Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 592
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
АЛИ РЪЗА -  newsm51 newsm51 newsm51  Благодаря!   bouquet

# 556
  • Berlin
Здравейте, може ли да попитам коя беше песента преди, която пускаха на финалните надписи? Сега знам, че е друга, но предната много ми допадна и ми се иска да си я дръпна. Simple Smile Hug

# 557
  • София /Абсурдистан
На мен пък Джеврието много яко ми лази по нервите.

# 558
А Джаврието снощи..  Joy Фикрет ходи от стая в стая , а тя .. след нея като кученце!  Joy

# 559
  • Добруджа
Привет на всички! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Може ли някой да даде линк за предстоящия епизод по турския канал. Интересно ми е какво ще стане с Фикрет и Тахсин?  Thinking

# 560
Довечера пак ще дават 2 серии от Листопада.  Peace  Поне така видях в програмата на БТВ-то
Супер! Peace Затова ли е така спокойно във форума? Уталожени от вчерашната доза, в спокойно очакваме вечерта. В дните без епизоди май е по-оживено.
А, сега се сетих да питам! Шефкет какво смята да прави с тая бяла техника за 20 хиляди? Thinking Как смята да им вземе парите? Да ги препродаде?

Привет на всички! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Може ли някой да даде линк за предстоящия епизод по турския канал. Интересно ми е какво ще стане с Фикрет и Тахсин?  Thinking
65 еп. http://www.youtube.com/watch?v=W9ztFNZiCKE&feature=related

# 561
Понеже и тази тема гони 49 страници, предлагам на soya-fen анкетата в Новата тема 23 да бъде нещо от сорта:

Смятате ли че Ферхунде и семейството на Шевкет имат косвена вина за провала и тоталното му разорение?

* Да, имат, защото доскоро Шевкет и Али Реза бяха единствените, които изкарваха пари в това многолюдно семейство. Не може само един-двама работещи да издържат 6-7 човека.
* Да, имат, особено Ферхунде, на която парите никога не стигат.
* Да, имат - и Ферхунде, и семейството му поотделно.
* Не, никой не може да бъде отговорен за провалите на Шевкет. Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.

Може да се добавят и други възможни отговори.
Моля никой да не отговаря сега, а като се открие официално нова тема.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 13:47 от krem-karamel

# 562
  • Добруджа
soya-fen, благодаря , но това е линк към епизода, който ще дават довечера, а аз исках за този, който предстои по турския канал D. Благодаря все пак!   bouquet

# 563
А, сега се сетих да питам! Шефкет какво смята да прави с тая бяла техника за 20 хиляди? Thinking Как смята да им вземе парите? Да ги препродаде?

Аз доколкото чух, той каза на Ферхи, че ги е препродал на друг магазин и е взел 20 000 в брой.  Thinking

На мен предложената от krem-karamel анкета ми харесва. Мисля, че е актуална към момента като гледаме как Шефкет затъва все повече.  Peace
Ама не правихме ли някаква подобна анкета за Шефкет? Само дето там беше как бихте постъпили на негово място.  newsm78

# 564
soya-fen, благодаря , но това е линк към епизода, който ще дават довечера, а аз исках за този, който предстои по турския канал D. Благодаря все пак!   bouquet
Ооо, сори, не съм разбрала правилно. Помислих, че искаш линка към епизода, който предстои тази вечер по БТВ, още повече че в момента го гледам и директно съм ти пуснала линка.
Аз доколкото чух, той каза на Ферхи, че ги е препродал на друг магазин и е взел 20 000 в брой.  Thinking
На мен предложената от krem-karamel анкета ми харесва. Мисля, че е актуална към момента като гледаме как Шефкет затъва все повече.  Peace
Ама не правихме ли някаква подобна анкета за Шефкет? Само дето там беше как бихте постъпили на негово място.  newsm78
Пропуснала съм този момент.
За анкетата смятах да пусна един негативен вот, обратен на предишния, с въпрос кой регресира най-много до сега. Но каквото реши мнозинството. Това предложение също е добро, особено като гледам сега ББ как Шефкет се вари на тих огън с инспекторите в офиса. Да,  Thinking една анкета специално за Шефкет - защо не? Peace

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 13:45 от soya-fen

# 565
Както се казва-крем-карамел ме взе думите от устата  Rolling Eyes Ама какво да се прави-днеска работа много и затова не успях да се вредя със същата идея за анкета.Още вчера си мислех да я формулирам така: Смятате ли ,че и без Ферхунде Шефкет щеше да затъне... Peace
Мисля,че темата ще е актуална.. Stop
Чеб,извинявай,дублирах те в последното,защото ти пропуснах поста.... ooooh!

# 566
Както се казва-крем-карамел ме взе думите от устата  Rolling Eyes Ама какво да се прави-днеска работа много и затова не успях да се вредя със същата идея за анкета.Още вчера си мислех да я формулирам така: Смятате ли ,че и без Ферхунде Шефкет щеше да затъне... Peace
Мисля,че темата ще е актуална.. Stop
Чеб,извинявай,дублирах те в последното,защото ти пропуснах поста.... ooooh!
Или  "Кои фактори доведоха Шефкет до провал?"
Отговори - Ферхунде, семейството, обкръжението, некадърност, незрялост... - примерно, аз после ще ги дооформя.

# 567
Сложи в отговорите и ценностите на Али Ръза, че нали напоследък се завъртяха разговорите около тях и дали те помагат или по-скоро вредят на децата му в този материален свят.  Peace

# 568
Видяхте ли по бТВ какво ще дават довечера?
Косите ще ви се изправят Shocked Но и Шевкет си го заслужава напълно.
Трябваше по-рано да яде бой. Сега вече е твърде късно.

# 569
Сложи в отговорите и Али Ръза, че нали напоследък се завъртяха разговорите около ценностите, които отстоява той и дали те помагат или по-скоро вредят на децата му в този материален свят.  Peace
Да, да, ще го вплета в отговорите.  Peace Heart Eyes
Аха! Намерих анкетата, където пак става дума за Шефкет! Тема 17! Въпросът на анкетата беше "Как бихте постъпили на мястото на Шефкет в дадената ситуация?" - когато взе пари от чужди сметки за да играе на борсата.
Не са съвсем същите все пак. Днешният въпрос е "какво го доведе до провал

Видяхте ли по бТВ какво ще дават довечера?
Косите ще ви се изправят Shocked Но и Шевкет си го заслужава напълно.
Трябваше по-рано да яде бой. Сега вече е твърде късно.
В момента гледам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт