crazy

Ти ще отговаряш и за оформлението на файла  Peace

# 243
Еееех, изтървала съм май купона  Crazy
Коя е учителката и къде пише условията на задачките да се включа и аз в играта  Crazy

Ти ще отговаряш и за оформлението на файла  Peace

Мен май само за това ме бива, от цвета на косата ще да е  Mr. Green
Виж при Брукасита до какво доведе  Crazy

# 244
Еееех, изтървала съм май купона  Crazy
Коя е учителката и къде пише условията на задачките да се включа и аз в играта  Crazy

Ти ще отговаряш и за оформлението на файла  Peace

Мен май само за това ме бива, от цвета на косата ще да е  Mr. Green
Виж при Брукасита до какво доведе  Crazy

Смятам да ти гласувам доверие, нали се самопредлагаш  Crazy

# 245
И аз подкрепям "ЗА" споделените файлове. Радвам се, че вече се одобряват от болшинството.
Дерзайте!  Някои обаче нали бяха против? СЕГА изметнаха ли се?

Peace За трите случая: E чак равностойни не са! За двата случая имаше съдебно дело с виновните. Следвайки такава логика, то изобщо други трябва да са и виновниците за трите случая? Не искам да се заяждам много, но ако тъй навържем "виновните" - излиза Фийби да е най-виновната за Дарла, защото заради нея тръгна горката "пийнала" Тейлър. Точно толкова, колкото и Брук (и Торн), заради което Мейси "кипна", а Брук дори я спираше. А за третия тогава трябва Джаки да си е най-виновна, защото Стефка се ядоса заради на нея.
Изопачено нещата стоят точно така.....но в действителност фактите са съвсем други и за съжаление на теб не ти изнасят и е напълно нормално да извърташ нещата в полза на Бруклата. Outta Joint...
Великолепно!  То така може да се отричаме един друг безкрайно - до края на ДиК  hahaha Ако има такъв, де.
Да, винаги може да обърнеш и изтълкуваш нещата от своята позиция - другояче.  Защото и на мен така ми се струва, че фактите са така както ги писах. Тълкуването им обаче  е различно.
Щастлива, "препускам" е печатна грешка е в моя текст, но и с нея смисълът се разбира, защото ти си цитирана вярно!
 Peace Но мисля, че нещата не са винаги ТЕ - НИЕ (черно-бяло). Има и нюанси на сивото. Търси се безпристрастен арбитър? Но ще му е трудно, защото аз освен за Брук се изказвам и в полза на Тейлър, когато трябва. И не казвам, че е грозна, баба и онази лошата думичка, ако и да е на Брукина възраст и да повтаря Брук за всичко. А кой от АнтиБрук му стиска да си признае, че Брук е красива? Хайде де? Макар да не трябва да се съди по външността за някого.
Е към Стефка признавам съм "по-върло" настроена, ама тя като си заслужава.
Та ако има два лагера - давайте да са: Стефка - Брук. Аз съм за дясното.  hahaha

# 246

Та ако има два лагера - давайте да са: Стефка - Брук. Аз съм за дясното.  hahaha

Аз съм за лявото  hahaha, по-стойностното, по-моралното, по-по-най  Peace

# 247
Аман вече  ooooh! Цитирала си Дрийм, а не мен. Ама както и да е, виждам, че си поправила грешката в предния пост.
Брук не е красива по моите стандарти за красота, няма какво да си "признавам" след като винаги пиша това, което мисля.
И ако Тейлър е имала временен период, в който не е изглеждала добре заради хирургическа намеса, то при Брук този период е траен и не е заради хирург, който си е оставил ръцете, а по рождение.
Не виждам защо който и да е трябва да си "признава" нещо, което не мисли, само и само за да е доволен някой друг.

# 248
  • somewhere near the sea
Този спор с катастрофите нали го водихме вече цели три теми, нека не го започваме пак, досадно става.
Наближава да се  разбере за "мамините...", да видим подвизите на другата издънка на дъщерите на Логан, както и самият него...

# 249
Този спор с катастрофите нали го водихме вече цели три теми, нека не го започваме пак, досадно става.
Наближава да се  разбере за "мамините...", да видим подвизите на другата издънка на дъщерите на Логан, както и самият него...

Някои си преговарят материала по няколко пъти, като че ли не са били преки участници в спора преди  Mr. Green

Преди да роди Тейлър ли ще се разбере за "мамините..."?

# 250
Аз съм за лявото  hahaha, по-стойностното, по-моралното, по-по-най  Peace
Да бе по-най-най "убиващото" ...
Дрийм, ти и преди няколко страници пожела да се "преброят" гласовете за една от жените в ДиК, че били само 5...
Не съм ти забравила желанието. Твоето желание е ЗАКОН. Ама изчаках да по-свикне масата с новостите.
Щом даваш глас  - дадено. "Мнението" ти за Стефка е записано във файла "Любими жени в ДиК".
Ако си съгласна, да си разделим с теб Нена за дизайна, защото се справя великолепно с това.

# 251
Това за любими жени в ДиК не си го спомням да съм го пожелала, но щом казваш, няма да лъжеш СЕГА  Crazy Ние знаем кой на кого симпатизира, не е необходимо да се систематизира

# 252
  • somewhere near the sea
Преди да роди Тейлър ли ще се разбере за "мамините..."?

След това Sick

Не обичам да се вкарвам в рамки, списъци, схеми, лагери Naughty Това в масата  ли ме вкарва newsm78

# 253
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ай сега(без главни букви),предлагам ви казус Simple Smile Naughty...Правите купон в къщи newsm68 newsm44...Приятели,съседи и т.н.В разгара на купона пристига неканен гост(чул дунанмата и цъфнал)... newsm48и вместо да седне накрая на трапезата и да опита да се сприятели с другите гости  love001 той почва да критикува мусаката на домакинята smile3512,домашната ракия на домакина Flushed Sly,иска да му претоплят вчерашната манджа(не харесва мусаката!).После почва да командари гостите smile3513...Не хип-хоп....валс.Не Бийтълс....Лили Иванова...Не мръсни вицове....анализ на Пауло Куелю...И почва да ви светва....тоз май друг и  път ни е идвал на
гости,ама тогава не му обърнахме внимание и затова той пак напира... newsm78 newsm78 newsm78
  И въпросът сега е к'во прайм ся'!.........(Мъжът ми вика.....шут в г...а!)            

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:08 от susy

# 254
Сузи, знам какво имаш предвид  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт