"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 28 082
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Няколко  Laughing

# 91
Квазимодо

# 92
  Аз пък от едно време си харесвам Мистър Спенсър!
Благодарности на Пенмари за мнението  bouquet
Ето и Спенсър в ЛМ списъка, интересен мъж с аристократично излъчване, доста време бе в ДиК. Сигурно е с "Каролайн" близначката някъде. Наистина ако някой знае нещо за него в бъдещето, да каже.

Чудя се дали още някой харесван не е пропуснат?
Някой дали харесва Кларк или принца от Мароко (странно защо принца не идва да помага вече на Тейлър).

# 93
странно защо принца не идва да помага вече на Тейлър).
Защото се е наситила на араби Crazy

# 94
Някой дали харесва Кларк или принца от Мароко (странно защо принца не идва да помага вече на Тейлър).

Защото не е в беда и няма нужда от помощ.

# 95
И тъй докъде стигнахме с преброяването. Има ли други желаещи да излязат на светло?  Crazy

# 96
Четох,че след като дълги години Квазимодото е мрънкало,че ще умре от злоба,че Брукито е Главната Героиня,най-накрая се смилили над баба Джукла и специално за нея направили сериала "Дързост и грозота",където с чиста съвест Робокоп ще изпълнява главната роля Crazy

# 97
Няма ли някой принц да спаси Брукасита, че тя горкана е все в беда, от една беда - в друга Cry

# 98
Няма ли някой принц да спаси Брукасита, че тя горкана е все в беда, от една беда - в друга Cry

Мята се като риба на сухо, че няма кой да я пожелае  Mr. Green

# 99
  • somewhere near the sea
Потвърждавам за Рич. Но повече харесвам Рон Мос/ барабар с шалчетата му, и с обеците  Crazy /.   bouquet
И аз така.

# 100
Дали скоро няма да ни го покажат, знае ли някой?

В по-новите епизоди в Америка се разбира, че Бил Спенсър е умрял. Самият актьор се появява като Бил само в една серия след смъртта на героя си, в която серия Кейти (най-малката сестра на Брук) гледа един негов запис, в който той дава завет на сина си Бил Младши да разгроми Форестър, взимайки им компанията. Така че стария Бил няма да го виждаме повече, но пък ще виждаме сина му Бил. Peace

# 101
Мерси Георги за инфото за Спенсър!    bouquet
Цитат
Има ли други желаещи да излязат на светло?  
Оказа се, че има! Някой мил гост реши преди 15мин да добави нов любим герой.
Вероятно отговаря на призива дали няма да има някой принц за Брук.
Та милото същество затри безжалостно Рик-вците и сложи на тяхно място
новото лице на екрана. И неговите 3 почитатели съответно.
Полюбувайте се преди да се промени или да остане така?
 newsm78 Но съм сигурна, че тримата почитатели са против.
Особено мъжкия почитател, нали Георги?  Joy

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 19:51 от Sega

# 102
Но така и така всички се изказаха отново - може би няма нищо лошо да се види сегашната ситуация и да се отразят и новите мнения? Забавно е.

Забавно е ... за кой ?
Аз просто си казвам мнението, днес е едно - утре е друго. Какви са тия файлове, глупости на търкалаци.
Много е тъпо, прилича на лексикон за лели  Crazy Ако с всеки "новопоявил се  Wink" ще правим едно и също преброяване ... луда работа  ooooh!

Аз като ви казвам, че имах дежа вю ... Crossing Arms

И аз, и аз ...

Па и някои запасняци, взеха ,че  изскочиха от окопа  Whistling
Гледат да се промъкнат между капките, май Сегашната цел в точно такава  Laughing

# 103
  • Край ''синьосиньото синьо море''
''Троянски кон'',''Пета колона'',''Агент провокатор'',''Офицер под прикритие'',''Щирлиц''.....ей таквиз неща си мисля като чета последните   страници newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 104

Какви са тия файлове, глупости на търкалаци.
Глупости на търкалаци за такива като тебе #2gunfire
Това е професионално изкривяване.
Сега като всеки фен на Главната Героиня е ерудирана личност- изтъкнат преподавател математик и информатик Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт