Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 574
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • У ДОМА
Али  Ръза-бъзикаш се-Естел я няма.......  Wink   bouquet

Е в момента я няма Естел ама знам ли ?-може да появи още някой Ферху почитател!
Ако има това  подписче е за него!

# 451
Според мен Фикрет си разбра още снощи какво е станало, ама е достатъчно тактична и възпитана и за това си премълча.  Flutter

Ама разбира се че разбра- Фикрет е доста интелигентна и много тактично го каза така че оная Джеврие да се сети за кого става въпрос!Умно постъпи -и да крещи и да вика нищо няма да промени-напротив само ще си изхаби нервите напразно и оная дъртата да се радва!
То никой не може да оправи с Джеврието-такова зло нечувано оправия няма!

Как никой, видя се кой може, ама още срещи трябват  Joy

# 452
Чебурашка,грешката на Шефкет е ,че я допусна изобщо в живота си!
Но както знаем мозъка на Ферхунде много бързо щрака за лошите неща-интриги,сплетни,да изнудваш за пари,да окуражаваш някой да играе хазарт......

# 453
АЛИ РЪЗА  bouquet Аз много си я харесвам Ферхи - и във филма и актрисата Heart Eyes

sinite o4i съгласна съм, че Лейлята си е виновна сама, но все пак Али Ръза знаеше какъв човек е Оуз и сам каза, че тя ще си понесе наказанието като отиде при него /не помня какви му бяха точните думи/. Това според мен си беше грешка Naughty Как може да изпратиш дъщеря си при човек, при когото знаеш, че няма да е щастлива.. По-добре бременна и сама вкъщи отколкото това Naughty Лейля беше сама в нещастието си - никой не я разбираше, тя търсеше подкрепа от баща си, от майка си /бялата рокля и ковчега ooooh!/, от самия Оуз, който обичаше и още обича, от Неджля и какво получи.. Неджля избяга с Оузчо.. За мен е нормално да търси обич и подкрепа от всякъде, и аз да бях и аз щях да търся Sad Peace
biskit   аз мисля, че Шефкет си има достатъчно мозък в главата и не е нужно Ферхи да прави каквото и да било - той пак ще се забърка в някоя простотия.. Такъв си е - смотльо Mr. Green

# 454
Хаус бейби,пожелавам ти тогава една приятелка като Ферхунде!  #2gunfire #2gunfire
Не да търсиш обич от всякъде- а от подходящите хора,но тя няма толкова мозък да разбере това!

# 455
biskit той в началото, като я допусна, изобщо не я знаеше що за стока е, та е нормално да се подведе по красивите й очи, то на мъжете не им трябва много, за да им завъртиш главата  hahaha Joy Joy Joy

# 456
  • У ДОМА
АЛИ РЪЗА bouquet Аз много си я харесвам Ферхи - и във филма и актрисата Love

H0uSse_Baby ами ако толкова я харесваш Ферху мога да ти подаря един много интересен подпис който правя с Ферху!

# 457
Хаус бейби,пожелавам ти тогава една приятелка като Ферхунде!  #2gunfire #2gunfire
Не да търсиш обич от всякъде- а от подходящите хора,но тя няма толкова мозък да разбере това!
O, без клетви моля Stop Това, че я харесвам не означава, че одобрявам постъпките й, но за мен Шефкет си е виновен Naughty Казвам го с най-добри чувства Hug
АЛИ РЪЗА мерси за предложението, но за сега не искам Hug Peace

# 458
Относно провежданата дикусия мога да споделя моето мнение като майка. Смятам, че за несполуките на децата много голям принос имат родителите и най-вече в случай Хайрието. Деца които гледат как майка им постоянно крие нещо от мъжа си, как подслушва на вратите, как се интересува от материалното трудно биха станали други. Двете сестрички също се увлекоха по Оуз заради това, което той можеше да им подсигури, а не заради голяма любов. Смятам че Хайрието е провокирала това състезание между Неджля и Лейля, както после се опита да укори Фикрет че завиждала на сестрите си заради щастието им. Майка която няма качества не би могла да възпита в децата си такива. Е може би има и изключения, когато детето попадне в подходяща среда или пък е прекалено умно за да разбере кое е правилното. В случай Фикрет е тази умна дъщеря, която сама е разбрала кое е правилното, какво е достойнство и чест и се е самообразовала, въпреки че се е жертвала в името на семейството си, това което никое друго дете на това семейство не направи до сега. Може би и Шефкет щеше да е друг ако до него не беше Ферхундето.

