"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 28 058
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Да кажа и аз тогава мнението си...че гледам съм с въпросителна Rolling Eyes.....От мъжете харесвам само Масимо.Сериозен,твърд мъж който си тежи на мястото.....много жалко, че го разкараха.Всички други мъже са безхарактерни и подвластни....кой на майка си, кой на жените......с една дума за мен това не са мъже..... Crossing Arms
От близначките харесвам Фийби....много сладко и чаровно момиче....няма нищо общо с Тейлър,че да е нейна дъщеря,много лош избор са направили сценаристите. ThinkingСтефи не ми допада много,много но само на външен вид....ще видим като се появи какви ще ги върши. Crazy

# 76
И за какво е цялата тази отчетност, кой кого харесва?  newsm78 Имаше достатъчно анкети в тази насока

# 77
....Позволих си да махна и "непотвърдено" при Мис Арк и симпатиите й към Ридж. Потвърдени са в предишни теми  Wink
Да имаше я твоята поправка  за Ридж- мисАрк(потвърдено)   bouquet Но някой след теб мина и  #2gunfire го затри реда на Ридж изобщо, (трябва много да го мрази), та затова не бях сигурна, кое е актуалното. А и стават такива грешки при общата редакция. Оставям тогава твоята отметка за мисАрк, ако тя не е против, щом е споменато по-рано. Може би не е все пак добра идеята всички да оправят  newsm78 , ама ще видим по-нататък.

Берина, мерси за мненията за мъжете и за близначките   bouquet   bouquet
Гледам и вече са ти нанесени мненията. Имаш го Масимо и го делиш с Краси и Изида.

Дрийм, няма проблем щом има предишна анкета/и. Или друг начин.
Но така и така всички се изказаха отново - може би няма нищо лошо да се види сегашната ситуация и да се отразят и новите мнения? Забавно е.
Ако може кажи къде са предишни анкети, че 58 теми са доста и е объркващо за новите?

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 15:37 от Sega

# 78
  • somewhere near the sea
И за какво е цялата тази отчетност, кой кого харесва?  newsm78 Имаше достатъчно анкети в тази насока
  33uu Close  pletka
Аз като ви казвам, че имах дежа вю ... Crossing Arms

# 79
И за какво е цялата тази отчетност, кой кого харесва?  newsm78 Имаше достатъчно анкети в тази насока
 33uu Close  pletka
Аз като ви казвам, че имах дежа вю ... Crossing Arms

Предлагам да се преброим отново отборите  Mr. Green , "мъртвите души"  също  Mr. Green

# 80
....Позволих си да махна и "непотвърдено" при Мис Арк и симпатиите й към Ридж. Потвърдени са в предишни теми  Wink
Да имаше я твоята поправка  за Ридж- мисАрк(потвърдено)   bouquet Но някой след теб мина и  #2gunfire го затри реда на Ридж изобщо, (трябва много да го мрази), та затова не бях сигурна, кое е актуалното. А и стават такива грешки при общата редакция. Оставям тогава твоята отметка за мисАрк, ако тя не е против, щом е споменато по-рано.

Не съм против, защо да съм?
След като виждам, че си се заела съвсем сериозно с това преброяване...Потвърждавам за Рич. Но повече харесвам Рон Мос/ барабар с шалчетата му, и с обеците  Crazy /.   bouquet

# 81
Ех, като се чу за преброяване ... и всички зайци наискочиха  Wink

А може би това е начина да се сбере отново  Брук клуба  Grinning

# 82
Мерси Мис Арк!    bouquet   bouquet   bouquet
Уважавам мнението на всеки!  Затова е интересно, защото сме различни, иначе ще е скука. Ще се опитам да се справя със задачката с ваша помощ.

# 83
Ех, като се чу за преброяване ... и всички зайци наискочиха  Wink

А може би това е начина да се сбере отново  Брук клуба  Grinning

Отдавна, гледам, се чува за преброяване на това и онова. Но като взеха да ме потвърждават, взех, че реших да се потвърдя сама себе си. Crazy

Уважавам мнението на всеки! 

Това се вижда, че е така.   bouquet

# 84
Уважавам мнението на всеки!
Това донякъде не е хубаво Crazy
Аз не разбрах сега какво за всеки герой ли ще правим преброявания кой го харесва и кой не Crazy
За да кажа,че всички без Главната Героиня,Дончето,Децата на Главната Героиня и Ерик ме дразнят и са супер грозни и прости Crazy /разбира се не колкото Квазимодо/
Гльодам,че се появяват призраци от далечното минало Crazy Crazy

# 85
Здравейте отново! Отсъствах известно време и сега не смогвам да ви изчета! Благодарности на Марси за преразказите, че нали Канала ми отряза повторенията....
Гледам някакво преброяване има на мъжете в ДиК. Аз пък от едно време си харесвам Мистър Спенсър! Може би защото съм на повечко години от вас, знам ли?!? Дали скоро няма да ни го покажат, знае ли някой?
В петък гледах края на серията - сега ,разбира се, на Брук всички са и виновни, само тя е ангел небесен!

# 86
Но като взеха да ме потвърждават, взех, че реших да се потвърдя сама себе си. Crazy

Предполагам имаш предивд мен  Thinking
Понеже спряхте да пишете, нямах представа, че всъщност четете.
И стоеше една въпросителна до името ти, за това си позволих да потвърдя, че харесваш актьора, за да не стои въпросителната.

Иначе аз нямам проблем с преброяването, и без това напоследък само едни лични мнения и квалификации има в темата (въпреки призивите да спрем с тях), поне малко да разведрим обстановката, че някои хора с тез пистолети дето ги размахват ... (явно в длъжностната характеристика на всеки уважаващ себе си Брукфен се включва стреляне насам-натам, белким изплашим някой) ooooh!

# 87
  • България
В петък гледах края на серията - сега ,разбира се, на Брук всички са и виновни, само тя е ангел небесен!
Дам,ангел с вечно разтворени крака,пардон,крила Mr. Green

# 88
"Без думи"

# 89

Понеже спряхте да пишете, нямах представа, че всъщност четете.

Един ли имаш предвид, или няколко?  Crazy
Аз чета, но повече по навик.

Общи условия

Активация на акаунт