Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 385
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Най - накрая нещо , което ме накара да се усмихна от доста серии насам ! Големи са сладури - едни такива притеснени , като ученици! Grinning

# 32
Да ни е честита новата тема .. аз вече се отчетох с любимката ми Джеврие ... страшна бабака само да не ми е в къщата, че няма да я изтърпя и ще я удуша Simple Smile

# 33
Гласувах за Дениз Simple Smile

# 34
Гласувах за Седеф

# 35
# 36
  • София
Хайде и аз да се разпиша ...
Гласувах с Фикрет, но ако имаше още опции щях да сложа и Дениз.
Според мен те двете претърпяват най-успешно развитие досега. Другите продължават да затъват, а те се поучиха от грешките си.

Вкъщи вече се смеем с репликите на Джевриетка и още преди да е казала нещо я имитираме с децата. То тя едно и също си знае  Simple Smile
Вече с това "Оооох, умирам" направо ни убива.

А сега нещо  и за новата ни тема в духа на Листопад:
"Хайде да ни е честита"  и "да не дава Бог" да дават само по една серия др. седмица Joy  Joy

# 37

И аз. За мен до момента тя най-много се промени.

# 38
И аз мисля,че при Дениз  има най -голяма положителна промяна

# 39
Аз мисля,че Седеф се промени и то много излезе от черупката си и от свито момиченце стана зряла жена да има,какво още да се желае,но виждам голям напредък.

# 40
  • Пловдив
Още днес, когато обмисляхте и коментирахте анкетата (в предната тема) си помислих как бих отговорила - и без много чудене се спрях на Дениз, Peace но не предполагах, че толкова хора ще гласуват за нея... Защото в последно време тя някак си остана настрани и страстите основно се движеха около Неджля и Лейля, но пък при Дениз порастването беше изведнъж и за постоянно... Като я дадат и много и се кефя - усмивката грее на лицето и, а и усеща накъде вървят нещата между баща и и Фикрет и им помага както може... Слава богу, че се промени, защото Джаврието доста задобря в мрънкането и проклетиите  #Crazy и ако двете с внучка и бяха в тандем #Cussing out, Фикрет определено досега да си е събрала багажа и да се е върнала в Истанбул...

# 41
Дайте линк към следващия епизод де , така дългоочакваната сцена с Фикрет и Таксин  Heart Eyes

# 42
  • Ямбол
ох,и аз тук  Peace
а линк към серията тази вечер, дето мина?
не можах да я гледам и май много съм изпуснала ...
гласувах за Дениз  Peace

# 43
За темата  bouquet  За анкетата - Дениз. При другите не виждам почти никаква промяна Peace Фикрет и Тахсин са по-зле и от ученици, но са сладки Heart Eyes

# 44
Дайте линк към следващия епизод де , така дългоочакваната сцена с Фикрет и Таксин  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=npNHLEThwfs&feature=related Peace

Общи условия

Активация на акаунт