# 459
 Аз пък помня, че Ферхунде нещо изнуди Оуз да се ожени за Лейля и след като научи Али Ръза наистина каза нещо такова, но аз го разбрах в смисъл, че всеки да си носи последствията за грешките. Правилно - грешно, аз също смятам така. Но не виждам Лейля да се е поучила нещо, като гледам какви продължава да ги върши.
И Неджля не видях да я подкрепиха много. Гледаха я от разстояние.
Да всеки би потърсил подкрепа и обич, но каквата им е Лейля такава е и Неджля. В семейството двете са равни. И Лейля няма защо да иска всичката любов и покрепа за себе си.

# 460
Какво тогава означава да я харесваш-според мене е да одобряваш постъпките и......

# 461
Аз не съм съгласна. Вземи мен за пример. Аз харесвам визуално Лейля, ама по начина по който се държи напоследък ми е много противна. Има пък моменти, в които казва нещата на място и тогава казвам браво на нея. Те самите герои са противоречиви. Тъкмо ги сложиш в графата лоши и хоп направят нещо добро и те разколебаят. За това понякога съм раздвоена. На моменти не одобрявам някои постъпки, ама разбирам от какви мотиви са породени. Не мога да кажа твърдо не или твърдо да в полза на нито един от героите на филма.  Flutter
H0uSse_Baby не се връзвай на biskit. Тя се пали така, защото не може да понася Ферхи и двете с рози-макси са и антифенове номер 1, ама иначе е добра душа и като говори няма намерение да засяга, който и да е, яда й е изцяло провокиран от Ферхундето.  Flutter

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 16:47 от Cheburashka

# 462
Какво тогава означава да я харесваш-според мене е да одобряваш постъпките и......
За мен не означава само това. Винаги са ме привличали отрицателните герои Mr. Green Даже и да не я смятам за напълно отрицателен персонаж. Просто ми харесва, моля те премахни осъдителния тон Hug Peace
sinite o4i съгласна съм - не може да подкрепят едното си дете повече от другото, но уви.. И Лейлята не може да иска всичкото внимание за нея, но аз я разбирам защо го прави, за това и не я съдя строго Peace А за думите на Али Ръза, не каза ли, че това, че се омъжва за Оуз и е достатъчно наказание newsm78 Тогава не мисля, че знаеше, че Ферхи е изнудила Оуз? Някой да ми припомни ако може Flutter
Чеб, именно Hug

# 463
Айде сега,защо Шефкет да е слабохарактерен и незнам какъв,който не се е поддал поне на един порок в живота си нека го съди,но това означава че всички сме еднакво слабохарактерни,дали ще е комар,дали ще са жени,дали ще е мързел,завист,лакомия,няма идеални хора,няма и такива роботи,които като се върнат от работа да им свършват батериите и да ги подпрат в ъгъла.Всеки има нужда от разнообразие,обичая всички да са на масата също ме дразни,няма дискотека,няма ресторант насаме с жената,няма купони до сутринта по приятели,е на кой ще му издържат нервите в такава абсолютна откъм емoции стерилност!А относно това,че се държи за гащите на баща си,така са го научили човека,с това непрекъснато мърморене-"Защо не се обади,къде беше,ох кръвното ми..."Никoй не би издържал без да потърси някакъв отдушник!Пък и в крайна сметка парите са негови,ако иска ще ги хвърля по покер,ако иска ще си прави фунийки с тях.Не бих казал,че се е провалил,заради нещо,през което е минал почти всеки,ще има да го изживяват сега като драма поне пет серии.
 Confused

# 464
HOuSse_Baby мисля, че не знаеше (после дочу в някаква разправия). Да - каза, че бракът с Оуз и е достатъчно наказание.
И аз като Cheburashka не мога да кажа твърдо да или не за някой от героите. Лейля, когато беше "луда" и Ферхунде от време на време казват някои истини, но винаги в неподходящото време или за да подразнят някой.

Общи условия

Активация на акаунт