Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 605
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
biskit ние с теб да сме на едно мнение за Ферхи, това трябва да се отбележи и отпразнува.  Party
А на Джем то му личи от 100 км, че обича още Неджля. Тя и приятелката му забеляза и му го каза, че като я видял и някаква светлина го е озарила. Както казват старата любов ръжда не хваща.  Heart Eyes
Дано този път и двамата да са по-зрели, по-трезво мислещи, и да обръщат внимание на това, как ги вижда нещата другия човек, за да бъде връзката им по-качествена. Ще се радвам много ако този път им се получи, както трябва на Джем и Неджля.  Flutter

# 541
Джем в реалния живот е абсурд ако и прости ББ но нали трябва да изгледаме още 100 серии поне докато се сдобрят-тук филма ми е малко алогичен като Дързост и красота.Там ако се постараят да направят още 3000 серии ,колкото е сега сериала ,сигурно и жените вече ще почнат да се женят помежду си,то не остана за кого....  hahaha

# 542
Впрочем ББгледал ли е някой как точно се сдобряват Джем и Неджля?
ББ  В следващият епизод Неджля ще отиде при Джем за да му каже, че е станало недоразумение и той ще посмекчи тона и полека лека ще започнат да се виждат из университета. Годеницата му ще се прави на интересна, но без голям успех.

Иначе за свобряването: Ипек ще има рожден ден и там ще присъства и Джем. Едно момче ще си говори Неджля, а Джем ще ревнува. След това Неджля ще си тръгне, но Джем ще я настигне и ще я изпрати до тях.Така постепенно ще си подновят отношенията, ще излизат заедно с приятели в университета.  Heart Eyes Той ще иска да се виждат, тя ще се дърпа и така чак до злополуката в банята( когато Лейля я спаси), след която окончателно ще се сдобрят
 Simple Smile
Йееесссс!!!  newsm74 newsm44 Благодаря много! Heart Eyes Значи ББ стратегията на Ферхундето все пак даде резултат, нищо че изяде кавгата.  Laughing Шапо!
Hug

Цитат
Радвам се, че измежду нас има поне една фенка на Джем...
Ааа, как ще е само една.  Embarassed
Джем е невероятен.  Heart Eyes
Още и се чудя на Неджлята какво намери в тоя Оуз, а и не само тя де.  Rolling Eyes  Чаровник е да, ама като ги сравня с Джeм, просто нямат база за сравнение.

Цитат
Дано този път и двамата да са по-зрели, по-трезво мислещи, и да обръщат внимание на това, как ги вижда нещата другия човек, за да бъде връзката им по-качествена.
На такова развтие се надявам и аз, защото когато човек си взима поука нещата си идват на мястото  лека полека. Е, трябва и любов и страст ама смятам при тях е въпрос на време. Но да видим.  Simple Smile

# 543
А Яман от кЪв зор и пише чекове на оная ...  
И аз това се чудя!  newsm78 То бива, бива блаодарност, ама ... Whistling Вече плати дълга на Шефкет към лихваря, подписва чекове за Ферхунде, взе Лейля на работа ...  Rolling Eyes

Вижте каква снимка е намерил Али Ръза - двамата баджанаци-адаши.  Simple Smile Според вас кой е по направил главата? Laughing

Още и се чудя на Неджлята какво намери в тоя Оуз, а и не само тя де.  Rolling Eyes  Чаровник е да, ама като ги сравня с Джeм, просто нямат база за сравнение.
Оуз особено в първите епизоди имаше изглед на бисексуален, с тия избелени зъби като реклама на прах за пране и маскара на миглите ...

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:50 от soya-fen

# 544
А добър ден и от мен .. докато ви изчета обяд стана. Аз Ферхунде я харесвам и като визия и като характер ... чрез интригите иска да привлече внимание. Все пак такова й е мисленето иска да направи добро, но въпреки всичко все става по-зле. Все пак е израстнала сама а и в началото беше по-лакома за пари и нямаше никакви чувства. Сега поне зачита семейството на мъжа си и е съпричастна с техните проблеми. Почна да помага и в домакинството ... просто й е трудно да се адаптира и да свикне с техния начин на мислене. Напълно я разбирам.
А тази жена от миналото на Али Реза не разбрах годеница ли му е била и как така има син а не се е женила никога? Да не се окаже, че тоя син е на Али Реза сега? Simple Smile

