Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 402
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте Two Hearts

Благодаря за темата newsm51

И аз гласувах за Дениз. Ако можеше, бих гласувала и за Неджля, която също претърпява значително и положително развитие.

Много са мили Фикрет и Тахсин txtloves

# 46
Дайте линк към следващия епизод де , така дългоочакваната сцена с Фикрет и Таксин  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=npNHLEThwfs&feature=related Peace
Hug

# 47
 а тук са вече в леглото
http://www.youtube.com/watch?v=mobCUks9ll0

# 48
Нова тема!
 newsm74Относно анкетата гласувах за Дениз!  Peace
Промени се към положитено. От една безмозъчна тийнейджърка се превърна в едно умно , поучило се от грешката си момиче. Върна си доверието на баща си , помага в къщната работа , държи се с уважение. А преди беше една .. нито говореше с баща си , нито с Фикрет. Постоянно се връцкаше .. на - ляво , на - дясно. Даже погледа и беше един .. мрачен , не се усмихваше! Сега от очите и кипи живот , радост. И тези тръпчинки ..   Heart Eyes  Наистина тя заслужава да спечели вота в анкетата.  Laughing
Бих гласувала и за Седеф! Но тя .. не се промени особенно. Да , стана по-общителна , но не е нещо много значително. Вече е млада мадама , а преди беше просто Седеф.  Simple Smile
А мнението ми за днешната серия!
Джаврието направо ..  Joy  То не бе пъшкане , охкане , умиране!  hahaha  Актрисата играе страхотно! Мойте адмирации към нея!  smile3501 smile3501  Но , ако ми беше в къщата .. охх. Нямаше да мога да я изтрая , но Фикрет има много търпение. За разлика от мен.  Mr. Green
Айше .. милата! Толкова е сладка ..  Hug Взе , че изпъкна малко сред семейството. Ама щом се отнася така към друго дете .. единствените виновни са двете и сестри. С техните скандали , обиди. Те децата не осъзнават какво точно правят така , че .. Айшето е оправдана.  Laughing
Фикрет и Таксим  luvbed  Така им се радвам! Най-после показаха чувствата си.  Heart А Фикрет изглежда толкова финна , много нежна.  newsm76  Добре , че отидоха някъде насаме , защото с Джаврието .. скоро тези моменти нямаше да ги видим. Сега естествено очакваме ..  по-вече от целувка..  smile3521  А така се гледат , че са несравними.  newsm03  
Та , това е долу-горе от мен!   bouquet
Приятна вечер от мен.  55 Wine Glass

# 49
Ами Айшето сигурно е осъзнала, че внимание от родителите си може да получи единствено ако прави някакви проблеми.. Така, че е разбираемо ooooh!

# 50
  • У ДОМА
здравейте и от мен! най после свърших работа и хоп тука да  ви видя!
soya-fen наистина сме си крадливо племе -за нула време ти качиха аватара в vбокса !
но това може само да ни радва -значи хората са го сметнали за супер забавно и интересно за да го качат!

# 51
Ами Айшето сигурно е осъзнала, че внимание от родителите си може да получи единствено ако прави някакви проблеми.. Така, че е разбираемо ooooh!
  newsm10 newsm10

# 52
  • София
Мерси за новата темичка!   bouquet
Гласувах за Дениз.

# 53
  • У ДОМА
Най-после стопляне на отношенията между Тахсин и Фикрет!
Ледовете почнаха да се топят!!!

# 54
Най-после стопляне на отношенията между Тахсин и Фикрет!
Ледовете почнаха да се топят!!!

Браво, много е хубаво  Hug
ББ: Съвсем скоро ще ги видим в леглото, нямам търпение  Heart Eyes
Преди няколко серии Джеврие се обажда на Нуниш и си говореха за Фикрет и Джавки се изръси "Не, нали е темерут"  Joy
Сега превъртам назад и се сетих  Joy

# 55
  • У ДОМА

я вижте баба ви Джеврие!!!

малко смях!

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 01:58 от АЛИ РЪЗА

# 56
Тази Джеврие простооо  Joy както казва майката ма на приятеля ми - опасно бабе :Д Филмът е много хубав, а сега началните трепети на Фикрет и Тахсин  newsm76 много са сладки, сега ще чакаме понеделник Simple Smile

# 57
                     За положителна промяна гласувах за Дениз - поумнява малката . Peace
               И най-важното -очовечава се. На фона на баба си Джеврие е цяло геройство  Twisted Evil

Инак- "любимата" ми Джеврие е непрестанен извор на маймунджулъци  Mr. Green
              Докога ли си мисли , че ще й се връзват?
               Пусто дЪрво .....    Пу ,съм първа на опашката за скубане / косъм по косъм/ bash

# 58
           Благодаря за новата тема  bouquet

# 59
Проблемите на Айше,както и подчертаването на нетърпимото поведение на Лейля,според мен,подготвя сцената за нещо ново.И време е,защото актрисата се измори да се прави на луда,а ние-да я коментираме.Дали новото ще е при Фикрет и Тахсин,или сестрите ще срещнат не мъж,а мъже  Simple Smile,или брака на Шефкет най-накрая ще приключи...
Али Раза за мене е най-променящият се.Да приеме неща,за които баща му би убил,да прости и да продължи напред,особено на неговите години,показва голяма мъдрост и сила.
Дениз е сладурка,но при пубертетите не може да се говори за нищо устойчиво.Днес е така,утре не знаеш какво ти готви.
При Джавки егоизмът среща простотията и е нелечим.Тя може да бъде променена единствено със сила,и то само поведението й,временно.
Неджля дава вид на човек,който вече знае какво да не прави,но тя имаше същия решителен и разумен вид още като разбра,че Оуз й става зет,а Джем-съпруг.И в един момент направи точно обратното на здравия разум.За това за нея съм с резерви.
Лейля засега е неспасяема.Ако й трябва нова трагедия-сем.Джан се оттеглиха от живота й,а баща й спря да я изтъква сред другите си деца.
Може би ще има някакво развитие при Джейда,откакто стана самотна майка и падна от високо.

Общи условия

Активация на акаунт