"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 28 065
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Аз спирам да я хваля, че след Брук и Ненка и СЕГА Краси заслужи внимание от Фен-а.  newsm78 Та дали няма да ме изместят от сърцето му (подозирани са за скрити Брук качества и той като си пада по това) - притеснително си е  Sad

Хм, някой май апелираше да спрем да обсъждаме личния живот на хората и да се съсредоточим върху филма  Thinking
Сега, ще издадеш ли на колко години си, че не можеш и 24 часа да помниш? Ако е от възрастта да те извиним  ooooh!

# 31
Аз спирам да я хваля, че след Брук и Ненка и СЕГА Краси заслужи внимание от Фен-а.  newsm78 Та дали няма да ме изместят от сърцето му (подозирани са за скрити Брук качества и той като си пада по това) - притеснително си е  Sad

Хм, някой май апелираше да спрем да обсъждаме личния живот на хората и да се съсредоточим върху филма  Thinking
Сега, ще издадеш ли на колко години си, че не можеш и 24 часа да помниш? Ако е от възрастта да те извиним  ooooh!

Хубав въпрос и добро предложение, но кой ще го спазва?  Peace

# 32
Наборка ми е Naughty

# 33

Брей, днешната младеж много напред с матрИала ...
В детска възраст вече с по 2 деца  Thinking

# 34
За мъж може да е "детска",ама за жена е нормално да е рОдила на таз възраст,щот мъжът е по-голям по принцип Naughty Naughty

# 35

И две деца  има и мъж  Crazy Изоставаш, Форестър  Mr. Green

# 36
  • България

И две деца  има и мъж  Crazy Изоставаш, Форестър  Mr. Green
Mиии,като няма БГ-Брук вариант,как да стсне,Дрийм Mr. Green
Тук,в БГ няма толкова достойни индивиди (сиреч на ниво,като Брук Wink) за наш Фен-а Laughing

# 37
Абсолютно съм съгласен с велиславчиту Naughty
Колко българки са със зелени очи например???
Сещам се само за Емилийка Naughty

# 38
Ама тя милинката предпочита дебели и богати чичковци  hahaha
Предлагам да напрайш един конКУРс за Брук-двойничка, че инак ще остарееш, вехнейки по Брук  Crazy

# 39
Върти сучи нашто момче, все на фолк го избива  Mr. Green

# 40
От мъжете подкрепям Дийкън - беше интересен персонаж, но остана недоразвит. Симпатизирам и на Ник, но ми простее много напоследък.

# 41
От мъжете подкрепям Дийкън - беше интересен персонаж, но остана недоразвит. Симпатизирам и на Ник, но ми простее много напоследък.

Браво, Ванко, за Дийкън  Peace

# 42
Лелееее чета,чета то колко страници бяха все едно и също ooooh!.....нищо по темата/както винаги/и се почувствах на детската площадка на сина ми.....ми то там по-смислени разговори можеш да чуеш от 2годишни Rolling Eyes.....Тук само едни чаршафи,едни словоизлияния,комплименти без грам смисъл и същество....чудно ми е кога ще се появи Тати с метлата да ги поразчисти дестките съчинения..... ThinkingТова на нищо не прилича вече...разни деца с болно чувство за малоценост и изпитващи нужда да чуят похвала/пък било то и от непознат/само разводняват темата.....ми то аз забравих за какво е темата всъщност.....Добре че е чудното заглавие.... Hug
На мен иначе ми е интересно как ще се развият нещата сега с мамините яйцеклетки.....и как оная злобарка ще разбере за бебето та ще си го иска.То от нея друго не се и очаква де.....де що семейство има трябва да е разрушено.....На мен ми е зле ама на Вуте нека му е по-зле/нещо такова имаше май/.
Ето ви малко красота,грация и стил за неразбиращите да гледат и да се учат...... Mr. Green
Прясна прясна от април....

# 43
беринче,теб какво те притеснява,че си правим комплименти със Сега,та не ми е ясно????
А вие като постоянно си правите такива???Айде нема нужда Naughty
Ти пък все пущаш снимки,които трябва да минават за прекрасни hahaha
Квазимодо с тоя кок hahaha hahaha hahaha
И тоя тъп поглед #2gunfire
А нейния "син" е по-женствен от сестра си ooooh!

# 44
Вообще не ме вълнува къй с кого си прави комплименти......но тук е тема за ДиК ако си забравил/мисля че със сигурност си/не е място където да си играете... Crazy
А за снимките не веднъж казах вече, има хора с вкус има и хора на които просто им липсва Rolling Eyes..... божа работа.....ти си избери сам от кои си Tired...Когато видя хубава и стилна снимка искам да я споделя....лошо ли е.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт