Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 654
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • У ДОМА
браво soya-fen! продължавай да твориш-ноща е пред теб!

# 316
   Nature Sunny
Дубрютрю, както казва полицай Крабтрий от сериала "Ало,ало!" посред нощите. Laughing
Защото още е толкова ранно утро, че вероятно 99% от вас правят палав спанак! smile3524

Вие добре се обсъдили важни моменти от снощи, обаче да ви призная, за мен една от най-силните и сковаващи ситуации  беше, когато Оя отиде при Джан в офиса му и разбра, че Лейля е при него.  newsm09
Направо преглътнах суха слюнка. Много гадно стана.  Praynig
Не, че между адвоката и жена му нещата ще потръгнат,  дори се съмнявам, че  ще възродят семейството си.  Naughty
Баба ми казваше "То, като мине една студена вода между двама..........!?!?" Sad

Апропо: И аз подкрепям Ледена кралица и Чебурашка  newsm10

# 317
Добро утро на всички  Hug

В отговор на Дартанян - ама и тази секретарка на Джан, кой я бие през устата да казва кой е вътре? Обикновено се казва, че има среща и до тук.

Да добавя - тя и Оя нали е била докторка на Джан, не е ли неприемливо доктор да се жени за пациент? Струва ми се, че имаше нещо такова newsm78

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 08:11 от elica2009

# 318
Да, така е! Но нали в един момент Лейля ще цъфне на вратата и на Оя ще й светне пак лампичката? newsm78

# 319
Добро утро на всички  Hug

В отговор на Дартанян - ама и тази секретарка на Джан, кой я бие през устата да казва кой е вътре? Обикновено се казва, че има среща и до тук.
Eee, това е все пак съпругата му.
А и Лейля тъй ли не се усеща като не и вдигат телефона, че няма работа там.
И пак не разбира и пак не знае какво се случва. Изобщо пак е невинна горката.
И рони крокодилски сълзи.
На мен пък изобщо не ми е забавна постъпката на Джеврие.
Много забавни ми бяха Ферхундела и Хайрие с подслушването. Laughing
Оуз си остава същия гадняр. Wink

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 08:30 от Snejkata

# 320
Да, така е! Но нали в един момент Лейля ще цъфне на вратата и на Оя ще й светне пак лампичката? newsm78

Ха-ха, тамън щеше да стане още по-интересно - сблъсък между отхвърлената Лейля и въобразяващата си изневяра Оя (макар че Оя е деликатна и едва ли щеше да има екшън)

Относно Джеврие - ужасно грозна постъпка - така да нареже на парчета труда на Фикрет. Всичко може да е, ама това е наистина гадно  Naughty

Може ли някой с ББ да разкаже какво става, когато Фикрет си намира срязаната покривка  Praynig

# 321
Мноооооооого зверска сцена  с тази покривка.    ooooh!
Крадецът вика "Дръжте крадеца"
Ама гадна, дърта  скочубра  #2gunfire #2gunfire
Обвини дечицата! А те, нали са по-умни от нея, така точно й отговориха "Защо да го правим?" Милите!

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 08:38 от Dartanian

# 322
Добро утро,злобари.
Ще критикувате,а?Ами духовете?Не дразнете баба Джари,щото ще дойде с ножицата и ще ви нарежи я уши,я друго нещо.

# 323
Аз не успавям да разбера Ойя-уж се бори за "територията си",за семейството си,хитро(и правилно)включвайки детето,а сега се отказва само от едно изречение на секретарката.Какво преследва тази жена и защо бракът им беше жива мъка още преди Лейля да им стане клиент,не мога да разбера.
Що се отнася до Лейля,тя уж реве заради невинната среща,наранила Ойя,а не защото получи отказ Rolling Eyes.
Като ти затварят телефона,ясно е,че не си желана,какво има да ходиш,да се обясняваш и да се месиш.
И всичко това след големите приказки за доверието,приятелството и спасителния пояс.Айде пак лъжи.Започна да й харесва идеята да е богата,глезена адвокатска съпруга и сега й е трудно да се приземи.
Всъщност,вината е у Джан,той започна тази игра и като се усети в какво се забърква,се оттегли на секундата и остави на Али Раза "удоволствието" да се оправя с новия проблем на дъщеря си.Горкият!
Дългоочакваната любовна сцена(а честито на младоженците и техните фенове)се оказа,каквато очаквах:умряла,без капка вълнение,като по задължение,както е свикнала да живее Фикрет.Сутринта тя чете вестник,той мълчи.После се разхождат и мълчат.Каква е тази любов без потребност да общуваш,докосваш,флиртуваш,галиш.Нищо сладко и невинно не виждам в тази зряла двойка,една скука лъха от тях,та чак Тахсин става смешен,като се опитва да гледа като теле.Две дървета,които оживяват само когато имат ангажименти.

