Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Голям плъх е Шевкет,ей!!!Нямам думи!!!Лейля и тя си е чума от класа!!!Джеврие-отново смешна,забавна и безобидна LaughingФерхунде-много красива,както винаги-не заслужава този канален плъх за мъж #Cussing out

# 511
  • до една звездичка
Абе само на мен ли ми се струва, че актрисата, играеща тази вечер ролята на Севда (певицата от миналото на Али Ръза) е същата, която играеше ролята на хазяйката-сутеньорка Жулиде, само че в сегашната роля са я състарили с грим и прическа?  newsm78

Ооооо, не, не мисля.  Naughty Пък и чак толкоз да не им стигат артисти...  Laughing

# 512
Е за прането го накараха, но сега сам шефе това, шефе онова.... А някой разбра ли кой всъщност взе парите на "шефа"? На мен ми се струва, че Оуз ги е пробутал на този, когото обвиниха за да заеме той мястото на доверен човек.

Ледената кралица и аз мисля, че е същата актриса.

# 513
Абе само на мен ли ми се струва, че актрисата, играеща тази вечер ролята на Севда (певицата от миналото на Али Ръза) е същата, която играеше ролята на хазяйката-сутеньорка Жулиде, само че в сегашната роля са я състарили с грим и прическа?  newsm78
Не-е-е,  Naughty Жулиде имаше по-обло лице, а тази има издължено лице - формата на лицата им е съвсем различна. А колкото за детето, не вярвам да е от Али Ръза, защото тя му каза, че бащата не е пожелал да се разведе заради нея. Ако е вярно, значи е имала двама любовника по едно и също време.  newsm78

# 514
  • Варна
По време на сцената в леглото , когато Тахсин и Фикрет си приказваха сладко-сладко , очаквах всеки момент Джеврието да се появи отнякъде и да поиска да се гушне между тях , примерно , защото е сънувала кошмар или пак ще умира  Mr. Green
Ама с туй умиране ... все обещава , обещава ... само кара хората да се надяват  Mr. Green

# 515
очаквах всеки момент Джеврието да се появи отнякъде и да поиска да се гушне между тях , примерно , защото е сънувала кошмар или пак ще умира  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама с туй умиране ... все обещава , обещава ... само кара хората да се надяват  Mr. Green
           Joy Joy Joy Twisted Evil

# 516
  • Пловдив
По време на сцената в леглото , когато Тахсин и Фикрет си приказваха сладко-сладко , очаквах всеки момент Джеврието да се появи отнякъде и да поиска да се гушне между тях , примерно , защото е сънувала кошмар или пак ще умира  Mr. Green
tooth tooth tooth  Аз пък очаквах докато Фикрет говореше с Хайрие по телефона да влезе в спалнята, Джаврата да и тръгне по петите, но Фикрет да и затвори вратата под носа с реплика от сорта "Госпожо Джаврие, това е моята стая... излезте, ако обичате"... Щеше да стане много весело Joy Joy Joy

# 517
в сцената в която старейшината Хайрие строи девойките си беше направо - батальона се строява..... само че за пореден път Naughty, щото няма да е за последен Joy
По време на сцената в леглото , когато Тахсин и Фикрет си приказваха сладко-сладко , очаквах всеки момент Джеврието да се появи отнякъде и да поиска да се гушне между тях , примерно , защото е сънувала кошмар или пак ще умира  Mr. Green
Ама с туй умиране ... все обещава , обещава ... само кара хората да се надяват  Mr. Green

Момичета страхотни сте тази вечер, направо ще ме уморите от смях  hahaha Joy Joy Joy
Шефкет само ми затвърди мнението, че е мухъл, все си мисля, че по-ниско не може да падне и той вземе, че ме изненада.  #Crazy
Сега пък взе да краде от жена си. И колко невинно гледа баща си в очите и вика "няма такова нещо, объркал си се". Гледа го в очите и го лъже.  #Cussing out
Добре, че къщата не е на негово име, че току виж и нея заложи на комар.  Sick
Между другото ББ: Ферхунде как успява да им вземе къщата? Знам, че се жени за мъжа, който я купува, ама пък те защо я продават? Заради дълговете на Шефкет ли?  newsm78
Най-накрая, като се появи Джем, да се нагледаме и ние малко на сериозен мъж, който да не е с побелели коси или с 3 деца и майка вещица. Като се появи разбрах, че сме имали нужда от такъв като него, за да не обсъждаме все мухъла Шефкет или козлето Оуз, който колкото и да е чаровен не може да се каже, че е мъж за пример. Mr. Green
Актрисата е възможно да е същата, но да е отслабнала и нагласена с грим и прическа.  newsm78

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 23:19 от Cheburashka

# 518
  • Пловдив
Браво, Cheburashka!

Радвам се, че измежду нас има поне една фенка на Джем... Шефкет е мухльо, Оуз ми е противен (един такъв нагъл поглед има Money), Тахсин е симпатичен, но много дървен (по този параграф са си лика-прилика с Фикрет Wink), Яман е доста добре изглеждащ и стабилен мъж, Джан чак ме дразни с неговите педофилени наклонности (толкоз ли няма жени на неговите години, та тръгнал да се 'тропа' на тинейджърки), Али Ръза по-скоро ми прилича на добрия дядо, а Ахмет ми е забавен... Та остана само Джем да отсрами мъжката половина с вид и поведение Mr. Green