# 545
  • Пловдив
А добър ден и от мен .. докато ви изчета обяд стана. Аз Ферхунде я харесвам и като визия и като характер ... чрез интригите иска да привлече внимание. Все пак такова й е мисленето иска да направи добро, но въпреки всичко все става по-зле. Все пак е израстнала сама а и в началото беше по-лакома за пари и нямаше никакви чувства. Сега поне зачита семейството на мъжа си и е съпричастна с техните проблеми. Почна да помага и в домакинството ... просто й е трудно да се адаптира и да свикне с техния начин на мислене. Напълно я разбирам.
А тази жена от миналото на Али Реза не разбрах годеница ли му е била и как така има син а не се е женила никога? Да не се окаже, че тоя син е на Али Реза сега? Simple Smile
Позволи ми да не се съглася с думите ти за Ферхунде  Naughty- с кои нейни действия и постъпки зачита семейството си и е съпричастна с проблемите им?  newsm78 Дали с това, че отказа да помогне на мъжа си финансово, като така го подтикна и хазарт да играе, или пък като налива масло в огъня и прави интрижки между Лейля и Неджля, непрекъснато слухти и събира материал за бъдещи интриги, омилква се около Яман, наговори куп лъжи на Джан за Лейля и т.н. И какво толкова помага в домакинството - хвана веднъж сама прахосмукачката, та чак учуди свекърва си и толкоз. Нито готви, нито пере, а и като се сетя как през пръсти и с голяма доза мрънкане гладеше оня ден... Е, ако това е помощ за домакинството - да, помага Crazy

А внимание не се привлича с интриги, а с полезни и добри дела и действия. И това, че е израснала без баща, не е оправдание за лошия и характер сега...

# 546
алабала&Ники, едно колажче за тебе и за всички фенове на Джеврие!  Sunglasses
В случай че сте пропуснали шедьовъра ми на предишната страница. Напредвам самоучително в обработката на картинки, да се похваля  Embarassed

# 547
Всеки си има право на собствено мнение .. важното е, че се хваща да прави нещо въпреки, че не й се отдава.Ако беше някоя глезла отдавна щеше да се изсели от там или да се затваря в стаята си и да не контактува с никой. Все пак се съобразява с правилата на къщата, колкото и да не й харесват или не е свикнала на такъв начин на живот. Има жени, които и това не правят .. например Джаврие, която само знае да мърмори и да плете интриги и не си мръдва пръста за нищо. Не стига, че й правят чай ами и недоволна " тоя бил светъл, оня тъмен иска Фикрет да я отрови Simple Smile Разликата между двете е огромна като планина!

# 548
soya-fen   стопли ми сърцето с това колажче .. как да не я обичаш тая злоба .. напомня ми на баба ми как се е държала с майка ми едно към едно ... ама те такива живеят 100 години нищо, че се оплакват, че все умират Simple Smile

# 549
  • София
 Simple Smile

# 550
  • Пловдив
Всеки си има право на собствено мнение .. важното е, че се хваща да прави нещо въпреки, че не й се отдава.Ако беше някоя глезла отдавна щеше да се изсели от там или да се затваря в стаята си и да не контактува с никой. Все пак се съобразява с правилата на къщата, колкото и да не й харесват или не е свикнала на такъв начин на живот. Има жени, които и това не правят .. например Джаврие, която само знае да мърмори и да плете интриги и не си мръдва пръста за нищо. Не стига, че й правят чай ами и недоволна " тоя бил светъл, оня тъмен иска Фикрет да я отрови Simple Smile Разликата между двете е огромна като планина!
Да, не критикувам мнението ти, нито го обявявам за неправилно - просто не съм съгласна с него и давам доводи защо Peace Не може всички да мислим еднакво Mr. Green Колкото до изселването тя винаги е била "на педал" за такова - само да намери някой чичко-паричко, който да и носи акъла и претенциите и Шевкет е изпята песен... Защо мислиш, че все мрънка, че новата приятелка на Яман била надута и превзета... Ами конкуренция.... Ферхундела се пробва и на Джан, но той пък вижда само Лейля, така че и тук Ферху удари на камък... ББ: Левент ще и обърне внимание и гледай какво ще стане....  Rolling Eyes А иначе тя запълва ежедневието си почти само с четене на вестници/списания, обикаляне на магазини или посещения на приятелки/познати и толкоз...

А да сравняваме Джаврието и Ферхундела - не става - нямат обща база, освен че и двете са интригантки и отрицателни героини като цяло baby_neutral

# 551
Имам поръчка да питам - какво ще стане с Нехир и Ахмед? Ще се вземат ли младите?

А определено на актрисата,играеща ролята на Джеврие,трябва да и се даде Оскар.  Няма втора като нея! Направо пълни душата как играе!

Благодаря!

# 552
  • Пловдив
Имам поръчка да питам - какво ще стане с Нехир и Ахмед? Ще се вземат ли младите?
ББ: Ще се вземат, ще се вземат! Party

# 553

ББ Да, те ще се оженят

# 554
Довечера пак ще дават 2 серии от Листопада.  Peace  Поне така видях в програмата на БТВ-то

Общи условия

Активация на акаунт