"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 28 057
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Георги, аз чакам Дикън, за да видя как Брук ще започне да "жъне посятото" и реакцията на Хоуп при вида на баща й (истинския, не натрапените)  Wink

# 571
  • Край ''синьосиньото синьо море''
СЕГА,докато гледаш дано да почнеш да разбираш туй дето гледаш... Naughty.И понеже гледам си лежерно настроена...един съвет ако позволиш... Simple SmileДавай по- кротко...Доста ентусиасти минаха и заминаха в тая тема.. Laughing.Много бяха настървени,ама СЕГА и помен няма от тях.. Joy Mr. Green Joy.На Фена сме му простили,тийн-работа.... Mr. Green

# 572

Аз като"правист" и "богослов" знам едни закони и заповеди, но наблюдавам тенденцията да се толерира:     Убивайте! Отравяйте! Абортирайте! Изнасилвайте! Лъжете! Нагрубявайте! Обиждайте! Пийте! Дрогирайте се! Откраднете жената, мъжа, фирмата, патента, децата на другия! Прелюбодействайте с ближния!

Имайки предвид,че гореописаното и подчертаното се отнася основно и най -вече за баба Брук, за какво изобщо да говорим?!    Mr. Green

Да,Стефка се опита да отрови,Тейлър имаше период ,в който пиеше,НО.........всички  описани  грехове са единствено и най-вече Брукини!!!    Peace  

# 573
Като спиш с кучки се пълниш с бълхи  Joy Joy Joy
Върви да работиш на улицата като сестра си  hahaha hahaha hahaha
Стефка пак беше в стихията си и както винаги болезнено точна  Peace

# 574
Добро утро!   food010

Спорна седмица на всички!   bouquet

Днес серията от четвъртък ли даваха,че хванах края, точно лафовете на нашата любимка:

"Така е, като спиш с кучки , пълниш се с бълхи "  hahaha

"Отиди да работиш на улицата като сестра си"  Joy

Стефка ми изпълва душата, цели в десятката винаги   Peace

Нена, писали сме заедно  Hug

# 575
Е,как да не й се накефиш на Стефчето... Peace   пак уцели с две изречения...
"Така ли мислиш да ми отмъщаваш?!"
"Върви да работиш на улицата като сестра си!"

smile3501 smile3501

Само горкия смотан Торн изобщо не вдява за какво става дума...той е от тез, "дето последни научават!"   Mr. Green

# 576
Оооо тоз Торн е голямо недоразумние на природата.....има ли толкова тъпи мъже бе Rolling Eyes.....Заради един секс се държи като последния глупак.....А оная с грозната муцуна и тя същите трикове като на сестра си изпозва.......еййййй като нямат и двете капка мозък в главите си всичко опира само до секс..... #Cussing out
Стефка си е върха просто както винаги Peace.....и осъзнавам за пореден път,защо Брукфенките така лекинко се изнизаха. ThinkingМи кой ще обяснява сега лъжите, които наговориха тук.Стефка била поръчала изнасилването.....дрън дрън....на това му се вика измишльотини. ooooh!Пак като винаги нищо общо с истината.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 577
berina , ти още ли им се връзваш на измислиците?
За пореден път:Доказателство,че това ,което гледаме,не е това,което ИМ СЕ ИСКА!    Mr. Green

Аз поне до тук не видях НИКАКВИ намеци от страна на Стефка ...Тя просто иска да държи баба Брук далеч от Рич и семейството си.И какво лошо има да насърчи даден мъж да се сближи с дадена жена?Доколкото знам,не е със екстрасенски възможности Стефани,че да "види" колко е ...морален адвоката...СЪС СИГУРНОСТ идеята й беше друга,не изнасилване!    Peace

Ама Брук-фенките може да напишат и че Стефчето е стояла отстрани и е викала  "Давай,Анди,давай...!"    Joy Joy    
Това е проблем на тяхното мислене всъщност,не на нашето !   Grinning    

# 578
Оооо определено не се връзвам вече, само разбрах защо се изнизаха .....Как ще обяснят сегашната нелепа ситуация с тази огромна ЛЪЖА,която ни набиваха в главите.... Crossing ArmsНе е честно,ако ще обсъждаме да обсъждаме фактите,а не измишльотини родени от болни мозъци..... Crossing ArmsТо така всички можем да си измислим още хиляда "истини"по адрес на Бруклата.... ThinkingАаааа опитват се да ни изкарат последните баламурници дет им се връзваме,ама то и така хубавичко си личи кой на кого и защо е фен ...... #Cussing out Crossing ArmsКой с какви методи си служи..... Thinking

# 579
Гледам ги гледам Сузи, и затова и ти ги оставих в цитата.
Просто отбелязах, че не си от много "грубите" - да обиждаш директно като постът не ти изнася.
о,да видиш какво беше първото й мнение в темата Whistling Whistling
Те всичките са адски "възпитани"..... Sick

# 580
berina , ти още ли им се връзваш на измислиците?
За пореден път:Доказателство,че това ,което гледаме,не е това,което ИМ СЕ ИСКА!    Mr. Green

Аз поне до тук не видях НИКАКВИ намеци от страна на Стефка ...Тя просто иска да държи баба Брук далеч от Рич и семейството си.И какво лошо има да насърчи даден мъж да се сближи с дадена жена?Доколкото знам,не е със екстрасенски възможности Стефани,че да "види" колко е ...морален адвоката...СЪС СИГУРНОСТ идеята й беше друга,не изнасилване!    Peace

Ама Брук-фенките може да напишат и че Стефчето е стояла отстрани и е викала  "Давай,Анди,давай...!"    Joy Joy    
Това е проблем на тяхното мислене всъщност,не на нашето !   Grinning    

Предлагам Брукфенките най-официално да се извинят на Щастлива за нападките.  Peace Да пускам ли петиция?  Crazy
форестър, твойто е присмял се хърбел на щърбел  Mr. Green

# 581

Само горкия смотан Торн изобщо не вдява за какво става дума...той е от тез, "дето последни научават!"   Mr. Green

Типичен син на Ерик  ooooh!
И неговите ангели са слаби като на баща му, да ме извиняват мъжете в темата, ама понякога е толкова лесно една жена да завърти главата на мъжа, дай му малко секс и е готов  ooooh! Whistling

Сега ще изляза като адвокат на една съфорумка, която е от брук отбора, но все пак не мога да замълча. Което си беше така, така си беше. Оказа се, че не тя е твърдяла, че Стефани е пратила изнасилвача по Брук, даже напротив, тя тогава каза, че Стефка може да има вина за много други неща, но за това няма никаква вина. Споменавам го, защото аз тогава се заблудих и й направих забележка, че послъгва, но като се повърнах назад се оказа, че тя не е казвала такова нещо  Peace
Предполагам всички се усетихте за коя съфорумка става въпрос  Wink

# 582
форестър, твойто е присмял се хърбел на щърбел  Mr. Green
Мечтай си,"драга".Само че 1) не съм жена 2) не съм на 35+
Това по отношение на "грубия" език.... Sick
Пък да не говорим за жени над 40-50 години,това е отвратително,но като гледам любимата ви дебела стефка и нейния речник-хич не се учудвам Sick
А някои хора никога няма да изглеждат така Naughty

# 583
Ей, много е възвишено да се подиграваш на някой за килограмите, когато е болен  ooooh! Sick
На това му викам аз кавалерска постъпка  Sick

# 584

А някои хора никога няма да изглеждат така Naughty

И слава богу!  Mr. Green Поведението и излъчването на магистралките е адски противно  Sick

Общи условия

Активация на акаунт