Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 669
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • У ДОМА
Ами да ! И аз още от началото твърдя че Шефкет си е един мухльо!-за нищо не става!
Прилича ми на безхарактерен плазмодий така да се каже! Няма ясни позиции!Не се усеща как Ферху хитро го обработва и го успива! Настройва го срещу семейството му!
Ами тя Ферху още го търпи защото и тя няма къде да иде да живее ! пък и  кой ще я издържа!
То верно че има професия ама като свикна цял ден да се шляе и нищо да не прави ,ходи че работи после!-трудна работа!

# 526
  • Варна
Здравейте с нови новини от прясната серия днес  Sunglasses Laughing
Ето какво стана днес бб Ферхунде блъсна Хайрие с колата. Слава богу Али Ръза не остана без половинка и Хайрие се размина само с един счупен крак. Ферхундето май ходи да се извинява на Али Ръза и му остави пари тайно. Той като разбра за парите хукна при Ферхунде и точно като говореше с нея дойде Лейля с един камион явно вече ще се местят в къщата.

# 527
  • Пловдив
Здравейте с нови новини от прясната серия днес  Sunglasses Laughing
Ето какво стана днес бб Ферхунде блъсна Хайрие с колата. Слава богу Али Ръза не остана без половинка и Хайрие се размина само с един счупен крак. Ферхундето май ходи да се извинява на Али Ръза и му остави пари тайно. Той като разбра за парите хукна при Ферхунде и точно като говореше с нея дойде Лейля с един камион явно вече ще се местят в къщата.
Лелеее, таз Ферхундела май и беше малко боя от Оуз... Ще блъска хора, брех кучка голяма  #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 528
  • У ДОМА
Kıvanç Kasabalı

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 00:16 от АЛИ РЪЗА

# 529
  • У ДОМА
Yellow  тези подписи са за теб!!! избери си!!!

# 530
По време на сцената в леглото , когато Тахсин и Фикрет си приказваха сладко-сладко , очаквах всеки момент Джеврието да се появи отнякъде и да поиска да се гушне между тях , примерно , защото е сънувала кошмар или пак ще умира  Mr. Green
Ама с туй умиране ... все обещава , обещава ... само кара хората да се надяват  Mr. Green

# 531
  • У ДОМА
soya fen забавна си! продължавай с творчеството!

А аз добавям това

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 01:00 от АЛИ РЪЗА

# 532
soya fen забавна си! продължавай с творчеството!
А аз добавям това
За радост на феновете и фенките на Джеврие ханъм! Peace В момента, в който прочетох поста на Lora-Di ми щукна идеята за колажа.  Laughing

# 533
Jeje въобще не ми е отнело време, казах го за да не се повтарят нещата по 100 пъти Hug Мен Джем не ми харесва.. Има нещо нагло и надменно в него. Не знам очите ли, какво ли Sick И зъбките са едни.. Crazy

# 534
Е ма Ферхунде, дай малко пари на мъжа си бе... все пак нали ти се води "мъж" и не е някой от улицата Rolling Eyes

Поне малко да му помогне, другите пари може да си ги запази за резерва ако ще... Да кажеш че си ги е изкарала или че наистина са от майка й тогава разбирам но ги има единствено от изнудване. Не защитавам Шефкет, голям лолъо е, но с сигурност ако беше получил някаква финансова подрепа от "жена" си нямаше да изпитва такава нужда да ги профуква за комар. До някъде Ферхунде го провали и съсипа. Промени го като човек, промени мисленето му, общо взето го промени изцяло...

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 05:51 от lfccl05

# 535
  • Бургас
-Лейля взе гаджето на съученичката си
Извинявам се,но
на няколко пъти срещам такъв коментар .biskit  нищо лично  Peace

Не е вярно това нещо. Naughty По никакъв начин не е взела гаджето на съученичката си,той и се натискаше.Нея просто я досрамя да откаже и се качи на мотора му.

За Джан също - той я задяваше,не тя него.Може и да си фантазира ,но нищо не е направила в крайна сметка.

Като жени , ако си сложим ръка на сърцето и бъдем честни , можем ли да отречем , че жената избира мъжа , а не обратното , независимо как изглежда отстрани ?  ... Какво може да постигне един мъж , ако не предизвиква интерес у жената ?  Mr. Green

Съгласна съм по принцип с това ,което си написала,но специално за момчето беше тогава още неориентирана и заблудена.С Джан наистина и се хареса вниманието .

За Оуз вече не мога да я защитя  Simple SmileТам и тя се заигра .

Както и да е наистина ,искам да благодаря на всички ,които ни информират своевременно за бъдещите серии,на мен много ми харесва да знам напред,този Листопад направо ми влезе под кожата    bouquet

# 536
Снощи кои серии бяха, че ги изтървах?

# 537
Добро утро  Hug
Едно кафенце за събуждане от мен, с пожелания за повече усмивки през днешния ден!  Party

Али Ръза мерси много за снимките на Джем!  Hug   bouquet
Виждала съм и по-хубави от него, ама в това нашето "море" от мъже в Листопад като няма риба и рака е риба.  hahaha Joy Joy Joy

Е ма Ферхунде, дай малко пари на мъжа си бе... все пак нали ти се води "мъж" и не е някой от улицата Rolling Eyes

При всяко положение бих могла да я упрекна, ама точно тук не мога. Аз също не бих дала пари на мъжа си, за да иде да ги профука на комар. Да му даде ама да знае, че ще си върне заема, а той ще иде и пак ще ги заложи на комар. Какъв е смисъла да му дава в такъв случай? Само за да натрупа още дългове ли? В този смисъл ми хареса опита й да го откаже. Дори отиде при Яман да го помоли да не го викат. Знам, че ще кажете, че тя го вкара в това, ама като видя, че затъва толкова се опитва да го изъкне, ама той е като пате в калчища, колкото повече се върти, толкова повече се омотава. Сега ако намерят злоупотребите в банката, което предполагам ще стане и с Шефкет е свършено.  Sad
По моите сметки снощи трябва да са били 113 и 114 епизод, ако не бъркам  newsm78

# 538
Мерси Чебурашче!Мерси и за хубавите думи-отдавна те бях усетила,че си падаш психолог-добре си ме опознала....  Embarassed
За пръв път с тебе на едно мнение за Ферхи!  Stop
Ма тоя Шефкет съвсем се самозабрави-снощи беше като зомбиран-първо имаше що годе срам от баща си -сега и той с някакво скапано самочуствие-нали движи с баровци.
Да ме прощава но се изморих да го защитавам  Mr. Green
А Яман от кЪв зор и пише чекове на оная   ooooh!-ще го намразя и него....  #Cussing out
Нехир -хем и се иска-хем не и стиска...... Crazy
А на Джем ако Неджля му беше безразлична-нямаше да я мрази толкова.... Naughty

# 539
Цитат
Ама с туй умиране ... все обещава , обещава ... само кара хората да се надяват
По тоя повод малко извън сериала да ви разкажа една истинска случка.
На един съсед майка му дълго време беше болна и все завиваше-Умираам, Умираам. И един ден да сина и му писнало и и казал
-Умирай де, толкова млади хора умряха, ти от десет години умираш и още не си

Общи условия

Активация на акаунт