# 324
LilaC  smile3501 - само така! добре си ги подредила!

А видяхте ли сутринта на Тахсин "пуловерчето"? Как се подаваше изпод бялата хавлия  doh

Вече почвам да си мисля, че това демонстриране на космарлък явно е на голяма почит в Турция  Mr. Green

# 325
Добро утро Hug , исках само да кажа, че постоянно шия и бродирам. Постъпката на ........кокошка е отвратителна, после като се цупеше на Тахсин , така ме ядоса , нямам думи, това от ръцете ти да излезе и да ти го нарежат така  ooooh!, детинска постъпка....
Харесва ми как се държи Неджля, признава грешките си. За много хора е непосилно.
Хубав ден на всички!

# 326
# 327

Дългоочакваната любовна сцена(а честито на младоженците и техните фенове)се оказа,каквато очаквах:умряла,без капка вълнение,като по задължение,както е свикнала да живее Фикрет.Сутринта тя чете вестник,той мълчи.После се разхождат и мълчат.Каква е тази любов без потребност да общуваш,докосваш,флиртуваш,галиш.Нищо сладко и невинно не виждам в тази зряла двойка,една скука лъха от тях,та чак Тахсин става смешен,като се опитва да гледа като теле.Две дървета,които оживяват само когато имат ангажименти.

Точно така ги виждам и аз.   bouquet

А адвоката е за бой  Crossing Arms Аз и преди му се възмущавах на детинското поведение, сега пак! Добре... осъзнал се, решил да спре с флирта... Ами вдигни телефона- кажи, така и така, моето момиче, реших да дам шанс на брака си... това, онова... А той  ooooh! ни лук, ни лук мирисал  Whistling Отново се държи инфантилно. А колко й трябва на горката, лабилна и объркана Лейля?!

# 328
Здравейте и от мен  Hug
Съгласна съм с това, което сте казали за Лейля. Уж тя все няма вина, пък все на обвързани попада. Как става така направо да се чуди човек.  ooooh!
Има толкова млади готини хора в този Истанбул, а тя се е лепнала за този дърт пръч, адвоката, който поне на мен ми изглежда все едно и е баща.  Sick
Дори Тахсин изглежда по-добре от него.  Thinking
И аз забелязах снощи космите на младоженеца. Явно в Турция колкото повече косми имаш, толкова повече мъж се водиш.  hahaha Joy Joy Joy
А за любовните сцени, аз и не очаквах друго. Тя ролята на Фикрет си и е такава тиха, спокойна, премерена. Няма как да се превърне изведнъж в някаква секс тигрица. Не и в този филм, не и в тази си роля.  Flutter
А Оя и аз не я разбирам. Или се бори докрай за мъжа си и за брака си или си заминава. Макар, че за мен техния брак е свършил, защото те двамата изобщо не си общуват. Свързва ги само детето. Струва ми се, че тя иска да запази брака си заради малката, а не, че толкова обича мъжа си.  Thinking
Ама така като отблъсна мъжа си, само го тласка към Лейля. Тя пък, като гледам напоследък, все по-малко се дърпа в това отношение. Пък и на адвоката, как са му слаби ангелите, въпрос на време е крепостта "Лейля" да падне в скоро време.  Whistling
Браво на Али ръза в снощната серия. Усети как са нещата и застави Лейля да говори с него. Жалко, че двете слухтящи квачки прекъснаха разговора. Можеше още умни неща да и каже. Макар, че не знам влиза ли му в главата нещо на това диване.  newsm78

# 329
Здравейте и от мен   bouquet

Ама и вие какво искате само  Laughing Те по между си у дома крият и лъжат,пък искате съвсем непознати да се обаждат и обесняват!Няма как да стане,ама няма причина за безпокойство,то целия филм с това ще ни занимава-кой разбрал,кой неразбрал..Интриги да стават,иначе не е интересно!

Общи условия

Активация на акаунт