"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 28 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Разбира се, че пропуснА  Crazy
Освен тУй те са му само странични обожатели, защото с Дрийм се спазарихме, че Дикън е само за мен  smile3508
Ама нали съм добра, разрешавам им да харесват моя Дикън без да пипат Joy

Накрая да не се окаже,че Дийкън е главният герой в сапунката, като броя гласовете  Mr. Green

# 61
Абе незнам дали той е главният герой, но със сигурност главната героиня не е русата шаврантия  Mr. Green Crazy

# 62
Разбира се, че пропуснА ... Освен тУй те са му само странични обожатели, защото с Дрийм се спазарихме, че Дикън е само за мен ]

Мерси, Ненче!   bouquet Вярно, ти бе ОСНОВЕН Дийкън обожател. И аз имах чувството за пропуск и затова попитах. Веднага го коригирам.

Дийкън - Нена, Дрийм, Велислава, SuperГеорги, BAHKO

Я - имаш нова снимчица в поста си! Явно не е обаче от ДиК, защото наистина изглежда страхотно сладко и нежно същество. Трябва да е собственото Ненкино производство. Да ти е живо и здраво!       bouquet

# 63
Aйде дойде ред и на четките ... знаех си  Whistling
Сега ужасно много напомня на някой ... кой ли имам предвид  Thinking

Фибка е по-хубавка от Стефка според мен. Жалко, че ще разкарат хубавото момиче ...

# 64
Цитат
Сега ужасно много напомня на някой ... кой ли имам предвид  Thinking

А може би е обективност, вежливост, внимание?

Peace         http://docs.google.com/View?id=dcpszzpd_1fmffc6c9        
                     (Любимите мъже в ДиК доСЕГа)

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 11:03 от Sega

# 65
За близначките не мога да се съглася. Стефито я харесвам повече. Фийби първо, че не прилича на Тейлър и второ - някаква ми е изкуствена с тия букли, ходи една прегърбена и вдървена някак. Thinking

# 66
ДОБРО Nature Sunny  УТРО!

ВАНКО  newsm10  И на мен близначката Стефи ми допада повече (за разлика от другата  #2gunfire Стефани )

# 67
Добро утро и от мен   food010

Какви са тез пищови рано зарантЪ  ooooh!
Хайде малко по-позитивно  Flutter

П.П. Мерси за комплимента, собствено производство, реколта 2008 година  Laughing

# 68
Абе незнам дали той е главният герой, но със сигурност главната героиня не е русата шаврантия  Mr. Green Crazy
Абсолютно..... Peace
А да ви питам Фиибито и Рик с техните си гласове ли пеят артистите или е плейбек на някой друг.... Thinking

# 69
Не знам друг начин (например анкета) и вчера качих списъчето с мъжете в ДиК в Нета  - в споделен WORD файл, достъпен за всички. Повтарям го, защото коригирах достъпа. Който иска може да пробва линка със списъчето.

Peace       http://docs.google.com/View?id=dcpszzpd_1fmffc6c9

СЕГА всеки може да прави корекции сам докато се довърши за да не се спами. И по-внимателно с поправките, че да не се обърка  Grinning.
Дано не се нарушава така някоя забрана на бг-мама?

Цитат
А да ви питам Фиибито и Рик с техните си гласове ли пеят артистите или е плейбек на някой друг.... Thinking
99% е плейбек. Толкова талант и в двамата едва ли   hahaha

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 12:22 от Sega

# 70
  • В средата на времето
Sega,  запиши по един глас за Торн и Масимо. Не са подредени по любимост  Crazy

# 71
За близначките не мога да се съглася. Стефито я харесвам повече. Фийби първо, че не прилича на Тейлър и второ - някаква ми е изкуствена с тия букли, ходи една прегърбена и вдървена някак. Thinking

Само мен ли не ме кефят  близначките.  Thinking Нито една от двете не прилича на майка си по красота и изтънченост. Стефи, освен че е с тъмна коса , друга прилика с Тейлър няма. Има мексиканско излъчване и  е мургава  newsm78 На снимката в профил ми прилича на Пеги от "Женени с деца" . Фийби е прекалено сладникава. Харесвам само косата й  Peace

# 72
Sega,  запиши по един глас за Торн и Масимо. Не са подредени по любимост  Crazy

Благодаря за мнението Изида!   bouquet  
Отразих в Нет-а твоята нетрадиционна комбинация Торн-Масимо.
И направих текуща подредба по любимост.

И добавих Вот за нехаресване и на двете близначки, каквото е мнението на Дрийм.
Предполагам и Ф69 ще е солидарен в случая с нея, ако се съди по предишни постове.

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 14:36 от Sega

# 73
Както писах, който иска може и сам да си нанася гласа в Нет-а!
Благодарности на Нена, че е нанесла сама мнението си във файла.
    bouquet      bouquet       bouquet
Корекцията и освен, че е оргинална (1000% за близначките), ми бе и много полезна.
От нея съдя, че документът е достъпен за корекции и за другите,че не бях много сигурна в това.

# 74
Аз ФийбитУ много я харесвам, голяма любимка ми е  Peace
Позволих си да махна и "непотвърдено" при Мис Арк и симпатиите й към Ридж.
Потвърдени са в предишни теми  Wink
Но не се сещамнякой друг освен нея да беше изявил симпатии към РичкУ  newsm78
Аз навремето много го харесвах, но ми доскуча вече, търчи само след полата на една жена, която освен тУЙ не спря да му слага рога. Не е предишният самоуверен и красив мъж, който е убеден, че всички жени го обожават, защото той все пак е най-най-най ...

Общи условия

Активация на акаунт