# 519
Ами то като гледам другите дето изброи, то май много избор няма, кой да е мъжът, за когото да си струва да въздишаш вечер пред екрана.  Heart Eyes

# 520
  • Пловдив
Ами то като гледам другите дето изброи, то май много избор няма, кой да е мъжът, за когото да си струва да въздишаш вечер пред екрана.  Heart Eyes
Права си - изборът е ограничен... Джем, Яман, Тахсин... другите не стават Wink...

# 521
Тахсин с тази негова майка, която само идеалната Фикрет може да я изтърпи и Яман, за който трябва да си някоя мис незнам си какво не ме кефят много, ама виж за Джем си струва да въздишаш.  Mr. Green
Жалко, че и той като Фикрет е прекалено идеален и го има само по филмите.  Tired

# 522
Здравейте, Листопадци Stop, макар че вече е сезонът на "листотворците". От сутринта се каня да пиша и все нямах време и затова сега може да съм по-обстоятелствена, но искам да си кажа, каквото си ме мъчи и ми е на сърце. Joy
Лейля сама си е виновна за всичко, което се случва с нея. Тя е абсолютно неуравновесена, сякаш е зомби. Имам чувството, че каквото и да и говори човек, сякаш й минава покрай ушите hahahaТо бива, то може, ама чак пък толкова да е наивна и да няма собствено мнение, не бива bowuu. И в снощния епизод Ферхундето й каза да се разходи с Джан и тя веднага тръгва. Абе, помисли с главата си, бе, момиче! И знае, че баща й я пита за Джан. Макар че наистина е факт, че тя няма нищо общо с него, но как ще го докаже на баща си.
На Али Ръза му съчувствам и за нищо не мога да го обвиня. Неговите намерения винаги са били чисти и открити, както и моралните ценности, на които е учил децата си. Но той повече нищо не може да направи. Наистина не може да ходи след всяко едно, да го държи за ръка и да го напътства. А те, децата, колкото и да ги напътстваш, си правят, каквото са си решили.

Ферхундето си е все такава, в стихията си е. Това е нейно развлечение и удоволствие - да прави интриги, да върти номера.

Ама пък затова и Шефкет сега й врътна номера с картата. Е, то не може все един и същ да е отгоре, да е прав.  WinkНещата се променят и много често от потърпевш се превръщаш в победител и обратното. И затова не му прилича сега на Шефкет така да се държи с баща си.

А Лейля и Неджля си живеят с мнението, че нещо, каквото и да е, ако стане с едната, винаги другата е виновна. Така и сега CloseВеднага Неджля тича и се сърди на Лейля, която пък този път нямаше нищо общо. И веднага се изпокараха двете. Те - като сух барут - само да ги докоснеш и веднага ще гръмнат.

Но колкото повече гледам и се потопявам в турските сериали, се убеждавам, че и турците, както и всяка друга нация си имат свои общи черти - тенденции в тяхната народопсихология. При турците това е мълчанието, по-точно - говоренето без думи и изживяването дълбоко в душата. Повечето от героите сякаш се боят от споделянето, от диалога. Те не искат да затормозяват другия до тях, мислят, че той сам ще се сети за що иде реч, искат, ако нещо са виновни, сами да си понесат последствията, самонаказват се, готови са да страдат, като че ли с това свое страдание ще отмият своите грехове и грешките на другите. Така е и с Али Ръза, и с Фикрет, и с Лейля и Неджля, както и с Джем, с Джан, с Оя.
Хайрието малко повече си дава воля на думите - това, което е на душата й, то е и на устата.Тази вечер как подбра и трите девойки, ама наистина като старшина. По-добре, отколкото вечно хленчеща и оплакваща се. Joy
И Ферхундето е по-устатата, която не търпи да остава длъжна, нито пък и иска да се впише в някакви норми. Rolling Eyes
А Джаврието си е една и съща, но добре, че вече Фикрет започна да си отърсва пепелта.
Радвам се на Ахмет, че е упорит и не се отказва. Grinning

Сигурно ви отегчих вече newsm78 Извинете ме, но може пък да не четете всичко smile3511

Приятна вечер  Kissing Heart

# 523
  • Пловдив
Тахсин с тази негова майка, която само идеалната Фикрет може да я изтърпи и Яман, за който трябва да си някоя мис незнам си какво не ме кефят много, ама виж за Джем си струва да въздишаш.  Mr. Green
Жалко, че и той като Фикрет е прекалено идеален и го има само по филмите.  Tired
Е, поне може да оплакнем око Mr. Green - специално за теб: Снимки на Къванч Касабалъ (Джем от Листопад)   bouquet

# 524
Мерси много.  Hug
Разгледах ги, ама най-ми харесва как изглежда в сериала, може би, защото връзвам визия с поведение.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт