"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 27 998
  • 728
  •   1
Отговори
# 15

Тъкмо гледам ББ, че съквартирантите коментират колко им липсва ДиК  Crazy

Някой от тях да не се окаже от форума на ДиК  Mr. Green

Ох, те милите са толкова тъпи, че надали знаят какво е форум  ooooh!

Представителна извадка са  Mr. Green

# 16
Едва ли ще изпуснат много Simple Smile Три епизода да гледат след това и ще разберат какво е станало, докато ги е нямало  Laughing

# 17
Цитат
Нямам нищо против ..... да сменим малко темата Тейлър-Брук ...Защото другото всичкото дето си го писАла сме го открили в предишни теми...да се открие неоткритото за ДиК след 20 години на екрана ... нЕма как да стане
Благодаря Ненче, че подкрепяш идеята за мъжете!   bouquet
Като питах в 58 тема дали са изследвани мненията за мъжете в ДиК - никой не потвърди!
И Винаги има нещо ново!  Thinking Ако обозначим знанието с кръг, незнанието е пространството извън него и колкото расте знанието, увеличава се и незнанието!

# 18
Цитат
Нямам нищо против ..... да сменим малко темата Тейлър-Брук ...Защото другото всичкото дето си го писАла сме го открили в предишни теми...да се открие неоткритото за ДиК след 20 години на екрана ... нЕма как да стане
Благодаря Ненче, че подкрепяш идеята за мъжете!   bouquet
Като питах в 58 тема дали са изследвани мненията за мъжете в ДиК - никой не потвърди!
И Винаги има нещо ново!  Thinking Ако обозначим знанието с кръг, незнанието е пространството извън него и колкото расте знанието, увеличава се и незнанието!

Много умна мисъл, направо се чудя от къде ги изравяш тия цитати  Crazy
Очаквам  неочакваното!  Mr. Green

Щастлива, може и въобще да не гледат, достатъчно е да прочетат темите във форума  Laughing

# 19
За Георги с удоволствие Peace
Новаторската идея "Любими Мъже в ДиК"  (ЛМ)  включва следното:
- да се разчупи малко стереотипа Брук-Тейлър (Б-Т);
- да се ъъъ-уважат и мъжете (като теб), че ще го забравите с  Б-Т;
- да се отдаде заслуженото на други добри артисти мъже в ДиК;
- да си поемат и мъжете в ДиК отговорността за случващото се в ДиК;
- да се опознаят още по-добре страстите в форума или кой кой е;
- да се открие неоткритото, а двойката Б-Т вече са познати до болка;
- да е по-забавно и т.н.;
 По подобни причини възникна призива всеки да даде мнение за мъж/мъже в ДиК на които симпатизира.
  Твоето мнение за ЛМ?

По отношение на държанието не може да се каже, че съм симпатизант на някой от мъжете в сериала. Навремето ме кефеше Ерик, ама той през годините взе много да се излага с всичките тези непрестанни зарязвания на Стефани заради някое по-младо парче. Иначе може да се каже, че и Дийкън беше пич, а също така и Рик, само че, когато още беше неопитен тийнейджър и се хвана с Амбър.
По отношение на външния вид пък може да се каже, че Ерик е хубав мъж, а също така и тримата Торн-овци, а и Дийкън. Първия и втория Рик също не бяха зле, а може би и Ник. Но нека по-добре дамите да се изкажат по тази тема, защото аз лично не се смятам за особенно голям разбирач по отношение на мъжете... Smile

# 20
Супергеорги, ние сме си казали, но продължават да издевателстват над нас и да ни викат поименно пред строя за отчет  Mr. Green

# 21
 rotfImao rotfImao rotfImao

Направо не мога да спра да се смея...

Голямо философстване е падало тук!

Гледам,че Фена тотално ме е отделил от другите!   Cry  Що така,бе ,Фенче?   Grinning
Само не разбрах,да се засрамя ли,или да се гордея?    newsm78      newsm78

# 22
rotfImao rotfImao rotfImao

Направо не мога да спра да се смея...

Голямо философстване е падало тук!

Гледам,че Фена тотално ме е отделил от другите!   Cry  Що така,бе ,Фенче?   Grinning
Само не разбрах,да се засрамя ли,или да се гордея?    newsm78      newsm78

Срамувай се, щом се цепиш от колектива  Crazy

Какво можеш да очакваш от един дървен философ като Фенката  Mr. Green

# 23
Д о Б р О    У т Р О!                                                                                        Д о Б р О    У т Р О!

<--- за кафепиещите и за бозаещите още като мен  ---> 

Благодаря СуперГеорги, за подробното мнение   bouquet

Ерик...Торн-овци...Дийкън...Рик-овци...Ник
и за тази ориентировъчна градация на ДиК мъжете  newsm10

Само не разбрах,да се засрамя ли,или да се гордея?
За гордост си ни Краси  hahaha славата си е слава от който и угъл да я погледнеш. 

# 24
  • somewhere near the sea

Освен тУЙ да кажа на "марситу"/а и на другити/че никой не е казвал,че трябва да се обсъжда само филма,а че когато коментираме себе си да не ползуваме обидни думи,а не хич да не се коментираме,което е просто невъзможно като се има предвид,че в темата сме около 10 души,които пишат всеки ден/всичките 6 фенки на Квазимодо от цяла България/+ мен,сега,бъкси и някои епизодични минувачи Mr. Green
hahaha Никой не се е обръщал така към мен, освен теб, ""фенчитУ""Ама, нейсе, на невръстните не се обръща внимание Stop
Никой ли?  Татти за никой ли го имаш newsm78 Лично ти е правил няколко пъти забележки да се държиш по-културно.
Невъзможно е само за теб, защото освен геронтофилския ти патос и персонални обиди  към инакомислещите друго не сме видяли.

# 25
Добро утро!

Марси, остави го детето да си поиграе във форум  за майки, явно още не се е наиграл  Crazy

Гльодам,че Сега се отъждествява с Фена, даже отговаря вместо него, тъй че може и да го вкара в правия път  Mr. Green

# 26
Дрийм, мерси за доверието! Жените обикновенно влият благотворно на мъжете!  newsm78 Макар специално за брукфена69 като е прав за много неща дали да го "изправям" повече в пътя?

ПП. Горното за Краси си е мое мнение -  тя е нали е гордост в форума/и  за много неща - дори с удоволствие се потопих в кулинарния и свят и ето не можах да се въздържа да не кажа калко е "славна". Но Ф69 като влезе може и да си я закопае както той си знае  Joy
Аз спирам да я хваля, че след Брук и Ненка и СЕГА Краси заслужи внимание от Фен-а.  newsm78 Та дали няма да ме изместят от сърцето му (подозирани са за скрити Брук качества и той като си пада по това) - притеснително си е  Sad

# 27
Доколкото ми е известно, нито една от изброените по-горе любови на Фена не е споделена, така че няма за какво да се притесняваш  Crazy

# 28
Аз спирам да я хваля, че след Брук и Ненка и СЕГА Краси заслужи внимание от Фен-а.  newsm78 Та дали няма да ме изместят от сърцето му (подозирани са за скрити Брук качества и той като си пада по това) - притеснително си е  Sad
Не се притеснявай,невъзможно е,всичките до една са на светлинни години след теб  bouquet  bouquet

# 29
Дрийм, разкошно кафе с тези сърчица, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт