Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 565
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
            А възможно ли е синът на тази жена, да е дете на Али Ръза ?  newsm78
           Дано не се вкарвам във филми .  Wink

Ами той е толкова принципен,Али Ръза, че едва ли би си позволи да прави любов преди брак и то с жена, която родителите му не одобряват.

# 496
Ох-ох-ох!  ooooh! Не знам вече какво да приказвам.  Rolling Eyes Виж го ти палавник Али Ръза, и той тайни похождения имал едно време - авантюра с певачка.  Wink
Нейсе, чу и той каквото трябваше да чуе. И пак "шът", и пак "няма нищо", и пак лъжат хорово.
А Шефкет - жална му майка, затъва все повече. Crossing Arms Знам кой ще спечели най-много гласове в негативния вот в следващата тема.  Whistling Ферхундето - вярна на себе си както винаги. Имам съмнение ,че Хайрие нарочно спомена пред нея за Джем, като че ли се надяваше снаха й да измисли нещо. Снаха и свекърва много добре почнаха да се сработват.  Laughing Впрочем ББгледал ли е някой как точно се сдобряват Джем и Неджля?
Нехирче, не си бягай от късмета!  Heart Eyes Добре, че Ахмет не се отказва лесно.  Peace
На Фикрет и Тахсин  luvbed txtloves    loveuuu
Старшина Хайрие много ме изкефи - как ги строи девойките само!  Simple Smile И как въртеше-сучеше по телефона с Фикрет, паднах от смях! Joy
Певачката е била много хубава жена. Както се е запътила, току виж отишла при Хайрието на кафе.  Laughing

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:03 от soya-fen

# 497
Впрочем ББгледал ли е някой как точно се сдобряват Джем и Неджля?
ББ  В следващият епизод Неджля ще отиде при Джем за да му каже, че е станало недоразумение и той ще посмекчи тона и полека лека ще започнат да се виждат из университета. Годеницата му ще се прави на интересна, но без голям успех.

Иначе за свобряването: Ипек ще има рожден ден и там ще присъства и Джем. Едно момче ще си говори Неджля, а Джем ще ревнува. След това Неджля ще си тръгне, но Джем ще я настигне и ще я изпрати до тях.Така постепенно ще си подновят отношенията, ще излизат заедно с приятели в университета.  Heart Eyes Той ще иска да се виждат, тя ще се дърпа и така чак до злополуката в банята( когато Лейля я спаси), след която окончателно ще се сдобрят
 Simple Smile

# 498
  • Варна
Джеврието е върхът на връхчето както винаги ! ... Просто е чудничка  Mr. Green

# 499
Впрочем ББгледал ли е някой как точно се сдобряват Джем и Неджля?
ББ  В следващият епизод Неджля ще отиде при Джем за да му каже, че е станало недоразумение и той ще посмекчи тона и полека лека ще започнат да се виждат из университета. Годеницата му ще се прави на интересна, но без голям успех.

Иначе за свобряването: Ипек ще има рожден ден и там ще присъства и Джем. Едно момче ще си говори Неджля, а Джем ще ревнува. След това Неджля ще си тръгне, но Джем ще я настигне и ще я изпрати до тях.Така постепенно ще си подновят отношенията, ще излизат заедно с приятели в университета.  Heart Eyes Той ще иска да се виждат, тя ще се дърпа и така чак до злополуката в банята( когато Лейля я спаси), след която окончателно ще се сдобрят
 Simple Smile
Йееесссс!!!  newsm74 newsm44 Благодаря много! Heart Eyes Значи ББ стратегията на Ферхундето все пак даде резултат, нищо че изяде кавгата.  Laughing Шапо!
Джеврието е върхът на връхчето както винаги ! ... Просто е чудничка  Mr. Green
Бих казала нещо повече - връхчето на върха на всички върхове! Joy

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:07 от soya-fen

# 500
Ферху се завърна Mr. Green Според мен не и беше за цел да се скарат Неджля и Лейля, по-скоро от скука реши да скара Джем с приятелката му Twisted Evil Как се умилква около Яман Flutter Нехир много ме издразни.. Пак заради това "какво ще кажат хората" отряза Ахмет. Добре, че той е нахален hahaha Джаврието ме разби.. Joy Хайрието като старшина беше много готина  ruporuu А за Шефкет нямам думи, не е истина колко се е самозабравил ooooh!

# 501
Джеврието е върхът на връхчето както винаги ! ... Просто е чудничка  Mr. Green

Пак ще кажа - тази , когато и да я утрепеш - все е късно ! #2gunfire

Пък да видиш ти "младежът Али " какви ги е вършил на младини... Wink

# 502
.......и така чак до злополуката в банята( когато Лейля я спаси), след която окончателно ще се сдобрят  Simple Smile[/color]
ББКаква злополука

# 503
.......и така чак до злополуката в банята( когато Лейля я спаси), след която окончателно ще се сдобрят   Simple Smile[/color]
ББКаква злополука

ББ: Лейля се прибира един ден вкъщи и намира Неджля паднала в банята задушила се от газта. Лейля вика линейка, кара я в болница и тогава двете се сдобряват. Лейля беше много трогателна като изкарваха Неджля с носилката. Май осъзна какво значи сестра й за нея.  Flutter
Ще помоля да четете поне една-две страници напред, а не веднага да питате, защото нещата, които се питат са писани малко по-напред Peace

# 504
[quote author=H0uSse_Baby link=topic=488902.msg14836460#msg14836460
Ще помоля да четете поне една-две страници напред, а не веднага да питате, защото нещата, които се питат са писани малко по-напред Peace
[/quote]
Признавам си че нямам възможност да чета толкова много , вие изписвате по 1 тема за 3-4 дни , а и не съм по цял ден пред компютъра
Мерси все пак за отговора , дано не ти е отнел много време  Peace

# 505
И аз мисля, че Ферхунде не целеше да скара Лейля и Неджля, но тези нейните развлеченияяя.
А Лейля толкова ме дразни  #2gunfire Точно тя ще упреква Неджля и ще и се зъби - тая "безгрешната".
Шефкет и той какво се зъби на баща си. То не е лошо да има мнение и да не иска да се подчинява, но точно сега с тези лъжи... Още повече ще затъне. Но ме изкефи как гепи на Ферхундето картата  Laughing парите откъдето дошли там отишли.
Много хубава жена е била и е певицата. Мисля, че детето няма да е на Али Ръза (не ми се връзва с морала му) .
Защо ми се струва, че Оуз нещо четка "шефа"  Twisted Evil, ама готин беееее, отива си му ролята.
И много се радвам, че Ахмед не се отказва. Дано да бъдат щастливи и те.
Джевриетоооо  #2gunfire, но Фикрет ме изкефи - добре я подреди, като не я отразяваше изобщо.

На мен ми харесва предложението на Cheburashka  Heart Eyes

# 506
в сцената в която старейшината Хайрие строи девойките си беше направо - батальона се строява..... само че за пореден път Naughty, щото няма да е за последен Joy

# 507
в сцената в която старейшината Хайрие строи девойките си беше направо - батальона се строява..... само че за пореден път Naughty, щото няма да е за последен Joy

Ами то , крайно време беше някой да ги подбере по домова книга ! Peace

# 508
... Защо ми се струва, че Оуз нещо четка "шефа"  Twisted Evil, ама готин беееее, отива си му ролята. ...
Малко е да се каже, че го "четка" щом го накараха и прането му да пере.  Mr. Green

... И аз мисля, че Ферхунде не целеше да скара Лейля и Неджля, но тези нейните развлеченияяя. ...
Не-не-не, Stop съвсем не беше това целта й. Не беше предвидила, че Неджля ще обвини директно Лейля. Гледай ся, майка Хайрие, като че ли не си познава снахата де, уж невинно и загрижено й споделя, че Джем и Неджля се засекли и "ох, колко жалко, че така стана между тях" и въобще тебе думам, снахо, сещай се, дъще.  Mr. Green Laughing

в сцената в която старейшината Хайрие строи девойките си беше направо - батальона се строява.....
По ми харесва такава бойна, отколкото да пъшка и да мрънка.  Peace

# 509
  • Пловдив
Абе само на мен ли ми се струва, че актрисата, играеща тази вечер ролята на Севда (певицата от миналото на Али Ръза) е същата, която играеше ролята на хазяйката-сутеньорка Жулиде, само че в сегашната роля са я състарили с грим и прическа?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт