Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
    http://skandalno.net/%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%8F%D1%82- … %9D-%D1%80%D0%B5/

Лелеееее голям побойник Оуз  newsm78, който ще ходи да го чака на морето трябва да знае бойни изкуства  hahaha hahaha
Sick Тва са пълни простотии Outta Joint На такива жълти сайтове и вестници ама хич не вярвам Naughty Понеже в момента Листопад е много актуален и всичко, свързано със сериала също, та някои хора си смучат измишльотини от пръстите и пишат глупости само и само актуалните имена да присъстват на страниците на изданието им и съответно да реализират повечко приходи от продажба или реклама... Mr. Green

# 76
Здравейте, тъкмо четох значението на имената .. някой знае ли какво означава името Ямур  в превод - дъщерята на Оя и Джем? Заглавната страница е страхотна - браво soya-fen страхотна си!

# 77
О,това ли е новия Шефкет  ShockedНикак не ми харесва,няма нищо от чара на "стария".
Две много стилни снимки видях на предната страница на Неджля,пише 9 в долния десен ъгъл.Много шик.За разлика от тези,на които се е нацапала като циганска булка в кармазъ дрехи  Laughing

# 78
Здравейте, тъкмо четох значението на имената .. някой знае ли какво означава името Ямур  в превод - дъщерята на Оя и Джем? Заглавната страница е страхотна - браво soya-fen страхотна си!

Ямур - дъжд   bouquet

Ледената кралица и аз много не вярвам на жълти издания, но в доста турски сайтове съм чела подобни неща, поне че е удрял приятелката си и тя му е отвръщала, но дали са жълти не знам, а и не съм много добра с  турския, но мисля, че щом толкова се пише едно и също нещо все нещо подобно ще има. Въпреки, че ми е любимец и не ми се ще да е вярно.
Не съм измислила аз статията....  Моля не ми се сърдете.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 12:24 от sinite o4i

# 79
Ямур - дъжд .. ( много ми харесва това име )
Не знам дали е вярно за Оуз , но едва ли , защото ако бе вярно щяха да го махнат от Листопад. Не знам , но не вярвам особенно много на тази статия.  Peace

# 80
Тва пък име Ямур, винаги ми звучи като лемур, ония полумаймуните от Мадагаскар Laughing

# 81
На мен ми звучи като амур ...

# 82
  • Пловдив

Ямур - дъжд   bouquet

Ледената кралица и аз много не вярвам на жълти издания, но в доста турски сайтове съм чела подобни неща, поне че е удрял приятелката си и тя му е отвръщала, но дали са жълти не знам, а и не съм много добра с  турския, но мисля, че щом толкова се пише едно и също нещо все нещо подобно ще има. Въпреки, че ми е любимец и не ми се ще да е вярно.
Не съм измислила аз статията....  Моля не ми се сърдете.
Оооо, не ти се сърдим изобщо Hug Вестоносецът не е виновен за лошите вести, които носи Wink... Идеята ми беше, че в такива статии измислиците и украсените неща са много, вярно, че там където има дим има и огън, та от някаква малка случка или недоразумение писарушките по жълтите издания правят грандиозни скандали... Затова и не вярвам, че нещата са точно така, както ги описват...

# 83
Яамур е името-yagmur /дъжд/.

# 84
За анкетата-не гласувах,понеже няма за кого,не виждам някой да се е променил в положителна посока.Пак крият,как се навикват,пак забиват неподходящи мъже и пак интриги....

# 85
Заглавната страница е страхотна - браво soya-fen страхотна си!
Благодаря! Това ме подсети да сложа най-долу след ББ на първа страница имената на колектива, който работи за оформянето на темите.
Художествено оформление, графики и колажи - Али Ръза и Ледена кралица
Информация ББ - Magosniwa
Анкетите са колективен избор на съфорумците.
Аз само пускам темата и анкетата   Flutter

# 86
Соя-фен не че нещо ама колектива правещ темите като е най-отдолу никой няма да го чете.След ББ /които много хора не четат/ директно се чете първи пост.
Също може да се спомеат и тези,които са пускали теми.
Дали е възможно /много се чудя/ първия пост да заема цялата страница?Ако трябва ще го направим.
Няма ли поне веднъж да има анкета кой е с най-хубав аватар и подпис?Без участието на Соя-фен защото тя единодушно печели първото място.

# 87
Оуз сигурно се е поупражнявал и в реалния живот за боя на Лейля, на Неджля и на Ферхунде. Затова така му идваше отвътре да го изиграе  Mr. Green

Може ли някой от разбиращите турски език да пробва да намери снимка на споменатата приятелка на актьора newsm78

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 13:25 от elica2009

# 88
soya-fen -неможах да се стърпя  Laughing аватара ти е НОМБЕР 1

# 89
  • София
Вчерашната серия има ли я във вбокса вече? Някой знае ли кой поред епизод е бил?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт